|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a je to "to"2.
8.10.2005 18:44:46   
taja24
Pozdrav!

Javlam samo, da tist rjav izcedek v četrtek ni biu znak user posted image ,in je trajau do petka. Trebuh imam še vedno napet, špika me ne več tok v jajčnikih, kokr me je, prsa so pa še vedno boleča. Tko, da čakam in čakam do 13.10., takrat morm dobituser posted image , potem pa po test. Bomo vidl kaj bo.A je še katera imela podobno situacijo?

Mejte se!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a je to "to"2.
8.10.2005 20:43:50   
pot
ojla,
jaz sem imela 2 ciklusa nazaj skozi en rjav izcedek, pa G ni nasla vzroka zanj. morda zaradi manjse vodne ciste.
ta ciklus pa imam tudi skozi en rjav izcedek na vsake par dni. zacel se je malo pred ovulacijo in se traja. M pa se vedno ni. mi zamuja par dni. prsa me pa prav nic ne bolijo (kar je zelo redko), spodnji del trebuha pri jajcnikih je prav cudno napihnjen(zdi se mi, da me vse utesnjuje, tudi gor po trebuhu), slabo mi je v intervalih, kriz me malo daje. nic takega, samo nimam obcutka da bi mogla dobit M. morem nardit test!!!!...torej, moja oz. tvoja situacija pri meni se traja.

mej se pa misli na kaj drugega, prav?! ne prevec mislit na to. user posted image

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: a je to "to"2.
8.10.2005 21:59:01   
taja24
ja pri meni se to še ni zgodilo, da bi imela 7 dni pred user posted image kakšn rjav izcedek, pa zlo napinjen trebuh, pa vsakodnevna špikanja, in da ne govorim o bolečih prsih. izcedek je trajal dva dni in konec. prsa me pa že 6 dan zlo bolijo. živčna nism preveč, kajti vem, da morm počakat do srede, pol bomo pa vidli kaj bo. nasapot kdaj bi jo pa ti mogla dobit?

LP

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: a je to "to"2.
9.10.2005 8:03:33   
BetyRR
Hej Taja24....jaz sem skoraj prepričana, da si ti nova user posted image ...

Držim ti pesti....mislim, da test lahko narediš že v torek zjutraj...in počakaj malo več, kot 5 minut...upam, da ti ne dajem lažno upanje, ker resnično sumim, da ti je uspelo...

(user posted image  po tihem)

Jaz M NEčakam tudi 13.10. ...mene v trebuhu ne špika prav nič...joškice me ne bolijo več... pred enim tednom sem sumila, da nam je le uspelo ta mesec (BT 37,2, hudo boleče joškice in velika želja po kislem //sem hitela v market po kisle kumarce (2 litra!!)in še zraven spila 2x 2 dcl razredčenega jabolčnega kisa// ...) ...zdaj pa mislim, da bo user posted image  prišla... nisem zaspana in ne utrujena, nič živčna...BT včeraj bila 36,4 , bolečine v križu...danes pa je BT skočila zopet na 37 stopinj...

Preveč se obremenjujemo in je velika večina znakov le rezultat psihe...mogoče pa le pride do oploditve, le da zarodek ne preživi vgnezditve user posted image user posted image ...to bi prej verjela, ker si zgoraj navedenih znakov nisem izmislila...

No,...bo, kar bo...

Srečno!


(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: a je to "to"2.
9.10.2005 14:59:06   
taja24
Živjo!

Ja Bety upam da nama obema uspe, a ne? Kdaj jo morš pa ti dobit? Javljaj mi kaj se dogaja s tabo!!!Pr men nč novga, še vedno nenormalno boleča prsa, spet mal napihnjen trebuh,izcedka nč, sam mal belga,... Ko bo kej novga, javim!

Lp

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: a je to "to"2.
9.10.2005 20:14:34   
Napolitanka
Živjo,

še jaz se javljam,da Muser posted image  ne pričakujem 13.10. Takoj po O (29.9) no nekje v ponedeljek so me ful boleli jajčniki,špikalo in celo zapeklo parkrat..to se mi je dogajalo ves teden, bolele so me prda in križ..in res sem ful upala (no še vedno malo upam),da sem zanosila...no ker sem bil neučakana sem danes naredila test,ki je bil logično negativen.Zdaj se tolažim,da mogoče pa le še ni prepozno in,da v četrtek 13ga ne dobim M.

Imam pa kar redne cikluse na 28 dni,trudimo se pa intezivno 6 mesecev.

No pa držim user posted image user posted image  pesti,da v četrtek user posted image user posted image  ta hudičevka ne pride...Lp, Napolitanka

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: a je to "to"2.
9.10.2005 21:34:30   
taja24
Napolitanka, tudi ti nam javlaj dnevne spremembe in situacijo! Upam pa, da nama bo usem ratalo!!!
LP

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: a je to "to"2.
10.10.2005 8:15:38   
ur+sa
user posted image



taja24

titleAndStar(14,0,0,false,"","")
user posted image



Objave: 14
Član od: 17.6.2005
Status: odsoten user posted image
Pozdrav!

Javlam samo, da tist rjav izcedek v četrtek ni biu znak user posted image ,in je trajau do petka. Trebuh imam še vedno napet, špika me ne več tok v jajčnikih, kokr me je, prsa so pa še vedno boleča. Tko, da čakam in čakam do 13.10., takrat morm dobituser posted image , potem pa po test. Bomo vidl kaj bo.A je še katera imela podobno situacijo?

Mejte se!
oj.. o boh kva sem naredila!user posted image  ok ni vazno...user posted image

teja 24. tocno tak problem imam jaz, tudi jaz pricakujem m 13.10. pa sem vceri mela take cudne zadeve; rjavkast izcedek, trebuh napet, joske me bolijo in so take cvrsteuser posted image ..

pomagat ti kaj dosti ne morem, lahko pa ti povem da nisi ednina.user posted image

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: a je to "to"2.
10.10.2005 8:56:11   
taja24
Urša tudi ti nam javlaj svoje stanje, kajti mene že res prau matra use to. Danes me še vedno bolijo prsa in to zlo, zlo, trebuh je pa še vedno mal napinjen. Vsakodnevno enotedensko stanje.

LPuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: a je to "to"2.
10.10.2005 10:42:14   
čveka
Ojla punce.

Moram pa se malce danes razpisati, ker vidim, da skorda večina od nas v istem zosu plavauser posted image user posted image .
Sama pr seb opažam, da sem v teh dveh, treh mesecih ko se malce bolj trudiva (prej sva ene tri mesece le lovila kao tiste dneve), postala prav na momente pretirano pozorna na vse kar se dogaja v mojem telesu....in nikoli prej nisem imela rjavih izcedkov pred menstruacijo, nikoli nisem čutila špikanja med ovulacijo,...user posted image ..pa še kaj bi se našlo...

Večkrat se zalotim, pri misli, da ima naša psiha res neprecenljivo moč in vpliva na nas tako, da tega niti vemo ne.

Srčno upam, da bodo vsi ti predznaki, znaki, izcedki, špikanja.. končno enkrat obrodili en konkreten sad:user posted image . In včasih bi tako rada ne preveč si želela, pa ne morem mimo, tega, da si ne bi govorila, mogoče pa bo...In nenazadnje kako si ne tako močno želeti, če pa delamo in upamo, da čimprej rata!!!!

Evo..malce mojega razmišljanja, ker imam pač malce slabši dan in nekako čutim, da nama ta mesec ni ratalo....

Lep dan še naprej....čvekica.

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: a je to "to"2.
10.10.2005 13:46:59   
Stefka
Hej, čveka,

se strinjam. Odkar se midva "matrava" te tri mesece, tudi vsak mesec nekaj čutim... pa je vse očitno samo v moji glavi. Mogoče moraš pa samo nehat se ubadat z vsakim špikcem in špokcem in slabostjo in ne vem čem še, potem pa rata user posted image .
Vse ob pravem času pravi moj lupček. In še prav ima.

(odgovor članu čveka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: a je to "to"2.
10.10.2005 15:14:37   
Napolitanka
Živjo vsem,

evo jaz danes javljam,da me nič ne špikam..po moje bo kra prišla user posted image  tetka s Krvavca user posted image ..testov ne bom delala ker se bom vseeno pustila presenetiti, če se je dlučajno kaj prijelo..no upam,da je bil test v nedeljo res pregodaj narejen in da še ni vse izgubljeno..

Sama sebi sem že smotana do konca, ker se mi zdi da sem že prav obsedena s tem,da bi čim prej imeli user posted image , pa nič do sedaj..še bolj me skrbi to,da sva se ob moji O z mojim ful "trudila" , po drugi strani si pa govorim,da je drugim tukaj na RR še hujše kot meni..

Upam,da vsaj kateri od vas rata ta mesec zagledatuser posted image user posted image ,da nam bo ostalim v spodbudo..

No pa vseen a je katera delala test?

lp

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: a je to "to"2.
10.10.2005 15:33:31   
tejča
Hoj,

sedaj se javljam tudi jaz, ki pričakujem user posted image  16.10. Upam seveda, da je ne bo, čeprav nimam nobenih znakov,  imam pa rjav izcedek, in čez vikend sem majčkeno krvavela (vgnezditev???) Sicer jaz po ovulaciji velikokrat po malem krvavim, tokrat pa samo malo in sedaj rjav izcedek naprej. Bomo videli kaj bo.

Držimo pesti vse skupaj! user posted image  za srečo!!!

_____________________________

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: a je to "to"2.
10.10.2005 15:37:52   
Anonimen
Ja tako je to. Tudi midva se trudiva sedaj tri mesece in loviva tisto in ono. Pozorna sem na vsako špikanje in vbadanje in ne vem kaj še. Razmišljam že o imenih, potem pa si rečem, zakaj se tako obremenjujem z vsem tem. Življenje je pač lepo, in to obdobje ko delamo ne user posted image  bi morali uživati, ne pa da samo tuhtamo kakšen položaj, kero uro in podobno.

Pa lep pozdrav - danes sem malo bolj optimistična glede vsega !!!!

(odgovor članu Napolitanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: a je to "to"2.
10.10.2005 23:54:42   
pot
no, se javljam ponovno.
Danes mi za spremembo ni bilo tako hudo slabo (samo zjutraj malo), trebuh je se napihnjen in ja delali smo test, pa morem rect da sem razocarana nad obljubami baby mini checka. user posted image
Pise da je zanesljiv test ze 1. dan ko manjka M, pa sem delala 1. test sele 4. ali 5.dan po tem, ko bi mogla prit(vceraj in vse po navodilih, ceprav so kar malo skopauser posted image )... tisto ta drugo crtico je treba z lucjo zraven iskatuser posted image ! Taka svoh roza crtica, da prisezem, bi lahko rekla da nisem noseca (Najzanesljivesi je se vedno krvni test! Ocitno, tako pravijo.) Ceprav M se ni, so samo rjavi  izcedki. Zdaj bo kmalu 1 teden, ko je ni, so pa ti rjavi izcedki, vedno temnejsi. Pa trebuh se mi zdi vedno bolj napihnjen. Zeja me, pa lulat hodim vedno vec. Pa zgaga me tudi daje. Problem imam edino s hrano, ker kar nimam apetita, kar nevem kaj naj jem. No, to je sedaj o meni in mojem telesu. Samo moje prsi so pa mehke(prav nic napete), bradavice pa so majckeno obcutljive, sicer so pa vedno...
Mejte se in se ve kaj napisite, da bom tudi jaz vedla da nisem sama. Sicer pa se moramo vse najprej prebiti do 3. meseca, vgnezditev in potrditev nosecnosti je le vstopnicauser posted image  za naso pot. Vse ostalo pa je odvisno od tega ali nam je namenjeno ali ne. Visje sile pac.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: a je to "to"2.
11.10.2005 8:16:32   
BetyRR
Jah...res je...tudi če nam uspe, je treba preživeti ne 3 mesece, temveč 9...ja, vseh 9 mesecev...naša Bambi (če katera še ne ve) je izgubila prvo punčko v 6.mesecu nosečnosti user posted image  
Občudujem jo...misim, da to mora biti resnično težko breme...

Mene vse boli in boli...user posted image  prihaja...O test je bil v torek, dva tedna nazaj pozitiven...tako, da predvidevam, da se prava M vlije jutri...le zakaj nam ne uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  če bi vedela vzrok, bi bila bolj pomirjena...

LP

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: a je to "to"2.
11.10.2005 8:26:20   
taja24
Lp!!

Se oglašam, da povem, da ni pr meni nč novga. Trebuh še vedno napet, prsa občutljiva, večja,........ tile usi znaki pa trajajo že 8 dni. Sam useen bom počakala do petka, pol pa po test, ker tok napsihirana spet nism, da bi takoj letela po test. Javlam, kako bo z mano!

Lp

(odgovor članu BetyRR)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: a je to "to"2.
11.10.2005 11:37:00   
ur+sa
ojla, naj se jaz povem.... no v nedeljo sem imela rjavkast izced (samo v nedeljo, en kaplja...). trebuh napet, danes zjutraj slabost...
sem pa sla vceraj k G, in sem ji razlozila vso zadevo! in mije rekla, da je moznost zanositve... rekla pase je, da naj se takoj pri njej oglasim (za pregled) ko bo konec rjavkastega izcedka (al karkoli ze...). vceraj se se nisem pustila pregledati, ceprav me je hotla...
danes bom pa poklicala, ce se lahko pridem pokazat... tko da...

nevem kaj naj si mislim... (kaj mislite ve????)

user posted image user posted image vsem za sreco (tudi meni)..user posted image LP

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: a je to "to"2.
11.10.2005 11:59:54   
zojaB
ur+sa, držim pesti za user posted image .

Kaj pa ti je g. rekla zaradi rjavkastega izcedka?
Jaz sem namreč zanosila aprila letos, in sem imela tudi skos nežno roza-rjavkaste izcedke od takrat, ko bi mogla dobit menstruacijo pa vse do 5. tedna, nato pa sem imela splav. Meni je nato g. rekla, da takšni izcedki navadno pomenijo ss.?

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: a je to "to"2.
11.10.2005 12:11:06   
ur+sa
user posted image , ss si imela...

kaj mi rekla, ja nic u bistvu (jest sem rekla, ce nj to vzamem kot M, pa je rekla nj pridem na pregled.. lahko pa da je zacetek M to).

samo jest nisem imela nikol kaj tacga. men, ko sem dobila M se mi je takoj vlila....(kr se jeuser posted image ).

ja, drugace sem pa slisala, ,da so navdno takile znaki, znaki za ssuser posted image (upam, da ne).

hvala za lepe zeljeuser posted image

tudi jaz vam (vsem nam) zelim user posted image .
upam, da se bo zgodilo, ali se jeuser posted image

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: a je to "to"2.
11.10.2005 15:18:35   
Napolitanka
Živjo punce,

javljam,da sem danes zjutraj opazila malo sveže krvi..no sedaj pa nič..vse me boli tako kot da bouser posted image ..in sploh si ne upam več mislit,da je karkoli drugega..

Glede SS, jaz mislim,da sem morala imet SS ene 3 mesece nazaj, ko sem najprej imela zelo slabo user posted image  kakšen dan ali dva (običajno 5 dni) potem je izginila..nasledno M pa sem imela tako močno,da sem 3 dni le ležala,ker sem bila ful utrujena kri pa je kar lila iz mene..ker imam običajno normalne M predvideva da je bilo to to..

A mislite,da bi bilo slučajno možno,da je bila zjutraj vgnezditvena? O je bila 29.9.?user posted image user posted image

dRŽIM

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: a je to "to"2.
11.10.2005 16:23:39   
lana38
Če je bila O 29.9. to ne more biti vgnezditvena, ker je od O minilo že 12 dni. To je lahko samo začetek M. Muser posted image  nastopi od 12 do 16 dne po O. Vgnezditev pa se zgodi 6 do 7 dno po oploditvi, ki je ob O. Se pravi vgnezditvena je lahko najkasneje 7 do 9 dan po O. Vem, da te je sedaj moj odgovor razžalostil.user posted image  Vendar je bolje, kot pa da ne veš pri čem si. Tudi meni se kdaj zgodi, da se M zjutraj najavi, čez dan ni nič, ponoči ali naslednji dan pa se ulije. Ampak enkrat bomo že dočakale. Ne obupat.

_____________________________

lana38

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: a je to "to"2.
11.10.2005 17:10:25   
Nely
Zdej vidim, kolk nas je, ki nestrpno čakamo ta mesec na user posted image . Ta mesec pri nas poskušamo že tretjič, moj user posted image  mi pravi, da sem preveč neučakana, pod stresom in da naj neham mislit na user posted image . Sam ko men sam to po glavi gre!! Preračunavam O dneve, razmišljam vse živo in upam, da bo uspelo...

Vsak mesec pred M. imam kak dan ali dva prej rjavkast izcedek, ponavadi me boli križ, imam napet trebuh... Ta mesec so bili znaki drugačni in še slabo mi je bilo par dni, da sem res mislila, da sem noseča. No, potem pa sem na dan D hotela naredit zjutraj test, pa sem že, ko sem vstala, začutila, da je prišla user posted image . user posted image  30.10. je ne čakam in upam, da nam vsem ta mesec uspe. Držim pesti za vse!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: a je to "to"2.
11.10.2005 20:36:22   
Napolitanka
An ne Lana38 sploh nisem žalostna zaradi tega,ker si mi to povedala,pa saj to tudi vem,samo saj veste vse, kako je,da dokler ni user posted image še kar nekaj upamo (vsaj jaz) pa si izmišljamo vse možne izgovore..

Mene malo skrbi zakaj ne rata..naj povem,da sem imela pred 4 leti najprej konizacijo potem pa čez eno leto še leetz..no zdaj naj bi bil moj bris ok..KT pa ne jem že 2 leti...

jezna sem predvsem sama nase,ker nisem vedla,da bom postala tako obsedena z preračunavanjem O dni itd..iščem, znake in itak me ves čas nekaj špika..zato semuser posted image ..

zdaj ko vem,da jutri zjutraj pride user posted image  mi je vseeno,pač čakam na naslednjo priložnost..in si želim,da čim prej zgledam user posted image ..zato,ker sem si user posted image  zmeraj želela in si svojega življenja sploh ne znam predstavljati brez otrok..

No ja sej vem, vse tukaj gor k debatiramo bomo slej ko prej zagledale te magične user posted image user posted image  potem se pa lahko dobimo kdaj,da se bodo našeuser posted image  lahko skupaj igrale..me bomo pa takrat sigurno imela kakšno novo pomembno temo za debatirat,ki nam ne bo dala miru..pač takšne smo..

Vsem lepo noč pa držim pesti za vse..papa

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?