|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacija -splav?
3.1.2006 10:45:26   
Ženkica
Pozdravljene.

Zanima me vaše mnenje in sicer včeraj sem dobila svojo tečko user posted image  ki je bila zopet točna kot švicarska ura. Me je pa prejle skoraj kap, ko sem šla na wc.
Ko sem opravila malo potrebo in vstala iz školjke me je kar pribilo na tla. ŠKoljka je bila cela rdeča; po moji oceni se je iz mene vlilo/padlo cca 1 dcl krvi (mogoče malo pretiravam, ampak bilo jo je ogromno); vse je bilo rdeče. Kaj takega pa še ne.

MOje M so ponavadi čisto normalne; nikoli nisem imela kakšnih večjih krvavitev, prej obratno. Tudi včeraj, ko je bil prvi dan M, je bilo čisto malo vsega skupaj, danes zjutraj na vložku niti pikice, potem pa tole. user posted image

Bog ne daj, ampak sem razmišljala, da slučajno nisem imela celo ss user posted image

Kaj pravite ve? Drugače me nič ne boli in počutim se ok.

Lep dan.

Ženkica


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menstruacija -splav?
3.1.2006 11:42:14   
Ulla
Hmm, splav nevrjamem, veliko naredi psiha, če te nič ne boli in se počutiš dobro polj mislim, da ni panike. Meni se dogaja prve dva dni menzesa, sploh ponoči, ko se zjutraj zbudim skori ležim v krvi, oziroma morm sredi noči pod tuš, polj pa zjutej še enkrat ker sem zopet vsa okrvavljena.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Menstruacija -splav?
3.1.2006 15:05:15   
girly
da si imela ss je bolj malo možnosti, saj je tvoja user posted image  prišla točno, obenem pa nisi poročala o nobenih krčih, ki bi jih imela.verjetno gre le za močnejšo user posted image . to se dogaja.mogoče ti je raven hormonov malce padla in je zato krvi več.če se ne bo umirilo, ali pa bi imela močne bolečine, pokliči G, sicer pa je po mojem mnenju vse ok

lep dan ;)

_____________________________

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Menstruacija -splav?
3.1.2006 16:10:29   
Anonimen
Tudi jaz menim, da ni bil splav. Ko sem ga jaz doživela, je bila na vložku le majhna kapljica krvi. So bile pa bolečine hujše, kot čez dve leti pri porodu. Šele po bolečinah in dveh injekcijah sem začela krvavet.
DA bi kar takole "nekaj ven padlo" sem skoraj 100%, da ne more bit ss.

(odgovor članu girly)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Menstruacija -splav?
4.1.2006 16:42:48   
Cikica
Kaj naj povem.Tudi jaz sem dobila M normalno kot vedno.Pri meni je trajalo 10dni močnih krvavitev in ker to ni bilo pri meni normalno sem šla k gin in zvedela da sem noseča s tem da sem naredila spontani splav.A dobra novica je bila to da sem imela dvojčke,se pravi enaga sem splavila za drugega pa sem se morala potrudit prve 3mesece sem morala mirovati.Tako sedaj imam pa vsaj enegauser posted image .

no,jaz bi se vseeno naročila k gin,nikoli ne veš.Pa veliko sreče.

Lp,Cikica

_____________________________

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Menstruacija -splav?
5.1.2006 7:17:46   
A_A
Ženkica, naredi test. Če je + potem gre verjetno za zgodnji ss. Če je - potem imaš le bolj močno M (in hormonsko neravnovesje, če bo močna krvavitev trajala več kot 10 dni, pojdi h G, da ti da tablete za zaustavitev M). 

Jaz sem imela zgodnji ss brez bolečin, krvavela pa sem kar precej. Tudi tako, da ko sem šla na WC se mi je iz nožnice tako vlilo, da me je bilo kr strah, da bom izkrvavela (tako po občutku po 1-2dcl krvi večkrat na dan). 

_____________________________

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Menstruacija -splav?
5.1.2006 9:44:33   
Ženkica
Punce, najlepša hvala za vse te odgovore user posted image . Naj vam povem, da sem imela verjetno samo zelo zelo močno M, ker danes gre res že proti koncu vse skupaj; samo še kakšen flekec sem in tja; tako da greva lahko z možekom v nove boje. Sicer pa imava v ponedeljek že tretji spermiogram, tako da upamo na najboljše.........

Pa veliko sreče v letu 2006 vam želim in da bi čim prej zagledale čudežni user posted image  user posted image ! user posted image

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?