Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vzorec tožbe za očetovstvo? 29.12.2005 13:00:46
|
|
|
|
Gina
|
Jaz sem jo tudi sama napisala, mi je sicer en kolega odvetnik pomagal. Bom pogledala, če mam na pc-ju, sicer me pa spomni naslednji teden, da ti prinesem kopijo v Lj.
|
|
|
|
|
RE: Vzorec tožbe za očetovstvo? 29.12.2005 19:28:10
|
|
|
|
bena
|
Samo toliko, da te opozorim. Kot mati moraš vložiti tožbo na izpodbijanje očetovstva v roku enega leta po rojstvu otroka. Pozneje več ne moreš izpodbijati očetovstva, pač pa to lahko stori otrok, ko je dopolnil 18 let, in sicer vse do 23. leta. Če je tvoj otrok star več kot eno leto, bo sodišče takšno tožbo zavrglo kot prepozno. Pravico izpodbijati očetovstvo imata tudi otrokov biološki oče in tisti, ki je kot oče vpisan v rojstno matično knjigo, vendar tudi zanjo ZZZDR (Zakon o zakonski zvezi in družinskih razmerjih) določa roke, v katerih to lahko storita.
|
|
|
|
|
RE: Vzorec tožbe za očetovstvo? 29.12.2005 22:21:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Žal ni na nobenem linku nič uporabnega (za IUS bi morala imeti neko geslo, na Informiran pa ni nič)... Gina, tvojega e-maila pa tudi nisem dobila.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nova pravila bolniške v 2026Z novim zakonom, ki velja od konca leta 2025, se jasneje določajo pravila ravnanja med bolniško odsotnostjo. Uvaja se ob...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
kašicaInes_LKatere kašice kupujete otrokom?Bebivita (
16%)

Hipp (
28%)

Alete (
2%)

Frutek (
53%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!