Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
uro.In povrhu tega se je zbujal še z jokom, ko se drugače ne. Skoz in skoz neko stokanje, nisva spala 2 uri skupaj. Ob pol 7 pa niti pod razno več spat- drugace je spal vsaj do 8.

. Pri nas je ene tri dni nazaj isto bilo ponoči kot pri vas in nekje ob 5 zjutraj sem popiz
kot, da bi mu ne vem kaj lepega povedala.š
.
Sem se odločila in sem jo pustila dret. Sem šla v dnevno, izklopila varuško. Sicer sem bla živčna in me je začela bolet še glava, ampak se je tokrat obrestovala. Po eni uri je zaspala, s tem, da se ni drla na vso moč. Če bi se, ne vem, če bi zdržala. No, potem je jedla ob treh in šestih, kot ponavadi, s tem da se ob 6-ih ni zbudila, ampak je spala do 8h.
. Drugače vstane vsak dan ob 6h
.
. Za dobro mero se je ponoči trikrat zbudil in to s takim kričanjem, da me je skoraj kap. Potolažilo ga je samo mleko (sicer ponoči ne je že od 4,5 mesecev)
...
. Ja, pri 16 mesecih bi lahko poštekali, kaj naj rečem, lahko bi že prej, saj Neža je 19 mesecev pa še tudi ni poštekala
prej bi mislna!
, pa ni v naši navadi...
.
.