Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Tudi jz mislim, da bi se pa že morala zbuditi ko bi bila lačna....Torej ne bi bilo nič narobe, če bi jo vsaj ponoči pustila spati tako kot sama hoče in brez bujenja, glede na to, da je stara komaj en teden?
je zaradi zlatenice shujšal, sesalni reflex je bil porazen, samo spal je. Zato sem ga mogla budit na začetku na 2 uri, da je po brizgalki malo pojedel. Dojenje ni bilo možno, ker še po brizgalki, ko smo mu mleko v usta nabrizgali je komaj goltal, na dojke se pa sploh ni znal prisesat. Je bilo pa tako čez dan in ponoči, šele ko je malo pridobil nateži, smo razmake (časovne) povečevali. Mleko sem si sicer črpala, pa ga je počasi zmanjkalo.
Mi smo se tega držali in se držimo še zdaj!
Ko smo se rešili zlatenice in je bil spet dovolj močen, da je lahko jedel, pa ni hotel vlečti dojke, ampak samo cucelj na flaški
), pa je šlo.. Pridno je pridobival na teži, pa tudi tak zaspanček ni več bil (smo se potem kar hitro rešili zlatenice)...
. In kmalu več ni toliko spal.