|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BC ali CB???
7.10.2005 15:11:04   
melitkica
Drage moje!
Danes sem drugič delala test za nosečnost  z mini Baby Checkom in mi je spet pokazal le eno črtico. user posted image  Drugič v življenju mi zaostaja user posted image  . Prvič sem bila noseča (ss v 7 t), test pa sem takrat delala s Clear Bluejem in mi je takoj pokazal +. Zdaj drugič pa več ne vem, kaj naj si mislim. user posted image  Nad BC sem malce razočarana. Nekaj znakov se le kaže, vendar rabim potrditev (malce me špika v spodnjem delu, slabost). Z mojim user posted image  sva se odločila, da do ponedeljka počakava in takrat kupiva CB in poskusiva še s tistim. Kaj menite ve? Bom ostala močna do ponedeljka in upala, da sem res spet user posted image .
Hvala Vam za odgovore in lep dan še naprej! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BC ali CB???
7.10.2005 16:22:50   
SaaS
Meni BC še 32. dan ni pokazal nič. Potem pa sem spet delala 35. dan in takrat je pokazal user posted image .
Poskusi malo kasneje.

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: BC ali CB???
7.10.2005 18:02:52   
kapica
Tako kot si sama rekla, pocakaj do ponedeljka in se enkrat naredi. Pa mogoce res drugega uporabis , CB test. Jaz raje malo vec dam in vem da imam zanesljivejsi test v roki, kakor da sem v dvomih.

Poskusi v ponedeljek, drzim pesti za user posted image user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: BC ali CB???
7.10.2005 18:10:19   
Jančika_
Meni sta na začetku oba pokazala negativno, ko sem bila noseča. Tako da tudi tisti "več denarja, več muzike" ne drži vedno. Eni drugi RR-jevki je CB 2x pokazal negativno, pa je bila tudi noseča.

Ko bom naslednjič delala test, bo to verjetno BC mini. Če bo negativen, mi vseeno ostane še eden za naslednjičuser posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: BC ali CB???
7.10.2005 19:32:22   
anajmad
Jst sem si pa samo enkrat v življenju kupila test in to CB.Test sem naredila,ko mi je menstruacija zaostajala cca 10 dni.Prvo se mi je pokazal+,pol komi kontrolna črtica.Ne vem,jst sem raje kupla CB,čeprav me je v lekarni vprašala,če mi ponudi BC,sam sem tok negativnih mnenj preblala ravno tulele na RR o BC,da sem raje vzela tadražjega.Pa se ni nič zmotil.
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: BC ali CB???
8.10.2005 19:17:20   
mihi78
melitkica, pozdravljena user posted image
jaz sem imela z obema testoma dobre izkušnje. vsakič, ko sem bila noseča sta oba testa potrdila (sicer nisem donosila, ker sem imela že 3 ss ampak to je že druga zgodba). res pa je, da lahko gre včasih kaj narobe pa je mogoče premalo ali preveč urina. če ne bo user posted image test še ponovi pa javi rezultat!
navijam za user posted image ali user posted image .
lp

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: BC ali CB???
9.10.2005 17:35:36   
melitkica
Hvala za vse, mihi 78 in ostale! Vendar se na koncu ni tako končalo, kot smo pričakovale, ker je prišla grda user posted image , jaz pa v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Ampak mi je še vedno slabo in me špika. Ni taka user posted image , kot sem je vajena. Naj bo, sem se nekako pobrala in dobila od mojega user posted image  tolažbo, sem se mu zjokala na ramenih in je bolje. Vem pa, da je tudi njemu težko. Komaj že čakam, da končam z to krvavitvijo, da bova začela z user posted image ! Hvala še enkrat, ker mi stojite ob strani in vam hkrati želim, da čimprej zagledate user posted image user posted image .

LP, Melita user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?