|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problem...
22.12.2005 17:59:35   
malecka
prosim dajte mi svetovat moja desetletna frajla obeša vse šolske obveznosti na klin jaz več ne vem kaj naredit. punca ne dela nalog, ne uči se razen če jo kontroliram, ne nosi potrebščin v šolo (vzame jih v šoli pa reče da jih nima) skratka ni da ni pri kateri neumnosti. kakšna trda roka tle ne pride v poštev ampak nasveti, psihologija lepo prosim. sem jezna kot user posted image


_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: problem...
22.12.2005 18:31:09   
Anonimen
Tako nekako izgleda moj Jan... user posted image user posted image user posted image
Pa je star šele 8 let. Kaj šele bo?!
Jaz sem enostavno z njim, kaj pa naj. Če hočem, da kaj konkretnega naredi, moram sedeti pri njemu. Na tak način naredi 30 računov v pol ure, če ga pa pustim samega, jih pa 5 v eni uri. Vse, kar je šolskega dela, smatra za kazen, ne pa za učenje nečesa koristnega. Nazadnje sem mu rekla, naj gre brat knjigo za bralno značko, pa mi je rekel nazaj:"Ja kaj sem pa naredu, da moram brat?" No, pa je vse jasno, kako razmišlja... user posted image user posted image user posted image
V šolo rad hodi zato, da se ima s kom kje igrati - doma je sam. Rad bi bil prvi tam in zadnji šel od tam. Na srečo ni agresiven in v šoli ne dela nobenih piz****, pa tudi učni snovi mu nekako uspe slediti in izpolnjevati norme, ampak nimam pojma, kako.
Če mu jaz ne pripravim torbe, potem polovico vsega pusti doma, tako je zbezljan (namerno ne bi pozabil, ampak ne razmišlja dovolj skoncentrirano, da bi pomislil, kaj potrebuje in česa ne). Na igrače seveda ne bi nikoli pozabil, ampak sem mu jaz postavila komando, da lahko kakšno odnese s sabo samo ob petkih, izjemoma še kakšen drug dan, če je ekstremno priden (kar pa ni skoraj nikoli).
Saj protestira in blefira in poskuša vse mogoče finte, ampak, sorry, Jan, mami je bila ista, ko je bila otrok, in mami pozna vse te fore, tako, da ni efekta.
Jaz ti svetujem temeljito kontrolo. Pri nas se drugače ne pride nikamor. Kdaj bo pa pogruntal, da šola ni kazne, pa nimam pojma. Upam, da čimprej, ker se jim naslednje leto začnejo ocene in bo štala, če bo še vedno tako raztresen.

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: problem...
22.12.2005 19:23:13   
mika
Kerensa, moram reč da se bo tvoje dosledno delo z Janom obrestovalo. To kar sem prebrala je bilo kot , da bi pisalo o moji sestri. Moja mama je z njo presedela ure in ure (ne na dan). Ko se je bilo treba učiti user posted image user posted image user posted image   kaj , sej se ne rabi učit, vedno je bila lačna ko je bilo treba nardit domačo nalogo ali pa se učiti. To je trajalo nekje do 4. razreda. Pol je dobila voljo za učenje ampak jo je mama še vedno kontrolirala. Danes hodi na 1. gimnazijo v MB in ima pravdober uspeh, tako da smo vsi veseli.

Aja, pa mama se ne rabi več učiti z njouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: problem...
22.12.2005 20:20:24   
lelaval
Vidim, da nimam samo jaz pozabljivih otrok - za šolske stvari, (moj sin bi šel še brez torbe, če ne bi za njim hodili z njo). Igrač pa lahko vzameta zraven cel nahrbtnik, pa ga ne bosta pozabila. user posted image
Se sprašujem, le po kom imata to.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: problem...
22.12.2005 21:25:01   
india
Ojej,kot da bi brala zgodbo moje Karin do 5. razreda...vedno isti problemi.
Sedaj pa j že 2 leti vse OK, nalog naredi takoj po kosilu, torbo si pripravi zvečer, v šolo nosi vse.
V 4. razredu ni naredila bralne značke, ker se ji ni dalo, v 5. razredu jo je naredila 1. v šoliuser posted image user posted image

Nisem pa nič ukrepala, nič kričala, le vedno sem ji sledila pri vsem,...vedela sem vse,kar se je dogaajlo, le da nisme kričala, ....edina grožnja,ki sem jo uporabila je bila ta da ji ne podpišem več nobenega podpisa in to bi tudi storila,če bi prišla še 1x k meni, da ni imela naloge ali potrebščin.
Vedno sem se pogovorila z učiteljicami, enostavno smo jo pustili pri miru,...sama je prišla do tega,kaj potrebuje.
Zdaj je med najvzornejšimi na šoliuser posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: problem...
22.12.2005 21:56:12   
mala maja
ja naš je tud takuser posted image user posted image  če pa že nese vse s seboj pa prav tako reče da nima al pa v tisti zmešnjavi šolskih potrebščin in vse ostale kramarije ki jo ima v trobi enostavno ne najde.

Danse naprimer je prišel dam z izjavo da mu je nekdo okradel en sam copatuser posted image user posted image  ja ja to je on enostavno zabrisal copate nekam baš ga boli kam in ........jest morm jutr kupt nove 4 to letouser posted image user posted image  Ja pa tud brez naloge je šel v šolo ker je ni hotel narest pa je blo treba podpisat nisem hotla.sem rekla atiju nes pa še povej mu da je sam nisi hotel narest. Velikokrat pa se zmisl da nima nič za nalogo pa so jo mel full al pa sam polocvico povedal pol sem pa  brala naslednji dan brez domače naloge dne.........

Tud jaz se strinjam. Ure in ure sedenja z njo pa bo bolj. Meni je kerensa enkrat napisala nekej lepega in tega smo se začel držat. Našemu je grozila posebna pomoč ali pa celo še kaj hujšega zdej se je pa full popravu.  Aja jaz sem se z učiteljico zmenila da mu vse pocahna kaj majo za nalogo da ne more več okrog prinašat.


aja pa še to NAŠ JE ŠEL V ŠOLO BREZ TORBE se je vrnil dam ponjo bil pa je že skor pred šolo k je opazil da je nimauser posted image user posted image - ok priznam mal je tud moja krivda k ga nisem do vrat spremla sem ga sam oblekla in poslala v šolo sama sem šla zrihtat pa Nika. od takrat ga vozmo v šolo.

< Sporočilo je popravil mala maja -- 22.12.2005 22:00:34 >

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?