Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Lepo vas je slišat. Mi smo imeli danes UZ kolkov in smo dobili oceno 1a
Danes je bil prav hecen. Z njim sem stala pred ogledalom in sva se gledala. No, vmes se je postavila moja mami, on pa je glavo pomaknil vstran, ker mu je zastirala pogled v ogledalo
Prava brihtna bučka je. A ni zanimivo opazovat naše sončke, kako rastejo in počnejo hecne stvari. Pravi mali znanstveniki so! Nalin, če boš tole brala. Kako napreduje tvoj Žan? Ga kaj stehtaš? Me zanima, ker sta najina fantka istega dne privekala na svet. Lepo se vse imejte in izkoristite sončne dneve!

, samoplacnisko pa tudi sele konec tega meseca... se potem raje zapeljem do jesenic na napotnico!!!
pa je odvisno od dneva.. danes recimo je spal od 15.00 do 19.30 ure, skupaj.. sem mislila, da je ze kaj narobe... sem si rekla, na potem mi pa zaspal ne bo.. pa mi je brez problema zaspal ob 21.00 uri, je imel ze ocke rdec obrobljene, ko sva se v pizamco spravljala... sem se kar navadila, da ga zvecer med 20.00 in 21.00 kopam, dam v pizamco (je tak corti v pizamci
ko mu je tisto iglo zapičila u rit....bogi revček.