Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
katero velikost kopalnih hlač kupiti (to so tiste, ki se pritrdijo na fredov obroč). Jaka ima zdaj velikost 68 in fino bi bilo, če bi lahko hlače uporabljal še tudi čez poletje. Ne vem a so dovolj raztegljive, da bi bila številka 74 v redu ali naj vzamem še večjo - in ali mu ta ne bo prevelika. Kako je s tem? 
pri dopolnjenih 4 mesecih
)...za prvič sem se odločila za kopalne pleničke (DMove), čeprav so mi bile tudi njihove kopalkice všeč (bol kot mothercarove in tiste v BC, pa najceneje so bile)...za pleničke sem dala 1000 sit, prevagalo pa je to, da vedno oblečeš suhe in jih po kopanju strgaš z rite in vržeš v koš...niso takšne navadne da bi se ne vem kako napile in s tem ni blo problemov...mene je motilo samo to, da sem mu jih s težavo oblekla - jao, kaj bi blo šele z neoprenskimi