|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po bolezni
13.1.2006 21:25:22   
Magi*
preboleli smo najprej virozo in takoj nato še 6. bolezen. 10 dni kalvarije, visoke vročine, mastnega kašlja, polnega nosa, bolečega grla, drisk... nismo še čisto OK, gre pa na bolje. v tem času je bil naš vsakdan obrnjen na glavo. jedla ni skoraj nič, da je kaj popila, smo se vsi na trepalnice metali, spala je z nama (no, nobeden ni spal)...

zdaj pa k vprašanju:
kako naj tamalo zopet navadimo na red, ki smo ga imeli prej. meni se zdi življenje pred boleznijo pravljica proti temu, kar imamo zdaj. ali otroci sami pridejo k sebi, ali je treba vse od začetkauser posted image  pa tako dobro nam je že šlo...user posted image  problem vidim tudi v tem, da sem ravno začela delati, ona hoditi v varstvo in je že to zanjo predstavljalo določen stres, zdaj pa še ta grozna bolezen.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: po bolezni
13.1.2006 21:29:48   
Anonimen
Moj je bil vedno navajen spati sam. Otrok, mislim. Kadar je bolan, pa jaz spim pri njem. Ali pa on pri meni, čeprav to malokrat. Pač bolje spi v svoji postelji. Ampak vedno, ko se je pozdravil, ni bilo nobenega problema. Brez problema sem lahko šla spat nazaj v svojo sobo oziroma je šel on v svojo posteljo. Pri nas je bilo tako, ne vem, verjetno so si pa različni.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: po bolezni
13.1.2006 21:44:32   
Magi*
ma, ne vem kaj se pri naši dogaja. zdaj je bila 10 dni tako boga, da je skoz ležala in napol gledala. zdaj, ko ji je malo odleglo, je pa tako, kot bi imeli celo indijansko pleme na obisku: tuli, nori, pleza, spet tuli, udarja povsod, meče stvari okoli... kot bi se ji utrgalo. zvečer je že tako zaspana, da ji glava dol pada, pa spet kar vstane in s polno paro naprej. če jo dam v posteljo, skače, tuli, lase si puli... mogoče pa samo kompenzira za nazajuser posted image  jutri jo peljem za par minut ven, bo mogoče boljš. čisto možno, da se ji že meša od tega, da sva skoz samo not. tudi meni seuser posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: po bolezni
13.1.2006 23:47:08   
KODA
Tudi pri nas je podobna zgodba.Od božiča dalje, nas spremlja samo bolezen.
Upam,da bo zdaj kaj bolje.
Nekaj dni so reveži,da bi še ti najraje zraven jokal.Ko pa se malo spravijo k sebi,pa nadoknadijo vse norenje in divjanje za nazaj.
Našedva gresta v ponedeljek v vrtec po 10 dnevni odsotnosti.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?