|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Antifosfolipidni sindrom
26.11.2005 12:43:52   
fusia
Mene pa zanima, če je že katera bila na tem testiranju. Me zanima, kako to izgleda.

Pa da se ob tej priliki še malo predstavim, ker sem bolj nova... stara sem 34 let, dobri dve leti delamo na user posted image . S samo zanositvijo nimam (pre)velikih težav, čeprav imam en jajcevod zamašen, problem so splavi. Upam, da nam bo nekoč le uspelo.
Vsem želim, da bi čimprej postale user posted image .

Lep pozdrav, F
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Antifosfolipidni sindrom
28.11.2005 10:47:26   
Katjusa3
Pozdravljena!
Sama sem prav tako po ponavljajočih splavih dala kri še za ta sindrom. Opravila sem v domačem ZD. Če pa pri vas ne jemljejo, greš baje v Bolnico Petra Deržaja v Šiško. Izvide sem dobila mislim, da v dobrem tednu (poslali so jih moji gin.). Bili  so negativni.
Želim ti veliko sreče na tej naši poti
Katjuša 

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Antifosfolipidni sindrom
28.11.2005 19:58:22   
fusia
Katjuša hvala za dobre želje. Upam, da bodo tudi moji testi negativni saj sem na MONu prebrala, da ta zadeva ni nič kaj dobra. Čeprav po eni strani pa si želim, da bi ugotovili, kaj je z mano narobe in bi potem vsaj vedela pri čem sem.
Lep pozdrav, F

(odgovor članu Katjusa3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Antifosfolipidni sindrom
29.11.2005 19:05:17   
mihi78
pozdravljena!user posted image
o antifosfolipidnem sindromu zelo veliko piše v majski izdaji revije 'mama'. od tega kakšna so merila, da te sploh dajo na testiranje pa do zdravljenja. tukaj piše, da je mogoče, da trpiš za tem obolenjem oz. eno izmed laboratorijskih meril je:
- antikardolipinska protitelesa ali lupusni koagulant v krvi dvakrat vsaj šest tednov narazen - kaj natanko pa to pomeni pa nimam pojma user posted image user posted image user posted image user posted image
nosečnice potem zdravijo z zdravili proti strjevanju krvi in pravijo, da so s tem povečali število uspešnih nosečnosti. user posted image user posted image
ko sem sama prvič slišala za ta sindrom sem takoj user posted image k svojemu G, ki pa mi je rekel, da me ne more dat na testiranje, ker jim zavarovalnica te preiskave ne krije user posted image . pa nič - dodatno zavarovanje pa pač plačujem, ker imam preveč denarjauser posted image user posted image
tudi sama imam podobne težave - zanosim mimogrede ampak veselje je kratkega veka - vse svoje tri user posted image user posted image user posted image sem izgubila v 6./7. tednu.
februarja grem v MB v antisterilitetno - bomo vidli kaj bo tam.
imaš sama že kake izkušnje z ambulanto za neplodnost?
če te zanima še kaj v zvezi z 'antifosfolipidnim' se oglasi - če ne boš našla revije ti bom prepisala članek.
lp user posted image

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Antifosfolipidni sindrom
29.11.2005 21:06:58   
fusia
Mihi, revije Mama žal nimam, se jo pa verjetno da najti v kakšni knjižnici, tako da bom pogledala. Hvala za informacijo.
Ja, moja ginekologinja se je začela kar truditi "okoli mene". Verjetno me je zato dala tako hitro na to testiranje ker sem že toliko stara in jo zdaj malo panika daje... Čeprav od začetka je pa seveda govorila, da bo še vse OK in da ni panike. NO, saj je res razumljivo, da ne morejo zaradi enega splava delati že vseh mogočih preiskav.

Tebe bodo gotovo tudi dali na to testiranje, če ne bodo prej kaj drugega odkrili. Zavarovalnica to seveda plača, vendar mora  verjetno ginekolog imeti dovolj dober razlog, da te pošlje.

Jaz sem bila samo na HSG dosedaj in so ugotovili, da imam zamašen en jajcevod ter da so jajcevodi tanki, kar naj ne bi bil tako velik problem. Drugih izkušenj s pregledi do sedaj nimam, razen tega, da je ginekolog, ki me je pregledoval pred zadnjim splavom rekel, da imam čudno obliko maternice user posted image . Takrat me je samo zanimalo, če bo zarodek preživel tako da se v to nisem poglabljala. Zdaj se moram, ko dobim M naročiti na laparoskopijo, tam pa bodo že ugotovili, kakšna je ta moja maternica - če je res "čudna".  Če laparo in antif.sindrom ne bosta dala nobenih pametnih rezultatov pa je naslednja moja postaja ambulanta za neplodnost.

LP in veliko srečeuser posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?