|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strgana knjigica
6.10.2005 9:08:40   
Anonimen
Filip je strgal knjigico iz knjižnice.user posted image user posted image  Pa tako jih zmeraj paziva, skupaj jih bereva, potem jih pospraviva... Pojma nimam, kako je prišel do ene od knjigic. In se veselo lotil dela. Ni me bilo zraven, potem pa sem naenkrat slišala, da nekaj trga. NAjprej sem mislila, da reklame, ko sem pa prišla v sobo, me je skoraj kap. Tri začetne liste je odtrgal.user posted image user posted image user posted image  
Sicer se dajo lepo nazaj zalepit...to sem tudi naredila. Zdaj pa ne vem, kaj naj v knjižnici rečem. Tiho sigurno ne bom- ne maram nečesa prikrivati, ker vem, kako sem jaz razočarana,user posted image ko v roke dobim kakšno raztrgano ali počečkano knjigo. KAj se v takem primeru naredi? Se plača odškodnina knjige? Al kako?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strgana knjigica
6.10.2005 9:34:28   
Anonimen
ja midve s tiso tut veselo hodva v knjižnico in ti povemm da ni otroške knjigice ki ne bi bla zalimana. tut tisa je že kako mal dodela apa sem jo zalimala pa nesla nazaj, sej še opazit ni blo kje je bla na frišn polimana :) tko da se preveč ne sekirej. povej pa se opraviči, pa če bo za plačat boš plačala. al pa si tih pa se mal neumno nardiš, pomoje tut opazil naujo :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Strgana knjigica
6.10.2005 9:49:42   
CatJa
Kristina, to se lahko vsakemu zgodi. Jaz zelo rada berem in upam, da bomo kulturo branja približali tudi našemu nadebudnežu. Moja mami mu je prinesla eno lepo knjigo o živalih, kjer je polno enih "izštrlin" al kako bi se izrazila in dolgo jih je Jan pustil pri miru. Zadnje čase pa vedno rad odtrga kaj vstran, če mu je v napoto user posted image . Mogoče je res narobe, da malčkom pustimo, da trga razne reklame in potem revčki ne vedo kaj lahko in kaj ne. Tako da mu verjetno tudi reklam ne bom več pustila trgat.
V knjižnici so pa najbrž že tudi vsega vajeni. Če odrasli vpisujejo svoje pripombe, je od otroka skoraj nemogoče pričakovat, da bo s knjigo ravnal previdno. Povej kaj se je zgodilo in če bo potrebno, pač poravnaj škodo.

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Strgana knjigica
6.10.2005 10:07:02   
jazz
Če ni prehudo, zalimat kot vsi ostali. Če je pa hudo in si bolj take sorte kot jaz, povej in vprašaj če lahko kupiš novo-isto ali kakšno drugo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Strgana knjigica
6.10.2005 11:59:26   
Anonimen
Meni je moja kužika malo zgrizla rob knjige, ko sem jo pustila zunaj pod ležalnikom med sončenjem.user posted image user posted image user posted image

V knjižnici sem obrazložila, a je niso sprejeli, rekli so, da moram novo prinesti, katerokoli knjigo od iste avtorice in jo zamenjamo. Poškodovana ostane meni, oni dobijo novo. Hvala bogu, sem imela eno novo doma, ki sem jo itak že prebrala.user posted image

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?