Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je star dobrih 8m. Smo se pa po novem letu preselili "nazaj domov", ker prej sva bila kar dolgo podnajemnika v LJ. Zdaj smo na svojem, sicer v bloku, ampak je zaenkrat ok.
Vaša je res ostala, mi imamo pa dr. Riharjevo, pa ne vem ali še pride nazaj, ker je zadnjič pisalo, da je do nadaljnjega odsotna. Upam, da bodo to kmalu uredili, ker smo čisto na vsakem pregledu pri drugem pediatru in mi je to mal mim.
. Vrtec BIBE.
En teden v vrtcu, če nam rata, pol pa en teden ali dva doma. Pa dva dni v vrtcu pa spet bolan. Obup. So mi rekli, da je to normalno. Da bo tako do spomladi pol bo pa mir.
. (Sem iz Soteske). Če bom kje tam v bližini bom imela pa oči na pecljih. To bo moj prepoznavni znak, poleg rdeče vrtnice, ki jo bom imela zataknjeno med zobmi.
, verjetno bo še katero zanimalo.
Toliko zaenkrat, tudi če ne bom imela časa pisat, bom sigurno spremljala temo...imejte se Dolenjke in se tipkamo