|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev
16.10.2005 21:17:41   
Anonimen
user posted image Veckrat sem brala vase forume o neplodnosti itd. pa sem se odlocila, da se prijavim tudi jaz, ker imam probleme z zanositvijo! Prosila bi, ce mi lahko katera svetuje, kater forum naj zberem, saj bi se rada pogovarjala z nekom ki ima podobne probleme in ne more zanositi! Jemljem klomifen in dabroston in nic ne pomaga! Nimam vec nobenega upanja in potrebujem kaksen nasvet ali pogovor!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev
16.10.2005 21:26:08   
pika74
Ojla,

dobrodošlauser posted image . Si kar na pravem naslovu odprla temo. Zdaj ti manjka samo še en dober simpatičen nick, pa bo. Edino en problemček zna bit. Zelo verjetno je, da boš kmalu postala popolnoma odvisna od tega foruma user posted image . Drugač pa zveš tukaj veliko stvari. In punce so prou fajn. Boš vidla.

Kolk si pa kej približno stara? A se že dolg trudta za user posted image ? A si bla že kej na pregledih?

Uh sm firbčnauser posted image .

Lp
user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zanositev
17.10.2005 11:51:41   
ona78



dobrodošla med nami!!! user posted image




_____________________________

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zanositev
17.10.2005 11:58:16   
hati
Dobrodošla.

Definitivno si našla pravi forum. In kot je rekla Pika si izber en simpatičen nick, da se bomo lažje sporazumevale.

Druga zadeva tisto da si obupala.... tistega nočemo slišati. user posted image  Vse imamo slabe dneve in vsem na trenutke zmanjka moči. Ampak tukaj smo, da se bodrimo, spodbujamo in nikakor ne pustimo nobeni obupat. Torej tudi jaz sem na Klomifenu pa ni nobene reakcije niti rezultata. Edino ciklus se mi je podaljšal. Vedi, da enkrat nam bo vsem uspelo. Vse ob svojem času.

Še neki ti povem, vse ki smo na tem forumu in ki se trudimo za user posted image  več kot eno leto slišimo na ime fosilke. user posted image  user posted image   Aja pa same fanj punce smo.user posted image  user posted image  user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image  šopek za vse vas.

pozdravček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zanositev
17.10.2005 13:30:56   
želva
OJ!
Vem, da se na trenutke počutiš obupano, zato pa se boš lepš mela, če z nami mal poklepetaš. Včasih pač ne moreš verjet, da se to teb dogaja.Preden sva se middva z user posted image  začela trudit zauser posted image (2 leti nazaj), sem pač mislila, da se to dogaja samo drugim. Potem pa se tukaj pogovarjaš in vidiš, da bo enkrat vse ok. Tuki nas je velik, ki papcamo klomifen, smo imele ss, tko da lahko dobiš velik nasvetov in tolažbe.

Ne obupat.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zanositev
17.10.2005 14:01:40   
Mijavček
Ejla, dobrodošla!

Si kar na pravem naslovu. Če maš kakšno vprašanje, ali pa če bi se rada samo spovedala, al pa samo prebirala... Mi smo tukaj... več ali manj vse v podobnem zosu in kot je rekla hati... ne maramo slišat nič o obupanju. Slej ko prej bo.
Meni je npr. ful v spodbudo, ko preberem, da je kakšna "fosilka" (punca, ki ima več kot 1 leto izkušenj s probavanjem) zanosila. Ko prebereš, da je ženska, ki se trudi 2, 4 ali 6 let zanosila.... sploh ne razmišljaš več, da bi obupala.


(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zanositev
17.10.2005 14:49:28   
zupancdam
POZDRAVLJENE!
Zahvalila bi se PIKA74, ONA78, HATI, ZELVA IN MIJAVCEK, ZA TAKO VSPODBUDNE BESEDE!
Ja takole je! Z mojim najdrazjim se trudiva zanosit priblizno leto in 3 masece! Jaz sem pred 3 leti ze bila noseca, ampak sem sla delat S. Bila sta pa baje dvojcka, tako mi je zdravnica rekla! Sedaj po enem letu sem zamenjala zdravnika, in ta me je dal ze kar prvi mesec na klomifen! Rekel pa mi je , da ne morem zanosit zaradi hormonskih motenj! Kaj je s tem mislil, ne vem! Po jemanju klomifena(2x na dan, pet dni) sem sla na ultrazvok, en teden po jemanju klomifena in je kar dobro zgledalo, zacenjala se je ovulacija! Cez kasne 3 dni naj bi folikel pocil! Pa ni bilo nicuser posted image ! Res pa je, da se enostavno ne morem sprostit, ker vedno cakam in upam, da bo kaj s tega, pa vedno prideuser posted image ! Za znoret!!! No prejsnji mesec so bili kar 3 folikli. pa sem vseeno dobilauser posted image 13 ta mesec! Danes je 5 dan in zacnem spet s klomifenom! Pa tudi dabroston jemljem 16 dan ciklusa! Zdravnik mi je rekel, da prej vrjetno nisem imela ovulacij, pa tudi redneuser posted image nisem imela, no sedaj pa je redna na 30 dni! Ali ima katera podoben problem? Aja, kje si zberem nick? Lep pozdrav vsem !user posted image user posted image

_____________________________

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zanositev
17.10.2005 17:26:55   
Anonimen
zakaj si šla delat splav?
Je bilo kaj narobe?

(odgovor članu zupancdam)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: zanositev
17.10.2005 19:08:11   
Anonimen
Pozdravljena UnderEja! Ves vcasih se clovek znajde kje v nepravem casu, na nepravem mestu, z napacno osebo! Kdor ljubi in ima rad nekoga, ne poslusa in uposteva razuma ,ampak samo srce! Dela napake in misli, da se cel svet vrti le okoli njega! Mogoce razumes v cem govorim, hocem ti povedat, da se casa ne da zavrteti nazaj, pa si lahko to se kako zelimo! Mogoce mi bo celo zivljenje zal, da sem to storila, danes vem da sem prav ravnala in tega nebi ponovila nikoli vec!!!!!!user posted image  LEP POZDRAV!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: zanositev
17.10.2005 19:17:40   
tinkamiška
Hoj Anonimna, pogovarjaš se lahko z vsemi nami.

Vsaka ima pač svojo zgodbo in svojo preteklost... Vse pa imamo nekaj skupnega, željo da bi povečale družinicouser posted image

V meni sicer že raste mala punčka, ampak sem tukaj na forumu našla kar nekaj dobrih virtualnih prijateljic in so bili dnevi, ko je bilo to edino kar mi je dalo vzpodbudo in polepšalo dan. Tudi sedaj sem rada v njihovi družbi in se jokam in veselim skupaj z njimi.

Zato se nam kar pridruži in nikar ne obupaj!user posted image

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: zanositev
17.10.2005 19:34:50   
Anonimen
HALO TINKA! Lepo, da me vsaj nekdo razume! Tudi jaz si zelim,da bi na tem forumu nasla nekaj taksnih oseb, ki se lahko z njimi pogovarjam! Popoldne sem napisala kaksne tezave imam z zanositvijo, klomifen, dabroston, S....., PA MI SE NOBENA NI ODGOVORILA! Mogoce zato, ker sem enkrat na forunu pod anonimno enkrat pa pod zupanc dam, ker mi se ni blo nec jasn! Zdej pa ne vem, kak si nej nick spremenim, ker sem v bistvu registrirana pod nekoga drugega, ker men net ne dela! No, TO SEM JAZ, ENA IN ISTA OSEBA! Pozdravcek!

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: zanositev
17.10.2005 19:47:21   
tinkamiška
Hoj Zupancdamuser posted image

Ne smeš bit jezna, če ti kdaj nihče ne odgovori, sej se je meni že tudi to zgodilo...včasih ne najdeš besed, ali pa nimaš izkušenj in ne odgovoriš, pa se slej kot prej najde katera, ki se oglasi.

Nisem prebrala tvojega posta, pod nikom Zupanc dam, bom šla pogledat kaj si napislala... Jst imam izkušnje samo s Klomifenom, kar se tiče raznih vzpodbujevalcev ovulacije in hormonskimi dodatki,...

Kar se tiče nicka, si ga ne moreš spremenit, če nimaš svojega neta, ker potem se pa tista oseba, na katero si zdej prijavljena, e bo mogla več javljat pod svojim nickom. najboljše je, da se javljaš, pa se pod post vedno podpišeš z Zupanc ali pa Damjana, ali si pa zmisliš kak nick, jst sem pač Tinka in se tako vedno popišem. Pa bomo vedle katera siuser posted image

No zdej grem pa prebrat kaj si tam napisala.

LP,
Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: zanositev
17.10.2005 19:52:41   
tinkamiška
Hm...ne najdem kje si pisala o svojih težavah, mi lahko poveš pod katerim naslovom?

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: zanositev
17.10.2005 20:05:46   
tinkamiška
Eh sem šele zdej vidla, da si pisala pod tem naslovomuser posted image

Koliko časa pa naj bi še jemala Klomifen? Ti je G kaj rekel? Jst sem jemala Klomifen klub svojim ovulacijam, pa ni pri meni nič pomagalo, ker sem imela pač zarastline in jih je bilo potrebno odstranit, potem je pa ratalo brez kakršne koli pomoči...

Če imaš probleme z ravnovesjem hormonov, bodo sledile verjetno druge preizkave. Tukaj je kar nekaj punc, ki imajo podobne probleme. Mogoče je boljše, da daš bolj konkreten naslov, recimo hormonske motnje.

Moje mnenje je, da čim več vprašanj postaviš svojemu G, ko boš šla naslednjič k njemu. A hodiš zdej vsak ciklus na UZ?

Vem, da se je težko sprostiti, ampak to je največ kar lahko narediš sama. Tukaj pa sprašuj in postavljaj vprašanja kolikor te je volja in sigurno ti bodo punce odgovorileuser posted image

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: zanositev
17.10.2005 20:12:39   
emaa
Tinka pisala je pod to temo, 7. odgovor po vrsti. Damjana upam, da kmalu kaj, jaz sem jemala klomifen dva meseca, ker svojih o nimam, pa nama ni pomagalo. O kakšnih hormonskih motnjah pa je tvoj G govoril, ali si dala kri za pregled hormonov ali pravi, da imaš morda policistične jajčnike. Jaz problemov s hormoni nimam, imam druge. Ampak nama bo slej ko prej uspelo, upam da pred IVF, če pa ne, pa z IVF-om, kakor bo, bo v redu, samo, da bova imela user posted image . Glavo pokonci, vse ni tako črno, še malo potrpi pa bo.
Glede nicka, nick je tvoje uporabniško ime, to je zupancdam, če ga želiš spremeniti, javi to RR ekipi, na O portalu boš zvedela vse.

LPuser posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: zanositev
18.10.2005 8:53:19   
hati
Pozdravljena Zupancdam.

Najprej glede nika. Odpreš si ga tako, da se registriraš. Potrebuješ en mail naslov ( če ga nimaš si ga odpri na www.mail386.com), potem si izbereš vzdevek in geslo, s katerim se prijaviš na ringaraji. Upam, da sem razumljivo to povedala.

Jaz tudi pijem Klomifen. Trenutno sem ravno končala za ta mesec. Razen tega, da mi je podaljšal ciklus ni bilo nobenega učinka. No problem je, ker sploh ne vem če imam ovulacijo, čutim je namreč ne. A si ti opravila kak pregled HSG al laparoskopijo al kaj podobnega? Al si dobila kar v štartu Klomifen?

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ZANOSITEV
18.10.2005 14:00:07   
Anonimen
Zivio! Se en naporen dan v sluzbi! HATI IN EMAMAMAIR! Jaz ,ko sem prisla na pregled, sem povedala zdravniku, da se s partnerjem trudiva vec kot leto, da bi zanosila! Vprasal me je za user posted image , , ce je redna...in sem mu rekla, da imam ful boleco, da traja 7 dni in da jo imam na 34 do 36 dni! Predpisal mi je dabroston in klomifen! Aja, pa na uz je ugotovil, da nimam o in to naj bi bilo zaradi hormonskih motenj! Po prvem pitju je bilo zdravljenje kar uspesno, vsaj tako je pokazalo na uz, prejsnji mesec tudi 3 folikli na levi strani, ampak ni bilo nic! Ali je katera sla na uz, po pitju klomifena in se cez dan dva znova! A ti lahko ugotovijo tocno dan ko nastopi o?  Ker men je rekel g. da bo to cez dan ali dva poknalo! Danes sem tudi jaz zacela pit klomifen ze tretjic! KAKO JE S TEMI FOLIKLI? PA TE PREISKAVE, KO SE TOLIKO POGOVARJATE O TEM! KDAJ JE TO POTREBNO? POZDRAVCEK VSEM!

(odgovor članu hati)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: ZANOSITEV
18.10.2005 15:15:11   
tinkamiška
Hojla!

Presizkave se začnejo po enem letu neuspelega poskušanja in se po navadi začnejo z spermiogramom, pri ženski pa z pregledom prehodnosti jajcevodov, je pa vse skupaj odvisno od G.

Pri meni se je ravno tako kot pri tebi začelo z Klomifenom, ampak sama nisem imela UZ pregledov, dokler nisem zamnejala G. Ona je spremljala O z UZjem in mi napovedala O tako kot tebi. Mož je šel na spermiogram in po milsim da 4 mesecih poskušanja z Klomifenom  brez uspeha sem šla na histero in laparoskopijo, kjer so mi odstranili zarastline in majhno pregrado.

Verjetno bodo pri tebi tudi sledile podobne preizkave, če ne bo ratalo z Klomifenom. Ampak to ti bo najlažje odgovoril tvoj G.

Želim ti veliko srečeuser posted image

Tinka

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: ZANOSITEV
18.10.2005 17:35:50   
emaa
Midva sva s presikavami začela po enem letu. Jaz sem se zglasila pri moji G (že prej sestri pri naročanju povedala zakaj gre, da me je naročila sredi ciklusa, ko naj bi bila O), kjer mi je z UZ gledala ali imam O. Prvič sem bila malo prezgodaj, je rekla, še kake 4,5 dni pa bo O, me je naročila čez 5 dni, da vidi ali je O nastopila. To se vse vidi na UZ, je ugotovila, da mi folikel ni počil, da ga enostavno ni nikjer več videti. Nato je sledil UZ, da poskusi pogledati ali imam pregrado, pa napotitev mojega user posted image  na spermiogram. Med tem, ko je moj opravil spermiogram (napotnico dobi pri svojem osebnem zdravniku, preko telefona se naroči v najbližjo ambulanto, odvisno iz kje si), kjer je bilo vse v redu, je tudi bil moj UZ mimo. Pregrada ni bila vidna. Nato je moja G rekla, da me bo napotila naprej, lahko pa izbiram, da dam najprej kri za pregled hormonov ter počakam izvide ter potem dobim napotnico, ali pa naprej napotnico. Odločila sem se počakati z napotnico. Na napotnico za kri ti napiše katere hormone se gleda, ter kdaj v ciklusu moraš dati kri. Pri meni ni ugotovila posebnosti, malo nižje vrednosti, ampak nič tragičnega. Hormone ti preverijo zato, da ugotovijo ali morda zato nimaš svojih O, ker si imaš kak hormon z nenormalno vrednostjo, morda nimaš več zaloge jajčec, v glavnem lahko preprečuje zanositev. V specilaistični ambulanti me je povprašala ali sem imela kako operacijo trebuha, ker sem jo imela, me je najprej napotila na operacijo za zagotovitev prehodnosti jajcevodov, potem pa naj bi dobila klomifen. na operaciji se je ugtovilo, da klomifen jemala brez haska, zaradi stanja kot je bilo. To so popravili, potem sem dobila klomifen, ki pa mi na žalost ni pomagal, tako, da zdaj zbirava dokumentacijo za IVF.Če te pa še kaj zanima, pa le vprašaj.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: ZANOSITEV
22.10.2005 16:29:34   
stuhica
Draga anonimnica

tako kot ti je že tinkamiška dejala se lahko tu pogovarjaš z nami vsemi saj mislim da smo skoraj vse tu ravno zaradi težavic takih in drugačnih pa vendar povezanih z otročki.

Tudi jaz imam podobne težavice: nimam redne user posted image  imela sam Dabroston in pa jedla klomifem, ter tudi zanosila pa vendar  žal 2x IMN. Pa kaj mortem ne morem več se sama sebi smiliti srečna sem lahko da ni bilo huje kot bi lahko bilo, pa vendar ok priznam zelo me skrbi kako bo sedaj po dabrostonu oz. potem po klomifemu upam da bom zanosila in da bo vse uredu!
Želim ti veliko sreče pri zanositvi in punca glavo gor sej bo boš vidla! Lepo se imej in pozdravcek vsem puncam
od stuhice

_____________________________

Alvin in Lejla cel moj svet..


(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?