|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še enkrat dr. Reš
8.11.2005 9:09:15   
tempelj
pozdravček vsem skupaj. V glavnem bolj prebiram vašo pošto, kot pa sprašujem. Ker dosti govorite o dr. Reš-u, tudi mene zanima nekaj. Glede na to, da se ful čaka in pa še zdravil (denarja) je zmanjkalo, me zanima kakšen je prvi korak, da pridem do dr. Reša. Baje ni glih tako, da se vse plačuje. Od kolegice sem dobila neko informacijo, da lahko prideš k njemu, rečeš, da bi začel jemati klomifen (ga plačaš sam), on ti z UZ opazuje dogajanje in potem si daš stop enjekcijo in greš na punkcijo. A je to res in ali res ni tak strošek kot se govori (400.000 - 500.000 sit), ampak ful manj (do 100.000 sit)?! user posted image
Najprej bom počakala do četrtka, da vidmo kaj bo dr. Vogler povedal. Upam, da imava vse izvide in gre zadeva naprej na konzilij. Če pa se bo res ful čakal, bova morda ubrala to varianto pri dr. Rešu.
Kakršna koli informacija kako do njega, kakšne so možnosti, kdaj si na vrsti, skratka, karkoli mi boste posredovali, bom iz srca hvaležna.
 
user posted image

_____________________________

TAN
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še enkrat dr. Reš
8.11.2005 9:19:44   
Skorpija
Mah na prvi pregled pri Resu nic ne cakas, bolj cakas potem na same postopke. Ce bos imela ze vse izvide od Voglerja, gres pac do resa, poves, da bi sla samoplacnisko in v roku dveh mesecev imas lahko ze prvi transfer, ce imas ze vse izvide. Z zdravili vred stane zadeva pri resu okrog 350.000 SIT... Ce ne placas pa pac cakas...

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu tempelj)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: še enkrat dr. Reš
8.11.2005 19:36:43   
GoYa
Hm, ne vem če je lih tako enostavno kot pišeš. Mogoče pa user posted image
Reš bo po pregledu predlagal terapijo - IVF, ICSI, al kej drugega.
Lahko predlagaš terapijo s klomifenom, pa boš vidla kaj ti bo rekel.
Mislim pa da ti da klomifen na recept, tako da ga ne plačaš.

No, pri postopku s klomifenom oz. spontanem postopku je pa tako, da obstaja verjetnost, da folikli prej počijo. Tako se je meni zgodilo ta mesec in ni prišlo do punkcije.

Glede stroškov: če pride do punkcije, naredijo potem IVF ali ICSI (odvisno kje je problem neplodnosti). Jaz ti lahko povem za ICSI, da stane približno 240.000 SIT. Torej tole ceno bi plačala. Je pa res, da je IVF cenejši, ne vem pa koliko stane. Kakih 100.000 SIT manj.

V postopku s klomifenom prišparaš samo zdravila, ki pa so približno 100.000 SIT, če jih kupiš v Italiji. Spet odvisno, kolikšno dozo bi rabila.

Predlagam, da se čimprej naročiš pri Rešu in se pogovorite o možnostih.

LP user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: še enkrat dr. Reš
9.11.2005 12:28:02   
Skorpija
Ko sva bila midva tam v oktobru, je nama Reš rekel, da bi prvi transfer lahko imeli že decembra... Sem imela pa takrat ravno M in me je kar poslal na odvzem krvi za hormone in rekel, da bi potem lahko zaceli s hormonsko terapijo... Pa jaz imam ze narejen HSC in UZ. Se pa za to nisva odlocila, tako da ne vem GoYa, kako bi to zgledalo...

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?