Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

v bolnici sva se zelo trudile in "delale" mleko (jao moje bradavice), zdaj pa imava mleka še pa još. in zato tudi manj joka.
dojiva pa na 2-3 ure, podnevi in ponoči. njen čas je popoldan, ko resnično spi in se ne pusti kaj dosti motit, treba je samo to poštudirat, kako bi ta čas zamaknili na noč.
Je rekla, da če je nosečnost potekala normalno, jih imam za nekaj časa dovolj
tako da sem jih izključila. Pri meni je glede mleka tako, da popije najprej pri meni od 30 do 60ml (večinoma okrog 30 ml, 60 je pri meni že rekord) mleka, nato pa po previjanju še okrog 40 do 70 ml adaptiranega. Na škatli od adapt. mleka piše, da je v tej starosti priporočljivo pojesti 5 obrokov na dan po 130ml. Mi se hranimo na približno dve do tri ure, če ima pa "slab" dan pa tudi na eno uro.
Jaz sem slišala za kopanje, da otrokom ful paše in da se fino utrudijo in nato sladko pančkajo. Saj ga lahko kopaš vsak dan, če si pri volji, le da ne uporabljaš vsak dan mila, ampak le 1x do 2x na teden.