|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   končno enkrat vesela menstruacije
7.11.2005 9:40:40   
sanja-3
No, da se vam po dolgem času ponovno javim še jaz. 
Zadala sem si nalogo, da se nekaj časa ne bom javljala na forum, pa žal ne gre. Ne le, da pregledam vsake pol ure kaj je novega odvisna sem - priznam.
Pri meni je tako, v sredo pričnem z jemanjem klmifena (jupi-če bo le delovaluser posted image oz.user posted image ). Ginekolog mi je dal 3 mesece fore, da zanosim s pomočjo klomifenauser posted image . Že en teden sem komaj čakala menstruacijo. Problem je,da sem psihično že čisto na dnu. Čez dan sem noro navdušena, zvečer me pa kar grabi  panika, kaj če ne bom Zmogla:....klomifen...depresija....bolečine....DOJENČEK...?! Eno leto in pol je res preveč. Okrog mene same nosečnice in dojenčki, jaz pauser posted image user posted image ?
Letos imam za decemberske dobrotnike samo eno željo:user posted image user posted image ?!

hvala ker mi prisluhnete in lep pozdrav,

sanja-3
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: končno enkrat vesela menstruacije
7.11.2005 10:00:54   
lana38
sanja-3
Naj te me bo nič strah, da ne boš zmogla. Boš že... Vse nas obdajajo isti dvomi in zmeda. Jaz prvič nisem zanosila leto in pol in vem, kako ti je. Zdaj se pa drugič trudiva in bo tudi že skoraj leto in pol(od avgusta 2004). Tudi jaz vidim okrog sebe same nosečkeuser posted image  in mamice z vozički. Ne vem, če jih prej ni bilo toliko, ali pa jih nisem opazila, ker pač nisem delala nauser posted image . Vem, kako ti je hudo. Vsem nam bo enkrat uspelo tako ali drugače, samo verjeti je treba.user posted image

_____________________________

lana38

(odgovor članu sanja-3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: končno enkrat vesela menstruacije
7.11.2005 20:42:04   
emaa
nič bat sanja, vse isto opazimo, saj bomo tudi me kmalu med njimi

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Po spontanem splavu ni treba odlagati zano...
Najnovejše raziskave razkrivajo, da po spontanem splavu ni potrebno tri mesece odlagati s ponovno zanositvijo. Ravno zan...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?