|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tudi midva:težave z zanositvijo
24.10.2005 0:20:07   
Anonimen
Najprej vas vse lepo pozdravljam!user posted image Tudi midva s partnerjem imava težave z zanositvijo ( 2 leti ). Menstruacijo imam neredno na 2 do 3 mesece, zato mi je G predpisal cyclo progenova (za ureditev menstruacije). Vendar kljub temu in raznim vitaminom, naravnim metodam ... po 2 letih še vedno ni nič. G mi pravi, da se bo vse uredilo, ker sem še mlada (22)...in imam še čas... Imam občutek, da me sploh ne posluša in ne jemlje resno(ebnkrat je bil z mano pri njem tudi partner), vedno isti odgovor (saj ste še mlada!!) Ali mi lahko kdo priporoča kakšnega dobrega G, prosim?user posted image Zanima me še, kako potekajo vsi nadaljni postopki ter pregledi. Že vnaprej hvala vsem za odgovore ter veliko sreče vsem!user posted image

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 25.10.2005 0:36:07 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Najprej vas vse lepo pozdravljam. Tudi mi...
24.10.2005 8:03:11   
emaa
lepo pozdravljena. saj ni treba biti anomnimna, nobena ne grize, pa še težko ti bo katera ginekologa svetovala, saj ne vemo kje ga iščeš. Drugače bi te pa tvoj G po dveh letih že moral napotiti v ambulanto za neplodnost ne glede na to kako mlada ali stara sta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Najprej vas vse lepo pozdravljam. Tudi mi...
24.10.2005 8:09:58   
anja 26
Lep pozdravček,

Jaz sem stara 27 let in tudi jaz poslušam od G to da sem premlada. Z možem sva šla v ambulanto za neplodnost v Dravljah k dr. Rešu (po enem letu še nič, pri njemu gre tako počasi) HSG in laparoskopija (PCO -odstranili) komaj da me je poslal (razmak eno leto), klomifen 3 mesece in vsakič ko grem k njemu,  "kaj ste pa prišla? naslednji pregled, saj se ne mudi!". Takoj bi šla k drugemu dr. samo ne vem, lahko bo isto. user posted image user posted image

To je moja izkušnja, nekatere punce imajo zelo dobre dr. upam da ti jih bodo priporočale.

Upam da te nisem spravila v slabo voljo, ma jaz sem prov na tleh.


Lp Anja 26


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Najprej vas vse lepo pozdravljam. Tudi mi...
24.10.2005 8:22:13   
emaa
mene je po enoletnem trudu moja G napotila v ambulanto za neplodnost. Sem pri Ribičevi, v Leonišču, pa sem zadovoljna. Resda med enim in drugim terminom traja 3 mesece, sem pa od marca do  sedaj, dala čez laparo in histero, klomifen, zdaj pa zbiram dokumentacijo za IVf, ne zdi se ji smiselno čakati, ravno zdaj bo pa dve leti odkar se trudiva. Tako, da upam, da bom naslednje leto nosečka.

(odgovor članu anja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Najprej vas vse lepo pozdravljam. Tudi mi...
24.10.2005 10:51:12   
ona78




Tudi mene je G tolažil, da sem še mlada ( ma halllooo 28 let, on 32 user posted image  ), pa da imava še cajta, pa bla bla bla!
Septembra sem zamenjala G - prvi pregled samoplačniško, sedaj pa je on moj G.
V enem dnevu mi je opravila odvzem krvi za vse lab. preiskave, UZ, HSG in me tudi že naročil na Laparo!!
Moje mnenje je, da  je škoda čakat- zakaj bi imela otroka pri 30ih, če si ga že sedaj želita??? user posted image




_____________________________

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Najprej vas vse lepo pozdravljam. Tudi mi...
25.10.2005 8:37:00   
hati
Jaz sem tudi stara 28 in se tudi že več kot leto trudimo za user posted image  . Avgusta sem zamenjala ginekologa in že na prvem pregledu  po UZ dobila napotnico za hsg in spermiogram. Izvidi so bili v mejah normale. Sedaj sem drugi ciklus na Klomifenu. Če se do konca leta ne bo zgodilo nič bom imela laparoskopijo. Se strinjam, ne glede na leta, ko pač v enem letu ne uspe, nekaj ni v redu. In boljše je začeti z zdravljenjem pri 22 kot pa pri 30. Mene tudi moti ta odnos v stilu...ste še mlada...ali pa...nehajte toliko misliti na to... Kakorkoli, enkrat nam bo vsem uspelo. Samo na pravi čas moramo potrpežljivo čakati.

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?