|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali pije premalo?
13.10.2005 15:50:15   
Maxica
Eh, komaj eno stvar spravim v red (smo začeli namreč končno malo bolj normalno jesti), že se pojavi kaj drugega.user posted image  Namreč, user posted image  je začel ful malo piti. Je popil tudi že po dve celi čudežni flaški čaja na dan, sedaj pa kr naenkrat konec-se kr zeza in cuclja, pije pa ne. Tako da vsega skupaj po moje spije v celem dnevu cca.3dcl. Ok, res da se še malo dojiva, pa tudi pleničke ima vedno polulane, ampak same tekočine, npr.čaja ali kompota, pa res malo popije. Sem pa probala mu dati tudi že v kozarček (je že fino znal piti, sedaj pa tudi tako noče več), pa probala sem z navadnim cucljem-nič, on noče piti. Naj ga silim ali mu naj pustim, da bo pil, ko bo pač hotel???

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali pije premalo?
13.10.2005 20:15:45   
Jančika_
Vasja tudi zelo malo spije. Pije izključno vodo, drugo vse ven spljuva, mogoče še nekaj požirkov sveže stisnjenega pomarančnega soka. Na srečo spije kakega pol litra mleka na dan.

Težko se je ne sekirat, ampak se trudim. Vmes je imel že obdobje, ko je spil 2,5 deci, zdaj pa spet sam kak deciuser posted image . Tako da Max za moje pojme še kar veliko spije. 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ali pije premalo?
14.10.2005 11:42:12   
HuAnita
Capinka pa spije, kolikor ji dam - (smajlidojka, ki teče...) Sicer pa bore malo, razen če je kdo na obisku in pije, pa se mora tudi ona afnati.
Sem se že nehala sekirati. Če Max lula vsaj 3x na dan, ni panike, tako mi je zagotovil nek mariborski pediater.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ali pije premalo?
14.10.2005 20:32:50   
Seven*
Jakob je imel tudi obdobje, ko je zelo malo popil. V celem dnevu ni spravil skupaj tudi enega decilitra ne.. Zdaj bi pa  spil toliko koliko mu damo. Mislim, da te ne rabi nic skrbet.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?