Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Ob šestih zvečer so ga začeli mučiti krči, kar je trajalo do kakih desetih. Samo nosit, nosit,...
 . Ob šestih zvečer so ga začeli mučiti krči, kar je trajalo do kakih desetih. Samo nosit, nosit,...  Je pa že od rojstva pridno uporabljal dudo. Sicer tudi pokonci ni bil kaj dosti, a ko mu kaj ni bilo všeč je malo zajamral ni pa nikoli jokal. Še sedaj se večinoma sploh ne dere. Je pa pri dveh mesecih še verjetno premajhna da bi se kaj preveč sama zamotilia. Mislim da se je Lan začel sam igrati ko je proti koncu drugega meseca dokončno odkril kako se uporablja rokice in seveda sedaj se vse dlje zamoti sam.
  Je pa že od rojstva pridno uporabljal dudo. Sicer tudi pokonci ni bil kaj dosti, a ko mu kaj ni bilo všeč je malo zajamral ni pa nikoli jokal. Še sedaj se večinoma sploh ne dere. Je pa pri dveh mesecih še verjetno premajhna da bi se kaj preveč sama zamotilia. Mislim da se je Lan začel sam igrati ko je proti koncu drugega meseca dokončno odkril kako se uporablja rokice in seveda sedaj se vse dlje zamoti sam.  

samo takrat, ko je že ful utrujena ali lačna ali bi se pa rada samo malo pri mamici carkljala - predvsem zvečer.
  samo takrat, ko je že ful utrujena ali lačna ali bi se pa rada samo malo pri mamici carkljala - predvsem zvečer. 

prve tri mesece (no, skoraj štiri
   prve tri mesece (no, skoraj štiri  ) v budnem stanju ni delala drugega kot tulila
  ) v budnem stanju ni delala drugega kot tulila  Rok konec dneva sploh nisem več čutila
   Rok konec dneva sploh nisem več čutila  Šele po dopolnjenem četrtem mesecu se ji je začel svet odpirati, najprej je v ležalniku zdržala 20 sekund, nato vsak dan dlje
   Šele po dopolnjenem četrtem mesecu se ji je začel svet odpirati, najprej je v ležalniku zdržala 20 sekund, nato vsak dan dlje  No, večinoma pa vsaj 10 minut. Malo se zamoti z babygym-om, če ležalnik postavim na mizo, rada "nateguje" zavese, drugače pa je najbolj srečna, kadar leži na postelji in si v usta tlači mojo pižamo
   No, večinoma pa vsaj 10 minut. Malo se zamoti z babygym-om, če ležalnik postavim na mizo, rada "nateguje" zavese, drugače pa je najbolj srečna, kadar leži na postelji in si v usta tlači mojo pižamo  

. Da bi se sama zamotla ni šans
 . Da bi se sama zamotla ni šans  ), včasih ga dam tudi na posteljo in mu kažem kake igrače (brez joka zdrži tudi kakih 15 min) ali pa na previjalni brez plenič tudi podoben čas. Saj pravim, drugače pa je samo na rokah in še poskočno moraš z njim hodit, plesat... Prave mišice sem že dobila na rokah
  ), včasih ga dam tudi na posteljo in mu kažem kake igrače (brez joka zdrži tudi kakih 15 min) ali pa na previjalni brez plenič tudi podoben čas. Saj pravim, drugače pa je samo na rokah in še poskočno moraš z njim hodit, plesat... Prave mišice sem že dobila na rokah