|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj imajo malčki največji apetit?
9.10.2005 20:18:12   
Pupica
Mene pa zanima, kateri obrok je največji pri vaših malčkih.
Je to zajtrk, ko so prestradani po dolgi noči? Ali je to kosilo, ko vsi jemo, in so jedi ponavadi najbolj okusne in dišeče? Ali je to večerja, ko je lakota po razgibanem popoldnevu?
Dopoldansko in popoldnasko malico sem namenoma spustila, ker pri nas sta malici sestavljeni iz sadja, ki ga poje "bore"malo(pol jabolka ali 3/4 banane ali malo grozdja ali katerega koli drugega sezonskega sadja, včasih malo skute, ali kaj drugega manjšega).

LP

< Sporočilo je popravil pupica. -- 9.10.2005 20:20:44 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj največ pojedo?
9.10.2005 20:21:47   
Jančika_
Ponavadi je najobilnejše kosilo. Za zajtrk bi samo kisle kumarice jedel, popoldan tudi bolj malo sadja poje, zvečer pa kašo, pa ne glih ne vem koliko.

Ampak ko je kak dan pri babici, to je pa druga pesem. Tam bi samo jedel! Ves čas! Moja dva sta tako srečna, da je kar hudo (midva z bratom nisva bila ješča). Potem pa petkrat kaka naslednji dan domauser posted image .

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj imajo malčki največji apetit?
9.10.2005 20:25:14   
ZARA
Definitivno zajtrk in zadnje čase večerja... tud jst namerno en obrok skenslala, tko da ima namesto 5 obrokov zdej štiri...in pali - ti rečem...
Ker se je samo zezala, pojedla 5 žličk, od tam naprej pa samo še nočna mora...zame seveda, njej je itak vseeno...

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj imajo malčki največji apetit?
9.10.2005 20:32:59   
Marogica
9,5 mesečnik:
Pri nas so vsi obroki prbližno enaki, ker gledam, da mu ne dam preveč ali premalo. Je pa seveda odvsino tudi od tega, kako se počuti, poje včasih pač več včasih pač manj. SEdaj ko so zobki na vrsti, seveda malo manj.
4,5 letnik:
Mislim, da so kosila najobilnejša-vsaj ćez vikend. Seveda pa se zgodi, da za večerjo poje 2 krožnika čokolina ali cornflakesa včasih pa popije samo 2 dcl mleka. Kako je v vrtcu, ne vem. Vem pa, da pri babi poje največ. Nimam razlage.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdaj imajo malčki največji apetit?
9.10.2005 20:37:57   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Vem pa, da pri babi poje največ. Nimam razlage.


Meni tudi ni jasno. Tam bi od jutra do večera samo mlel. Če mu doma dam iste stvari za jest, jih pa meče po tlehuser posted image .

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kdaj imajo malčki največji apetit?
9.10.2005 20:39:54   
tesa
Naš 14mesečnik bi jedel non stopuser posted image . Še dobro, da hodi v vrtec, kjer ima en red in zdravo prehrano. Doma pa je ves čas v omari in išče smokije, pa čokolado in sploh vse kar ni preveč dobro. Komaj ga spravim stran od hladilnika. Skratka ves čas bi samo jedel. Na srečo tudi kaka dokaj pogosto, tako da ni pretirano težak.
Najboljše je, če gremo z njim kam ven,vsaj pozabi na hranouser posted image

_____________________________

Lp

**Kdor hoče, najde pot. Kdor noče, najde izgovor.**

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kdaj imajo malčki največji apetit?
10.10.2005 12:57:55   
Maxica
Da se ne bom preveč naglas hvalila, samo zadnje dni ima naš user posted image  ful apetit in jaz seveda čist srečnauser posted image -
je pa tako-midva se zjutraj še vedno malo podojiva, tako da za zajtrk (okrog 9h) dobi kakšen jogurt ali frutchwerge, potem okrog 13h dobi sadno malico (cca.200ml ali en frutek), okrog 16h je kosilo (tudi okrog 200ml), potem pa spet kakšno sadje ali frutek, za večerjo pa cca.150ml-200ml večerje (gres ipd.). Tako da bi lahko rekla, da ima kr vse obroke nekako porazdeljene, količinsko, kdaj bi bil pa najbolj lačen, pa težko rečem.user posted image
Sem pa ravno zadnjič nekje videla, da naj bi malčki imeli kao tri orng obroke, zajtrk, kosilo in večerja, vmes pa le kakšno sadje. Spet drugje sem pa videla štiri obroke.user posted image Pol pa bodi pameten. Še vedno pa ima prav otrok, ki ga ne prisiliš jesti, če ni lačen. Vsaj našega ne.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kdaj imajo malčki največji apetit?
10.10.2005 18:44:42   
Pupica
Ja naša ima 3 velike tople obroke. To je zajtrk, kosilo in večerja.Vmes pa sadje, skuta in podobno. Ampak malica ni razdeljena v 2 obroka ampak kar ves čas melje. Če gre z babi na sprehod v vozu je pripravljena 2 ali 3 ure mleti(jabolko, banano, grozdje, občasno tut kak piškot)Problem je le ker ne je nič sladkega.user posted image S čokolado je pripravljena namazati vse, le pojedla je ne bi.user posted image Isto s piškoti. Le 2 vrsti sta Ok, ki nista tolk sladki, če ne jih pa kar user posted image znosi, tako da bomo mogli ubogo revo še na dieto dati, če bo šlo tako naprej. Edino stvar ki jo izgovori čisto razločno je Tara in že moli roko z piškotom proti user posted image

Največ pa poje za zajtrk. Že zjutri ko se zbudi, se kakih 5 minutk crklja, pol pa amamamamamamamaamamamama neprekinjeno, dokler se ne spokamo jestuser posted image Kosilo od kar je sama, ga poje pomoje manj kot malico. Bolj brska in se igra. Večerja je pa po sili potrebe. Ker mami tko hočeuser posted image


(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?