Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: naslov internetne strani dr Lukmana 16.1.2006 17:43:35
|
|
|
|
soncece24
|
A ma svojo internetno stran al kaj??? pa ded je pravi as, no. On je tudi moj G, tak da me res zanima, če ma ktera to stran.
|
|
RE: naslov internetne strani dr Lukmana 16.1.2006 17:45:44
|
|
|
|
soncece24
|
http://www.ginekologija-lukman.si/ evo, našla s prve!
|
|
RE: naslov internetne strani dr Lukmana 16.1.2006 20:38:29
|
|
|
|
tija75
|
A ve katera mogoče koliko stane 3D posnetek na CD in pregled z 3D UZ-jem pri dr. Lukmanu. Čao in hvala za odgovor, seveda če katera ve. Tija
|
|
|
|
RE: naslov internetne strani dr Lukmana 16.1.2006 20:43:34
|
|
|
|
soncece24
|
milan.lukman@siol.net vprašaj ga!
|
|
RE: naslov internetne strani dr Lukmana 16.1.2006 20:44:48
|
|
|
|
soncece24
|
No, pozabla sem še napisat, da je ful prijazen gospod in ti bo sigurno vse razložil po mailu (čeprav verjetno sestra odgovarja, ki je tudi ok, samo malo počasna ).
|
|
RE: naslov internetne strani dr Lukmana 16.1.2006 21:19:27
|
|
|
|
Pi@
|
3d UZ stane 13.000 posname ti pa na USB ključ (za CD žal ne vem). Se ful splača dat ta denar za to kar dobiš v zameno. Midva sva bila navdušena.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?