|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.12.2005 21:53:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Reševanje problemov ob prisotnosti otroka :(
14.12.2005 1:07:48   
KODA
Jaz moram prav paziti kaj rečem v prisotnosti otrok.Samo enkrat sva se z možem spričkala v avtu,zaradi ene brezvezne stvari,pa je že tastarejši rekel,da se v avtu ne bova kregala ,oziroma ne se kregat.Oba sva v momentu utihnila.Pri nas moramo ful pazit,kaj rečemo pred otroci,ker je tastarejši močno dovzeten za to.Nikoli ne veš,kaj se potem plete v tej mali bučki.Ne bi pa rada,da trpi na račun tega.

Jaz te čisto nič ne obsojam.Te čisto razumem.

< Sporočilo je popravil KODA -- 14.12.2005 1:10:17 >


_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Reševanje problemov ob prisotnosti otroka :(
14.12.2005 13:23:59   
ZARA
A zdej si mal šokirana, ne ?? Ne vem...na splošno je Ema precej priden, miren in ubogajoč otrok, za razliko od naše diverzantke... mogoče je tamala zato presenečena, ker nikol ne vpiješ nad njo ??

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Reševanje problemov ob prisotnosti otroka :(
14.12.2005 13:42:29   
urbancek
Kar se tiče otrok in njihovih kiksov je prav, da se jim pove. Poskušam preprečiti, da do tega sploh pride (moje reči so moje in jih striktno ne dovolim), drugače pa je prav, da vedo, če so naredili napake. Res pa je, da če je le možno, tega več ne pogrevamo. Možu, če ni bil prisoten pa povem take stvari zjutraj pri kavi, ko sva sama, razen, če so zadeve hujše narave, takrat pa je rompompom takoj, in jim tudi on pove svoje. to velja predvsem za večji dve, ta malga je okregal enkrat pa je bil čisto paf, ker ga do takrat še ni videl hudega. Pri atiju mora biti stvar res grozna, da se razjezi, pa še takrat najraje vidim, da jih ustrezno kaznujem jaz (razne prepovedi).

Lp

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Reševanje problemov ob prisotnosti otroka :(
14.12.2005 15:13:16   
Anonimen
Ker midva na splošno probleme rešujeva na miren način (= se nikoli ne dereva), se mi zdi čisto prav, da Ana odrašča tudi ob tem. Zakaj bi jo ovijala v vato in se delala, da se vedno v vsem strinjava? Poleg tega jaz nisem človek, ki bi, če mi nekaj ni prav, narisala nasmešek na fris in kao počakala do zvečer.

(odgovor članu urbancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?