|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozitivne misli
9.12.2005 12:59:24   
agnes
Pozdravljene!
No zdaj vam bom pa vsem zatežila z zanimivo rečjo, ki se ji reče avtosugestija! Zakaj vam bom zatežila? Zato ker je meni zelooooooo pomagala. In mogoče bo kateri izmed vas. Naj pa opozorim, da ne spadam med tiste, ki bi trdili, da se moraš samo sprostiti in boš boš potem kar noseč. Je pa vseeno potrebno čas do zanostitve preživeti bogato in polno in ne v konstantnem tuhtanju bo ali ne bo, preštevati plodne dneve, na pamet vedeti kateri dan ciklusa je, preverjati vse možne izcedke ipd. Prav stvar je 100% zavedanje da BO ob pravem času. Drugo je pa vskodnevno ponavljanje teh pozitivnih misli. Čudovit in zelo učinkovit način, ki ga sama prakticiram je avtogeni trening in zavestna avtosugestija. Zelo pomebno je, da se zavestno odrečemo negativnim mislim in dvomom in ta vrata za vselej zapremo za seboj. Sama sem ugotovila, da mi pri tem internet bolj škodi kot koristi. V prvih mesecih poskušanja sem kot obsedena iskala vse možne informacije v zvezi z zanositvijo in preštudirala kaj vse gre lahko narobe. Postala sem pravi ekspert za težave z zanositvijo. V moji glavi so se vrteli najrazličnejši postopki, kaj vse me še čaka, če ne bo uspelo ipd. Nekako sem se brez kakršnekoli potrebe prepričala, da je čakanje na tisti čas, ko bomo tudi mi dobili dete tragičen, naporen in stresen čas s tremi postajami (M - O in bo/ne bo).
Kot sem napisala, sama sem si pomagala predvsem z avtosugestijo. Zanima pa me, kako ste se punce na tem forumu otresle (ali pa ste še v tem procesu) negativnih misli? Kakšne tehnike, metode sproščanja ipd.? Mogoče pa je to tema, ki bi lahko komu pomagala?
Lp, Agnes

_____________________________

Biti moramo pripravljeni, da se odpovemo življenju, ki smo ga načrtovali, da bi zaživeli življenje, ki čaka na nas. -j.c.-
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?