Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

, glede na izcedke, čudne M, ali kako?
  , glede na izcedke, čudne M, ali kako?  pa še nič ni ratalo, pa se že počasi mal sprašujem če je kaj narobe z mojimi rodili
  pa še nič ni ratalo, pa se že počasi mal sprašujem če je kaj narobe z mojimi rodili  Kakšnih posebnih težav nimam, razen prvi dan bolečo M, napihnjenost in špikanje v času O in zelo neredne cikle po prenehanju jemanja KT - vse to pa se mi ne zdi nič problematičnega.
  Kakšnih posebnih težav nimam, razen prvi dan bolečo M, napihnjenost in špikanje v času O in zelo neredne cikle po prenehanju jemanja KT - vse to pa se mi ne zdi nič problematičnega. 
 in po enem letu neuspehov sva kar šla v kliniko za neplodnost, moj je naredil spermiogram in je pokazalo da je vse OK, pri meni pa so z UZ ugotovili PCO katerega prej na letnih pregledih ni sploh nobeden opazil.
   in po enem letu neuspehov sva kar šla v kliniko za neplodnost, moj je naredil spermiogram in je pokazalo da je vse OK, pri meni pa so z UZ ugotovili PCO katerega prej na letnih pregledih ni sploh nobeden opazil.  

. M so bile zelooo boleče in so trajale 8., 9. včasih tudi 10 dni. Zaradi vsega tega sem se po 10. neuspelih "poskusih" odpravila h G. Vedela sem, da z menoj ni vse v redu. G mi je kar opravila UZ in povedala, da imam na enem jajčniku tumor z gostejšo vsebino, premera 7 cm, ki ga je bilo treba operirati. Šlo je za endometriom - posledica močno razvite endometrioze na rodilh. Ob operaciji endometrioma so mi odstranjevali še zarastline, ki so bile prisotne po vrhu maternice, jajčnik je zlepljen z zarastlinami....Skratka nič "lepega" niso našli v moji notranjosti
 . M so bile zelooo boleče in so trajale 8., 9. včasih tudi 10 dni. Zaradi vsega tega sem se po 10. neuspelih "poskusih" odpravila h G. Vedela sem, da z menoj ni vse v redu. G mi je kar opravila UZ in povedala, da imam na enem jajčniku tumor z gostejšo vsebino, premera 7 cm, ki ga je bilo treba operirati. Šlo je za endometriom - posledica močno razvite endometrioze na rodilh. Ob operaciji endometrioma so mi odstranjevali še zarastline, ki so bile prisotne po vrhu maternice, jajčnik je zlepljen z zarastlinami....Skratka nič "lepega" niso našli v moji notranjosti ...
 ...  sva se pogovorila in se odločila, da počakava še tri mesece (t.j. eno leto poskušanja na
   sva se pogovorila in se odločila, da počakava še tri mesece (t.j. eno leto poskušanja na  in
  in  !
  ! 

pod tvojim nickom je tudi dober izbor.
   pod tvojim nickom je tudi dober izbor.