|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dajte malo pomagat :-) ....
5.12.2005 10:53:10   
*maja
Sem spraševala pod otroško opremo pa ni nobenega odgovora, in zdaj sprašujem še tukaj user posted image , če bo morda kakšen odziv user posted image .
Skratka, nujno moramo kupiti avtosedež za našo skoraj 6-mesečno pupo, in smo se nekako odločili da kupimo avtosedež Bebe Confort Iseos Safe Side, ki je trenutno v akciji v BC .

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=161320

No skratka zanima me, če ga morda katera ima in kako se obnese v praksi, kako ste zadovoljne z njim,.....user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dajte malo pomagat :-) ....
5.12.2005 11:21:48   
alisia
Glih v petek  ga je mož kupil v BC za našo pikicouser posted image . Zaenkrat smo zadovoljni, čeprov ga mamo samo par dni in se je samo 2x peljala v njemu. Sam zgleda ful dobro,pa ful funkcij ima.
lp

ninauser posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dajte malo pomagat :-) ....
7.12.2005 16:18:05   
mmojca
tudi mi moramo kupiti avtosedež. kako pa se obnesel kaj na testih?
Lp Mojca

(odgovor članu alisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dajte malo pomagat :-) ....
7.12.2005 17:52:12   
b.nika
Tudi mi se odpravljamo po nov avtosedež in mislim, da se bomo odločili za tega. Jaz mislim, da je ok, sva spraševala v BC, pa so rekli, da je zelo dober. Fajn je , ker se lahko razširi in oža. Pa nasploh se mi je dopadu, ko sem ga videla- zgleda zelo varen. user posted image

(odgovor članu mmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dajte malo pomagat :-) ....
8.12.2005 20:59:58   
*maja
Kolikor sem jaz gledala teste, je bil nekje pod vrhom, takoj za Roemerjem in Maxi Cosijem, tako da je kar v redu. Mi gremo jutri pogledat, da vidimo kako in kaj izgleda. Samo po moje ga bomo kar kupili.

(odgovor članu b.nika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dajte malo pomagat :-) ....
8.12.2005 21:16:38   
Grascakinja
daj otroka prvo not sedet. Moja je super sedela v Romerju, Maxi cosi pa jo je čudno spuklal. To je bil pol edini kriterij.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dajte malo pomagat :-) ....
9.12.2005 21:07:20   
b.nika
OJ.
Evo, mi smo danes kupili ta avtosedež, pa v našem koncu ga počasi zmankuje. Baje je full vredu in fajn se je obnesel na testih. V trgovini sva ga dala sedeti v več sedežev, a je v tem najlepše sedel. Pa fajn je, ker se lahko razširi in oža. Ga imamo že namontiranega in naš junak ponosno sedi v njem. Pa se bo spet raje vozil, ko je tako na visokem.user posted image

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?