|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PREDAVANJE
9.1.2006 17:14:54   
viv_
Tole obvestilo smo dobili v vrtcu:

Partnerska zveza je pot od otroštva k pravi odraslosti. V fazi romantične zaljubljenosti nam izpolnitev našoh potreb predstavlja partner. Ko zaljubljenost mine skušamo partnerja spremeniti, da bo tak, kot ga želimo mi. Mnogi pari ostajajo v tej fazi boja doživljenjsko ali se ločijo. Vse to vpliva tudi na to, kako se obnašamo in vzgajamo svoje otroke. Zato je za zrelo in odgovorno starševstvo nujno, da najprej spoznamo sebe in to, kar smo v zakon prinesli iz lastnega otroštva. To, da se starši zavestno ljubijo je najboljša garancija, da bodo v pravi meri upoštevali tudi potrebe svojih otrok in jih vzgojili v odgovorne odrasle.
 
Vabljeni na srečanje s strokovnjakoma Meto in Rudijem Tavčarjem – zakoncema in Imago partnerskima terapevtoma.
PARTNERSTVO IN VZGOJA – ZA KAJ SPLOH GRE?
 
V četrtek 12. januarja, ob 17. uri v vrtcu Janina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PREDAVANJE
9.1.2006 17:48:42   
viv_
Predavanje je v Kranju.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?