Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Jaz pa sem na tržnici kupila božičkovo kapico za dojenčka in ga bomo tud pofotkal za na čestitke. Moram čimprej to zrihtat, da ne bo božič prej .

. Upam da bo ako kot prejšnjič - -brez reakcij..
Danes sem imela take zatrdline v desni, da so mi solze dol tekle. Pa sem masirala pod vodo, pa stiskala....ajajaj...a nej probam z zeljnimi listi
.-sej mam rada otroke samo letos je bilo preveč--operacija, boj za življenje, živci...
. Drugače pa vse po starem....
--> napisala je, da ima zatrdlino v desni dojki
)
Pa kakšno malo blazinico je fajn met, ker po 20 minutah v vodi, je malo jedel, spil čajeka in potem zaspal kot top kar tam na bazenu... Jaz sem ga čisto malo pokrila s plenico, da ni ravno po njem pihalo...
. Jest sem vidla da piše dlesni ne desni... sorry
. Je mali pr mojmu
, midva še ne živiva skupaj, ker tale najin stanvanje pacajo 100 na uro
, in ob nedeljah gre tamal za cel dan tja, da ga fino razvajajo in da bo pol jutr ful tečen. mami bo pa uživala...Mah učit se morm, pa se mi ne ljubi, sem čist lena
.
.
. Seveda ga je bilo treba previt....
, pa še vreme mi je teeeeeeeeeeečno.
, v sobota cel dan predavanje,...Tara je asica, kadar me ni sicer je bolj nemirna,...ati je glavni, ji da flaško, ga zgrabi za niplo in papa