|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmerjanje, psovanje .........
1.11.2005 14:37:05   
CatJa
Slučajno gledam Ricki Lake (ker moja fanta spita) in me skoraj kap. Najstnico, ločenih staršev, očim zmerja z leno vlačugo user posted image  In njena ljuba mati pravi, da ima dec prav, ker se punci pač ne da noče pomit posode, posesat stanovanja, .......
Ne vem, no, men se ne zdi normalno, da otroka zmerjaš s takimi izrazi.

Zadnjič smo bili pri enih, kjer stara mati svojega 8-letnega vnuka zmerja z jeuser posted image timater, naredi to, naredi tisto, ....., tastari pa nič. Ogabno.


_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zmerjanje, psovanje .........
1.11.2005 15:57:01   
Marogica
Ja, draga CatJa, tako očitno "laufa" v določenih družinah. Zame je takšno zmerjanje nesprejemljivo, tako doma, kot tudi drugod. Kajti zame to vedno pomeni znak nespoštovanja druge osebe. Jaz mojemu možu še "stari" ne rečem (pa bi mu lahko, po letih sodečuser posted image user posted image ), kaj šele kaj drugega. Kajti spoštovanje pride zame takoj za ljubeznijo na vrsto, kadar govorim o partnerstvu. Pa čeprav "stari" ni neka psovka ali žaljivka in je v splošni rabi dokaj pogosta, ne vem, jaz tega mojemu možu pač ne morem reči.
Takšni starši, ki jih opisuješ, se ne smejo čuditi, da se bo otrok nekoč tudi tako z njimi pogovarjal-saj se je tega naučil od doma.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zmerjanje, psovanje .........
1.11.2005 16:38:33   
anajmad
Žalostno,toda resnično.Imam živi primer sosedov južnakov.Ma da slišite touser posted image .Od psovk takšnih,ali drugačnih.Ubogi otroci.Potem se pa čudimo,da kakšna je mladinauser posted image .
Ne vem???
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zmerjanje, psovanje .........
2.11.2005 10:24:05   
Anonimen
no js priznam da se v mojem besednjaku prevečkrat najde kaka "tasočna" ampak nikol v pogovoru do otroka al pa domačih. kolnem kar tako  :) ampak se tut tega zdej poskušam čim bolj odvajat ker je tamala začela zlo ponavljat in res ne bi rada da mi čez en mesec al pa še prej pride s kako picko al pa kej tazga :)

drugač pa nikol ne zakolnem nad otrokom tut svojmu ne rečem ne stari ne butl nič od tega. najhuj je še smotko pa š eto v hecu ponavad :)

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zmerjanje, psovanje .........
6.11.2005 2:34:35   
KODA
Sem tudi že doživela,da je sredi nakupovalnega centra mama dobesedno stepla majhno deklico.Oče se je pa drl na dekletce.To jih ni brigalo,da se vsi ozirajo za njimi.Že na zunaj se je videlo,da pri tej družini nekaj ne štima.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
6.11.2005 7:50:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zmerjanje, psovanje .........
6.11.2005 16:24:58   
Pupica
Ja, imam primer. Smo pač iz mesta, kjer je veliko naših sosednih bratov.Obup!Stari starši zmerjajo vnuke, vnuki starše, le ti nazaj oboje, svoje otroke pa še starše...Ampak to so take kletvice, ki jih niti ponovit ne znem.Sočne.
Nič.SMilijo se mi.Vsi skupaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zmerjanje, psovanje .........
4.12.2005 10:28:29   
Anonimen
Priznam, da mi na trenutke uide kakšna "sočna" in to tudi pred Janom, ampak smo se doma pogovorili o tem, tako, da Jan dobro loči, kdaj je kletvica izrečena "mimogrede" in kdaj ne (druge variante pri meni niže nekaj let). Je pa bila, ja, ko sem še živela z bivšim možem in to se je poznalo tudi na Janu. Kratek čas (na srečo sem hitro ukrepala) je take besede jemal kot nekaj samoumevnega in ko je prišel v vrtec, je namesto pozdrava izustil kletvico. Sploh nisem vedela, da si tako majhen vse to zapomni. In takoj, ko sem to ugotovila, sem ukrepala. Danes, ko mi "kakšna izleti", je on tisti, ki me popravi in reče:"Mami, to je pa grda beseda." In jaz se mu takoj opravičim in obljubim, da ne bom več. Ni pa niti slučajno tako, da bi se obmetavali z zgoraj omenjenimi izrazi - ali jaz Jana alipa on mene. Ni šans. Na splošno pa ne delam posebne panike zaradi ene same kletvice. se zgodi, pač. In preživi normalno, dokler otrok ve, kaj se sme in česa ne.

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zmerjanje, psovanje .........
4.12.2005 17:05:18   
karmy
jzt kolnem takrat in samo takrat k ne najdem nekaj, česar iščem...in takrat k sem mi najbolj mudi...ampak kolnem pri sebi in ne vpričo malega

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Zmerjanje, psovanje .........
4.12.2005 18:27:35   
dory
mene najbl ob zivce spravjo na cesti,ko se kaksn penzionist res ne sprav nikamor,ko se ti najbolj mudi...ceprav glih kolnem ne, povzdignem pa glas...pred tamalim ni takih besed, ki pa jih slisi pri stricu od katerega pobere same traparije user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?