Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sva se odločila za voziček Quinny - vendar kateri (Freestyle 3XL comfort, freestyle 4 XL plus ali speedy SX). Zanimajo me prednosti in slabosti vozičkov - predvsem pri freestylu 4 XL (o tem sem vozičku je na forumu najmanj informacij mi pa je nekako najbolj všeč.). Pri katerem od teh vozičkov potrebuješ dreami košaro (je obvezna) - prebrala sem, da v speedy-ju SX (brez košarice oz. lupinice) lahko otrok sedi oz. leži od 3 meseca naprej - ne razumem kako je s temi lupinicami in dreami košarami. Kakšno kombinacijo vozička, lupinice in košarice je smiselno izbrati. Naj povem še to, da imam rok 18.7. (če je seveda to pomemba informacija) - verjtno zimske vreče ne potrebujem ne? Težav z velikostjo prtljažnika nimava - imava karavana. Pa še nekaj me zanima - ali obstaja voziček Quinny speedx s štirimi kolesi? (nikjer nisem zasledila tega podatka). Prosim za vaša mnenja, ker sem v poplavi informacij že čisto zmedena
. Hvala in lep dan.

.