|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sadni silvester, vodni prvi januar?!?!?! 29.12.2005 16:03:50
|
|
|
|
total
|
Jaz ti priporočam da za silvestrovo normalno ješ in uživaš,pol pa spet nadaljuj,sej ni konec sveta ča preskočiš.
|
|
|
|
|
RE: Sadni silvester, vodni prvi januar?!?!?! 29.12.2005 16:07:00
|
|
|
|
Tasika
|
Joj joj, jaz se takšnih priporočil zelo rada držim. Če bodo vsi nasveti takšni, vas na OH dan vse peljem na tortico.
|
|
|
RE: Sadni silvester, vodni prvi januar?!?!?! 29.12.2005 16:07:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj piše v navodilih: če grešiš, imaš naslednji dan vodni dan. Torej nažri se za silvestrovo, pa na zdravje (z vodo) 1. januarja!
|
|
|
|
|
RE: Sadni silvester, vodni prvi januar?!?!?! 29.12.2005 16:11:13
|
|
|
|
Tasika
|
Joj Splišni, ti si mi pa čedaljebolj simpatična. Torej voda prvega! Ma saj me itak čaka.
|
|
|
RE: Sadni silvester, vodni prvi januar?!?!?! 30.12.2005 7:15:43
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ti imaš pa tako srečo, kot jaz ponavadi. Vedno, ko je bilo kako praznovanje sem jaz imel asadni dan. Za ****! Pa sem se na srečo povečini držala tega brez grešenja. Ja ne vem, najbolje, da se ga fajn nažreš, pol pa drugi dan voda. Al kaj?!?
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
Zadnje s foruma
že imate posajene balkonske rože?muškaČe se vam ljubi prosim komentirajte katereda (
29%)

ne (
45%)

nikoli jih nimam (
17%)

letos jih ne bo (
9%)
Število vseh glasov: 58Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!