|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je res
21.11.2005 18:12:07   
miška1
Ali je res da ti v Postojnski porodnišnici, ponudijo sami epiduralno in ti je ni potreba plačati, če imaš viskoko dioptrijo ?

lp m
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali je res
22.11.2005 12:30:26   
bori
Ko sem jaz tam rodila niso nič ponujali, ampak sem se morala vnaprej dogovoriti in jih v porodni ponovno spomniti. Cena je bila v avgustu 2002 35.000,00.

lp, Bori

(odgovor članu miška1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ali je res
4.12.2005 12:02:47   
Anonimen
EA je povsod samo na željo nosečnice, ne na predlog zdravnikov. Nekje je plačljiva, nekje ne. Nekje je dostopna 24 ur na dan, nekje takorekoč nikoli. V primeru visoke dioptrije bi tako ali tako morala imeti pregled, na katerem bi zdravniki odločili, ali boš rodila naravno ali s carskim rezom (odvisno od stanjšanosti mrežnice in višine dioptrije). če se kljub omenjenemu odločijo za poskus naravnega poroda, ti pri iztiskanju otroka lahko pomagajo s kleščnim ali vakuumskim porodom, so pa vseeno v stanju pripravljenosti za urgentni carski rez. Če je pa odločeno, da rodiš s carskim rezom, je pa na tebi edino to, da se odločiš za lokalno ali splošno (popolno) narkozo. Ravnokar to dajem čez, tako, da vem. Cena EA v Postojni pa je trenutno 40.000 SIT.

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 4.12.2005 12:03:59 >

(odgovor članu miška1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ali je res
4.12.2005 13:51:11   
ninocka
Mene  je babca v pripravljalni sobi (ko so me klistrirali) vprasala ce zelim epiduralno in sem rekla da ne (prej se nisem nc hodila tja kaj ment, ampak sem kr uletela rodituser posted image ). Pa mislim, da so me pol v porodni sobi se enkrat vprasali.
Sej drugac lahko pa vmes reces, anestezist je itak skoz na voljo, tko da ne bo panike.
Mojo cimro, ki je rojevala ful casa, so vmes tud vprasali, ce zeli EA, je rekla ne, cez  2 uri si je pa pemisnla,zaprosila za njo in jo brez problema dobila.

Ne vem pa kako je z dioptrijo in brezplacno EA.

_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ali je res
7.12.2005 19:04:11   
Anonimen
Zaenkrat imajo le na Jesenicah brezplačno EA ki jo nudijo 24 ur na dan.Kolikor jaz vem je drugod plačljiva, ali pa je ne nudijo čez cel dan.
Popravite me če se motim.user posted image

(odgovor članu miška1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ali je res
10.1.2006 4:52:38   
Galja
Na Jesenicah je res zastonj, s tem da moraš predhodno na sestanek z anestezistom- vsak torek ob 13.00, kjer te vpišejo v knjigo. Anestezist je res prisoten 24 ur na dan, a če ima kakšno operacijo, medtem ko si v porodni sobi, na žalost ostaneš brez EA.user posted image

(odgovor članu miška1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?