|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a je to to 3.
12.10.2005 12:21:34   
taja24
Lp!

Zopet jst in moj a je to to! Ja zanima me samo, če katera ve, kaj naj bi bilo to! Svojo user posted image  sem pričakovala šele jutri. Učer popoldne sm pa že zasledila raheu rjavkast izcedek, in danes zjutraj seveda bolečina kot pri user posted image .  Se mi je zdel. Ampak je samo rjavkast izcedek. Čist majhen bol močan. In spet ne vem kje sm. Kljub usem tistim mojim znakom, ki so me spremlali, 6.10. rjavkast izcedek, enotedenska boleča prsa, napihnjen trebuh, špikanje po jajčnikih,....  Trebuh imam še vedno majhn napet, prsa pa sam večja. A je bila katera v podobni situaciji?

Lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a je to to 3.
12.10.2005 12:33:11   
mcerar
hej, jaz sem imela podobno prejsni mesec. Rjav izcedek vse od O, pa bolecine in napihnjenost, napete bradavice....bolelo in spikalo me je pa tako, da se nisem mogla niti s kolesom vozit. sem ze mislila, da je predcasna M (na 19.dan), pa ni bila, nato sem na 28. dan dozivela par krcev in par kapelj krvi in spet NIC (razen sravfanja in spikanja+malo rj.izcedka) do 32.dne, ko me je sredi noci fejst zasrafvalo (driska) in M se je ulila. Bila je pa to 1. prava M po koncu jemanja KT. Ta mesec pa nic ne tuhtam, mam malo boleca prsa in vceraj me je nekaj stokalo notri...danes je 22.dan cikla. Kar bo bo. I just don't care, user posted image bo ze prisel;) lp in sreco

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: a je to to 3.
12.10.2005 12:35:54   
jazz
Poskusi vseeno narediti test, recimo danes in jutri, pa boš imela odgovor na dlani. Srčno upam, da se bodo pokazale prave črtice!!!!

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: a je to to 3.
12.10.2005 12:44:55   
taja24
ooooo, jazz, ko bi bilo to usaj res! Ja nč, počakat morm, spet, in spremljat potek. Pa misliš, da bi mi test zdaj pokazau kaj, kljub temu rjavemu izcedku?

LP

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: a je to to 3.
12.10.2005 12:56:25   
jazz
Ja če se je prijelo, je tisti glavni hormon itak prisoten, kljub izcedkom! Preveri...držim pesti, ampak ne bodi razočarana če ne bo, boste pač gigi gagi naprej!

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: a je to to 3.
12.10.2005 13:13:02   
FRAČAFELA
Pri meni je bilo to to. Danes zjutri sta bile potrjeni user posted image .
Taja24 tudi tebi iskreno želim user posted image !

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: a je to to 3.
12.10.2005 13:13:39   
DrejcDrejc
Hm hm punce, da vam malo zatežim _ ne bit tolk neučakane! Vsi znaki, ki so znaki zanositve so lahko tudi znaki za prihajajočo menstruacijo. Izcedek je lahko tudi znak za eno ali za drugo, tako da ne moreš natančno vedeti, dokler ne preteče vsaj nekaj dni.
Poskusite malo odmislit, počnite kaj, da vas okupira, ko teta M zamudi vsaj nekaj dni, pa je čas za prve teste. Ne splača se dajat denarja za teste pred M in ob vsaki sumljivi bolečini in ... Saj boste vse dočakale tisti čudoviti črtici, le potrpljenje je potrebno, in predvsem, ne kar naprej razmišljat o tem!

_____________________________

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: a je to to 3.
12.10.2005 22:30:23   
Napolitanka
Taja no,da ti povem,glede na to,da sem sodeloval že v to je to 2. del...v torek malo krvi, potem nič,sreda do popoldneva nič potem pa user posted image ...znake sem imela pa vse enake kot ti..
..pozabi na teste,dokler M ne izostane..škoda denarja ti povem iz lastnih izkušenj..

Mogoče se ti pa vseeno posreči in je ne bo..papauser posted image

(odgovor članu FRAČAFELA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: a je to to 3.
13.10.2005 8:20:52   
MATEJA
Pozdravljena Taja24,prejšnji mesec sem tudi jaz imela isti "problem".Bila sem sigurna da je to to (user posted image ), stalno sem na to mislila, sem bila prov malo že obsedena s tem...Imela sem vse "namišljene" znake, vse to kar si ti opisala, pa je user posted image  prišla tri dni prej (to se mi ni še nikoli zgodilo, ker imam zelo urejene cikluse..).Najprej kakor rahel rjav izcedek (tri dni) pol pa se je ulilo.Sledilo je veliko razočaranje, vendar sem se iz tega nekaj naučila:Dokler user posted image  ne zaostaja, nič razmišljanja, opazovanja svojega telesa...Vse to vodi k nerviranju (pozitivnemu ali negativnemu) in to kliče user posted image !Seveda pa si želim, da pri tebi to nebi držalo.Srečno pa čimprej user posted image  - user posted image

_____________________________

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: a je to to 3.
13.10.2005 8:27:00   
BetyRR
No, da še jaz poročam.....

hmmmmmmm....dobro ste se spomnili naslova teme "a je to to Nr. ..." user posted image user posted image user posted image .... včasih smo to pisali pod temo Za nas... mi je kar manjkalo čvekanje o znakih, špikanjih, BT...
Pa da te še nekdo aktivno bere...

Pri meni nič novega...obsedena sem z merjenjem BT in si jo merim povsod s tremi vrstami termometrov in 100x na dan... danes je 14. dan od prvega dneva dviga BT...joškice imam še vedno boleče...v trebuhu tisto tiho krčenje maternice...križ kar boleč...izcedka pa prav nič!!!...zanimivo...vsaj tisti beli gosti izcedek bi mogel biti...pa prav nič že od ponedeljka...pa si papir porinem malo noter, da preverim če se sploh kaj dogaja in je vse čisto...user posted image user posted image user posted image  ...hmmmmmm....pa mozoljčki, tisti drobčkani po čelu so se posušili...v obraz sem kar bleda ...

Včeraj sem si kupila en kup vitaminskih dodatkov (lososovo olje + E + selen; magnezij300+ C vit; multi-fit dr.Steinberg; tifol ... in se počutim dobro. Nisem več tako napadalno lačna.


Osebno pa mislim, da nisem user posted image  ...in se bo user posted image  prikazala jutri, na 31. dan ciklusa, točno kot schwiss ura...

Ufffffff....če ne bi bilo tega foruma, bi bila veliko bolj napeta....tako si pa olajšam dušo in sem sposobna delati...

srečno na user posted image user posted image user posted image

Bety

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: a je to to 3.
13.10.2005 8:38:22   
taja24
lp, usem

Jst pa javlam, da po tistem učerajšnjem dopoldanskem izcedku, ki sm ga imela, so se popoldan pojavle zlo močne bolečine, user posted image   se je pa kr ulila, in to tok močno, kakkršne še nism mela, zlo svetla kri, z njo pa tudi ena tkiva.  Učer sm bila kr panična in šla do G, ona pa, da je to sam sluz, Sam tega je blo tok, in je kr tekl vn, sej pravim kaj takega še nism imela. Danes pa zopet, kri kr lije vn, sam ustanem pa je že kokr bi pipo odprl. Ne vem kaj je to bilo in je????????????

Očitno so bili usi tisti moji znaki, katere sm imela en tedn, namišljeni. Zanimiu. Sam sm imela zlo velik občutek, da je to to.

Zanima me a je mogoče katera imela kej podobnga.

Lp

(odgovor članu BetyRR)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: a je to to 3.
13.10.2005 9:12:08   
BetyRR
Hej ženske.....nekaj sem vam kopirala......vse sem že slišala, tega pa še ne...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

////////

Avtor:taty

"13.9. sem imela ET, 26.9. sem imela +,čez teden dni krvavitve, test -,šla sem k REŠU, rekel je da sem noseča,danes naredila test pokazala je nazaj -,a Reš pravi da sem noseč in da se vidiva jutri...."

Pa to ni res...je pa za razmisliti....

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: a je to to 3.
13.10.2005 11:56:58   
Anonimen
Taja24, kdaj si pa prenehala z jemanjem KT? Mogoce pa se ti ciklus se ni uredil, to ponavadi traja par mesecev.

Ko je ena ravno ze omenila *Za nas*, saj to se vedno obstaja, le da na drugem delu foruma Zanositev, na  Upamo skupaj.

Nocem bit nesramna, a mogoce bi bilo dobro, da si katera od *ta novih* kdaj prebere tudi to temo, boste malo bolje razumele, kaj pomeni, ce zares cakas na  user posted image , z tem mislim ce cakas vec kot  leto ali celo leta in leta.

Srecno vsem, ki ne cakate user posted image !

(odgovor članu BetyRR)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: a je to to 3.
13.10.2005 12:37:39   
taja24
Mucamaca

S tabletkami sm že zdavnaj nehala, 2 let nazaj, samo odkar sm imela decembra lani SS, se mi je use zbrkalo. Ponavad cikel na 34 dni, zdaj pa kr ene močne M, pa usi ti znaki,... Ej, po pravic, ne vem več kaj se z mano usak mesec dogaja in kdaj se bo to use uredil!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?