|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noseča v ciklusu HSG-ja
3.1.2006 13:49:20   
KIMMY
Pozdravljene vse,

na 10 dan M sem imela HSG, potem pazila pri user posted image , ker pa mi M zaostaja, sem naredila test, ki je bil pozitiven user posted image .
Ali je imela katera že izkušnje s tem oz. je bila v isti situaciji, saj tudi slučajno ne vem, kaj naj pričakujem.... negativen ali pozitiven izid. user posted image

Hvala vsem za kakršnekoli informacije.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noseča v ciklusu HSG-ja
3.1.2006 13:57:43   
Maja22
zivjo, kimmy!

ravno danes sem o tem brala na med.over.net (glej spodaj). ne vem sicer, ce te to kaj potolazi, a vseeno. drzim pesti, da se bo vse super koncalo in se bos naslednjih 8 mesecev lepo redila user posted image


maja





Avtor: CUKI 
Datum:   31-12-05 08:59

POZDRAVLJENI!
Že veliko se je pisalo o tem vendar me zanima: Zadnjo M sem imela prvi dan 30.11., potem pa sem imela 09.12. HSG. Nezaščiten spolni odnos sem imela zadnjič 07.12., potem pa prvega po HSG-ju 12.12., 14.12.,16.12. in to brez kondoma, vendar je mož dokončal odnos izven nožnice. M ciklus imam reden nekje med 26 in 28 dni, ker pa do danes 31.12. M še nisem dobila, sem naredila test, ki je bil pozitiven.
Ali je več možnosti, da sem zanosila pred ali po HSG-ju in kaj je boljše, ter če opravim vse preglede (katere?) ter so uredu, ali obstaja nevarnost, da je s plodom vseeno kaj narobe.

Hvala lepa za odgovor in srečno v NL 2006!

Avtor: Stanko Pušenjak  user posted image  
Datum:   31-12-05 15:31

Spoštovani,

mislim, da je vseno ali ste "zanosili" pred ali po HSG. Če bi preiskava karkoli vplivala, bo prišlo do splava, sicer pa ne bo nobenih posledic.

(odgovor članu KIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Noseča v ciklusu HSG-ja
3.1.2006 16:17:06   
Anonimen
Jst sem zanosila takoj po Hsgju in čez 9 mesecev rodila zdravega fantka, ki ima sedaj že leto in pol.

(odgovor članu Maja22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?