Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Če je ne boš dobila, pa pokliči tja in vprašaj.To je bila prva pošta, naslovljena na Miha
Za zdravstveno kartico je pa tako, da se morata z Matejem (saj sem si prav zapomnila, a ne) odločiti preko koga bo otrok zavarovan. Potem pa na Mačkovi pridobiš potrdilo o stalnem prebivališču za Žana (potrdilo potrebuješ, ker na roj. listu ni več tako kot včasih navedeno prebivališče) in ga skupaj z rojstnim listom dostaviš delodajalcu ali pa na Zavod za zdravstveno zavarovanje na Miklošičevo. Najprej dobiš en listek, ki ti služi kot kartica dokler ne prejmeš prave po pošti. Otrok je do 60 dni po porodu zavarovan še po starših, nato mora imeti svojo kartico, ali že omenjeni listek. Sem brala od "žive dude". Meni se zdi, da je name priklopljen cel dan in da ne naredim čisto nič. Včasih komaj utegnem it lulat he he in malo popit..
.. februarja imava UZ in rentgen mehurcka... zdej pa ne vedo al je dobil bakterije, ker sestra ni pravilno ocistila lulcka al pa ima res vnetje
Jaz komaj čakam, da bo moja mami kaj doma, da bom lahko normalno jedla in poskrbela zase, ker sem od jutra do večera v pižami in poležavam na kavču skupaj z Mihom. Saj je v redu, ampak jaz bi rada še kaj pospravila in skuhala pa še sebe bi malo v red dala. Tudi mi smo včeraj praznovali en mesec. V nedeljo je bil Miha težek malo čez štiri kilce. Na pregledu pri treh tednih pa je bil kar 5cm daljši in se mi zdi, da raste raste
Upam da bo kmalu nehal. Čeprav v Nm ravno začenja - tako veliki kosi letijo, da je joj!
Sploh ne vem, kaj je narobe z njim in če sem se jaz kaj prekršila pri hrani in ga zaradi tega muči. Rada bi mu pomagala, pa ne gre in mi gre kar na jok. Danes je super, ker je vikend in smo vsi doma. Med tednom, ko sem sama je pa grozno, če takole joka, ker postane skoraj vijoličen od joka, ves vroč in s potnim čelom... Ali so vaši pikci tudi mozoljasti? Naš ima poln obrazek mozoljčkov in ko joka si jih praska s prstki po ličkih. Upam, da kmalu minejo.
zabava večjega, krompir pa še ni kuhan, zato imam malo časa, da preletim kaj je novega in vas pozdravim.
. Takrat bom šla še v Baby Center kaj kupit za Božička.