|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali bom dobila "mrzle noge"?!?!
25.10.2005 11:49:48   
Anonimen
Živjo!!

S mojem lubitam se bova kmalu približala tistem času, ko naj bi nehala jemat KT in počas začet delat na user posted image ..

Čeprav si to že kakšno leto ful, ful želim, se mi zdi, da ko bo res prišel tisti čas, ko bova začela delat na user posted image  user posted image , da bom mela ful dvomov..user posted image Ker se mi zdi, da mi je ful fajn govort u tem, pa delat načrte, sam da ko bo pa treba, bom pa bla ku tak zajček ku se nekam skrije.. user posted image

Čeprav me je blo skoz strah, da bo moj lubi tisti ki bo odlašu, se mi zdaj zdi, da bom jaz tista.. user posted image

Se je vam tud to zgodilo? Ali ste ble 100%, da zdaj je pa pravi čas za user posted image ??

Ne vem zakaj, ampak mislim, da bom jaz hotela podaljšati ta čas ko bova "samo  pazila"..

Želja po user posted image  je velika, sam ne vem pa kaj bo... Ali bom takrat bila zmožna rečt "dajva", al bom kar skos govorila "kaj pa če bi še mal počakala"user posted image

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali bom dobila "mrzle noge"?!?!
25.10.2005 11:53:37   
baguSka
počaki da najprej nehaš jemat KT, pol boš pa vidla kaj bo.. jst mislm če mata oba veliko željo, da sploh ne bo problema kolebat in čakat, ampak se bosta prepustila in ko bo bo.. sej nikjer ne piše, da bo takoj ratal.. če bosta pa neki na silo in na vsak način da bo čimprej, pol pa sploh ratal ne bo ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ali bom dobila "mrzle noge"?!?!
25.10.2005 14:10:51   
Dejča
Jaz sem bila ista - prej si otrok sploh nisem želela - rekla sem, bom še malo uživala, po poroki pa - ko bo, bo. Pa čeprav sem bila stara "že" 29. No, zgodilo se je takoj - na poročnem potovanju - in bila sva oba zelo vesela. Preden sem izvedela, da sem noseča, sem še malo razmišljala v stilu "Saj mogoče pa še ne bo takoj zagrabilo!", potem sem pa izvedela, da so moji prijateljici zaradi maligne ciste na jajčniku pobrali vse - z maternico vred - in sem si rekla: "Takoj, ko bo možno, bi rada imela otroka!" No, takrat sem že bila noseča. Jutri bo najina Tara stara 4 mesece in niti za trenutek mi ni žal, da je bila spočeta tako hitro. Prepričana sem, da tudi tebi ne bo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ali bom dobila "mrzle noge"?!?!
25.10.2005 16:50:45   
nanina
Razumem, da te je strah, saj se ti življenje obrne za 180 stopinj, ko imaš enkratuser posted image . Mislim pa ,da je potrebno najprej poslušati svoje srce. Midva se trudiva že leto in pol- neuspešno, želja pa je še vedno oz. še močnejša kot na začetku!

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ali bom dobila "mrzle noge"?!?!
25.10.2005 17:04:34   
tinaaja
saj te cist razumem, jaz sem imela prvic parkat, ko sva user posted image brez zascite, malo cuden obcutek, ampak zelo kmalu sem to tudi odmislila. in sedaj sem se prepustila cakanju, kdaj se bo prijelo user posted image user posted image user posted image

Predvsem pa ni nujno, da tudi, ko bos morda enkrat 1000000% ziher, da zdaj je pa res cas, da se bo tvoje telo strinjalo, zato le ne kompliciraj, vse pride ob svojem casu.. Jaz zelim, da bo moj, tvoj, nas cas, cim prej prisel user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ali bom dobila "mrzle noge"?!?!
25.10.2005 17:59:27   
Jančika_
Prvič me sploh ni grabilo, komaj sem čakala, iz meseva v mesec bolj (uspelo je v 7. poskusu) in nobeni dvomi me niso mučili. Ko sem v drugo zanosila nepričakovano (mali je imel šele 5 mesecev), me je kap, a sem se v enem dnevu spravila k sebi in se zelo veselila. Po ss sem komaj čakala, da spet zanosim, in ko sem sem bila spet strašno vesela in brez dvomov.

Zda se končuje peti ciklus po drugem ss, ciklus, v katerem sva opustila kontracepcijo. In veš kaj? Resnično si želim, da še nisem zanosila in resno razmišljam o tem, da bi v primeru, da pride M, spet začela uporabljati kontracepcijouser posted image . Ne vem, kaj mi je, še par dni nazaj niti slučajno nisem tako razmišjala. Mogoče me tarejo te misli zato, ker sem ponoči obupno zbolela, celo noč sem bruhala, imam vročino in drisko, za jutri pa NOBENEGA varstva za otroka. CEL dan.

Ob nočnem bruhanju sem se spomnila obupnih slabosti v prvi nosečnosti in razmišljala sem samo to: naj mi ni slabo od nosečnosti, naj to ne bo to....user posted image

No, upam, da je kdo iz tega zmedenega pisanja uspel kaj razbrati. Če sem noseča, bom seveda vesela  (če ne takoj, pa čez kak dan ali dva), ampak - ja, imam "mrzle noge".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ali bom dobila "mrzle noge"?!?!
25.10.2005 18:58:52   
Anonimen
sam kako pa naj vem, da je to to?? Naprimer, da ko bom nehala jemat KT, pa d bom še vedno dvomila ali delam prav ali ne... Kaj pa potem?? Spet začet jemati KT, al pač pustiti usodi, da nardi kar bo nardila..

Čudno se mi zdi, ker sem si zmer predstavljala, da ko si bom enkrat to želela, ne bom tud za trenutek imela dvomov.. ampak sedaj jih mam...

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ali bom dobila "mrzle noge"?!?!
25.10.2005 19:13:37   
mimica
Joj, ko se spomnim kako sem odlašala in me je grabla panika ob sami misli na dojenčka. Naj najprej povem, da obožujem otroke,  svojega nečaka sem imela ( ga še imam ) neizmerno rada, a za svojega otroka mi je manjkalo poguma. Moj mož si je neizmerno želel otroka, jaz sem bila med menstruacijo pogumna, potem pa sem stisnila rep med noge. No, potem pa sem si rekla, da otroka enkrat hočem imeti, da nočem biti stara mama ter sem skočila v vodo ( če veš kaj mislim )user posted image .  Ratalo je s prve in bila sem presrečna, čeprav moram priznati da me je bilo celo nosečnost strah, če sem res že pripravljena, kaj če otrok ne bo spal, kaj če bo tako kot je bilo pri nečaku, ki je imel grozne kolike,... Po pravici povedano bilo me je grozno strah. Vendar pa sedaj, ko gledam svojega pikeca obžalujem vsak dan, ki sem ga zamudila z odlašanjem, saj je biti mama nekaj najlepšega na svetu. Če si otroka res želiš in je partner pravi, je po mojem najboljše da čimmanj razmišljaš in slediš svojim željam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ali bom dobila "mrzle noge"?!?!
25.10.2005 19:30:12   
Anonimen
Če še nisi sigurna, nisi pripravljena. Jaz bi v takem primeru počakala. Pred enim letom sem razmišljala enako. Ne bi še zanosila, vendar če bi se zgodilo, bi obdržala. Zdaj... na otroka pomislim (žal, saj to deluje včasih že obremenjujoče) 1000 x na dan. Zelo si ga želim. Opazim vsako mamico, mlado družino; včasih zaidem v trgovino z otroško opremo, čeprav še ničesar ne potrebujem. Doma imamo že vse razdelano glede otročka in najlepša imena že zdavnaj izbrana. Pomembna je pristna želja po otroku, ki te spremlja kjerkoli si, ne glede na tvoje trenutno razpoloženje in življenjsko situacijo. Ko boš to začutila, boš pripravljena. Kot pa pravijo (že) mamice, tvoje življenje se bo vsekakor spremenilo. Upam, da se boš prav odločila, sicer si pa vzemi še kak mesec v premislek - to ni veliko časa... user posted image ... glej kdo se oglaša!?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ali bom dobila "mrzle noge"?!?!
25.10.2005 19:52:01   
Marogica
Jaz sem bila zase 100% prepričana, da si želim otroka, tako tudi moj mož. Zato ni čudno, da sem po 2 mesecih najinega poznanstva že zanosila. Pri ta drugem otroku je bilo enako. Sva si želela in ga tudi "naredila". Je pa res, da je vmes minilo kar nekaj časa(ca. 3 leta), ker sem imela probleme z ščitnico, ki sem jo morala pozdraviti.
Dodala bi rada to, da je najina tako hitra odločitev najbrž tudi posledica najine starosti. Jaz sem bila pri prvem otroku stara 35, mož pa 41, kar pomeni, da je bila odločitev zavestna zato, ker sva vsako po svoje dala dosti skoz in sva vedela, da sva za skupaj in kaj si želiva.
Če bi bila stara 25 ali celo več, najbrž tako ne bi reagirala, ker še nisem bila pripravljena. Tudi moraš zase vedeti, če si pripravljena imeti otroka in sprejeti vse obveznosti, ki zraven spadajo in so včasih tudi manj lepe. Le takšna odločitev je lahko zavestna in odgovorna. Seveda pa moraš upoševati tudi želje tvojega partnerja.
Želim ti vse naj ob tvoji odločitvi

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ali bom dobila "mrzle noge"?!?!
25.10.2005 20:46:01   
Anonimen
ANGELINNA

Tudi jaz vedno vidim vse user posted image , vse majhne user posted image , ful so mi všeč trgovine za majhne, pa tud imena so že zbrana, vem, kako bom opremila otroško sobo.... čist vse vem.. ful si želim user posted image .. sam včasih se mi zdi, da bom takrat k bova rekla "zdaj pa dajva", nekako "zatajila" in rekla "raj še mal počakajva"..

ne vem zakaj mam tak občutek.. mogoče ne bo tko.. ampak "strah" obstaja.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ali bom dobila "mrzle noge"?!?!
25.10.2005 21:02:04   
lenika
Koliko sta pa stara?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ali bom dobila "mrzle noge"?!?!
25.10.2005 21:05:50   
Anonimen
Ni druge, kot da se na O enostavno prepustiš, naj te srce vodi. Če ti ne bo do zanostve, jo boš že pravi čas odmaknila... oprosti, ker sem tako direktna, ampak, saj obe veva, da nekaj kar nočemo, ne bomo dopustile. Če imaš rešen stanovanjski problem in službo ter ljubečega partnerja, ne vidim ovir. Ali te morda kaj od omenjenega bremza... to bi seveda razumela, saj otroka res ne moreš vskladiščiti pod smreko ali pa k mami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ali bom dobila "mrzle noge"?!?!
25.10.2005 21:12:43   
Anonimen
Sploh pa, poskusi ne razmišljat o spočetju tako sprogramirano: "Dragi, v torek ga bova delala!"
SPROSTI SEEEEEEE!!! Le tako se boš prav odločila; z opazovanjem in čutenjem same sebe. Saj vem, da ni lahko... poskusi in obveščaj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ali bom dobila "mrzle noge"?!?!
26.10.2005 11:48:01   
Anonimen
jaz sem stara 21 , moj pa 29..

stanovanje imava, službo ima moj lubi, jaz še študiram-oz. zaključujem..

dejansko imava te "pogoje" izpolnjene.. enostavno se mi sam zdi, da ne bom nikoli 100%, ko bom rekla "dajva met user posted image ".. zmer se mi zdi, da bom mal dvomila..  zakaj, ne vem..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?