|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bela mlecna zitna kava??
17.10.2005 16:56:26   
Mojca P.
V vrtcu imajo vcasih za zajtrk belo zitno kavo (in seveda se kaj zraven), zadnjic so jo imeli za malico in tako smo za domov dobili polno flasko te kave in domace piskote z otrobi.
Mali je kavo za salo popil in ocitno mu je bila rees dobra, ker mi je vztrajno ponujal flasko..da bi mu jo napolnila, seveda.
Ja, ampak kaj ko pa mama tega ne zna pripravituser posted image ?!!

Ve katera kako so pripravljene te kave v vrtcih???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bela mlecna zitna kava??
17.10.2005 17:26:03   
NINA977



Se dobi takšna kava v vsaki tgovini. lahko kupiš instant (mislim, da se ji reče kar Bela kava) ali zmleto (Divka), ki jo moraš skuhati kot pravo kavo in dodaš mleko.



(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bela mlecna zitna kava??
17.10.2005 20:04:02   
Leni72
Jaz pijem instant kavni nadomestek Bianca od Franc-a - hitro pripravljeno in fino. No, ko smo že pri tem, grem hitro po eno kavo. Pravo kavo so mi namreč zelo odsvetovali, meni se je pa takoo lušta. Boljše nekaj kot nič!user posted image
Simpl je najtaboljš!

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bela mlecna zitna kava??
18.10.2005 14:49:45   
Janeja
Meni je najboljša bela kava Kneip - dobiš jo v vsaki trgovini, ponavadi na tisti polici kjer je prava kava - je pa v modri škatlici. To je samo ječmenov slad in je res najbolj naravna. Jaz jo imam vedno kuhano, saj jo imamo vsi radi (vsak dan jo pijemo pri zajtrku).

Priprava: v vodo daš kavo Kneip (na 2 dcl vode, 1 žlico) in pustiš da zavre. Jaz jo potem kuham tako dolgo, da se povre pena. Pustim, da se gosto usede na dno posode in potem prelijem u lonec in še toplo sladkam, da se sladkor lepo stopi. Ko je hladna, prilijem zraven mleko in to je to. Pripravljeno imaš lahko v hladilniku par dni in jo sproti samo pogreješ kolikor rabiš.

LP


(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bela mlecna zitna kava??
19.10.2005 12:29:07   
BARBARA R.
Spomni se malo nazaj. Jaz sem jo pila v službi. Od Nature v steklenem kozarčku sem jo dobila v DM-u.V granulah, tako da se le zmeša z  vodo ali mlekom.
Naj si privošči Žiga dobro, zdravo user posted image !
 
     user posted image
 

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?