|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a ima še katera podobne občutke!
19.1.2006 18:11:36   
Anonimen
Pred 4 meseci se je končala moja sreča. Morala sem na čiščenje ker se je samo del nosečnosti razvijalo. Gen. je rekla da gre za t.i. slepo jajce.  Zdaj pa me je ful strah da se mi to še enkrat naredi. Strah me je ponovne zanositve in ponovnega razočaranja. Sprašujem se zakaj ravno jaz in kaj hudiča je z mano narobe oz. je blo narobe da se je tako končalo.
Zelo si želim otročka in kr hudo mi je k vidim druge k so vesele. Privoščim jih sam jest sem se vedno žalostnauser posted image user posted image . In kot zanalašč sem obkrožena s samimi takimi ki so v pričakovanju al pa imajo doma novorojenčke in zato je moja žalost še večja. Kdaj bom jest na vrsti da okusim to srečo?

A je še katera s podobnimi občutki? A mi lahko katera svetuje kako naj zbrišem stvar iz glave in grem naprej z optimizmom da bo tudi mene doletela sreča in  da bom kmalu postala mamica.

hvala vam.

lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a ima še katera podobne občutke!
19.1.2006 19:03:51   
Teja K.
Pozdravček,
lahko te skušam potolažiti z mislijo, da je veliko takšnih primerov. Jaz sama tega občutka še ne poznam,ker nisem bila še v takšni situaciji. Vedi pa, da smo tu številčne,ki si močno želimo postati mamice in imeti kakšnega user posted image  kmalu.....
Korajžno stopaj naprej....za vse nas pride pravi čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: a ima še katera podobne občutke!
19.1.2006 19:26:57   
Sulfinija
Ojla!

Tudi jaz sem doživela isto kot ti decembra lansko leto.Po 30.mesecihposkušanja po štirih neuspelih inseminacijah v MB po številnih pregledih sem le doma zanosila in na žalost tudi splavila.No sedaj že pridno papcam tabletke in marca naju z možem čaka prva umetna oploditev.Ha tudi jaz imam zelo straha veliko in ne zaradiu tega,da ne bi postpek uspel vendar zaradi ponovnega spontanega splava.Vendar upam na vse najboljše in se pač tolažim z mislijo,da bo tokrat drugače.

Če te še lahko kako potolažim se kaj javi na privat.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: a ima še katera podobne občutke!
19.1.2006 19:36:47   
taja24
Anonimen!

Tudi jaz sem imela decembra 2004 abrazijo in prau tako se plod ni razvijau. Še vedno, do danes nama s partnerjem ni uspelo zanositi. Zanima me, glede teh genov pa to, a ti mogoče veš, a pride do tega tudi mogoče zato,ker se partnerja ne ujameta,upam da me zastopš, da nista za primerna "za delat otroke". A je mogoče tudi v tem problem?
LP!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: a ima še katera podobne občutke!
19.1.2006 20:38:02   
Anonimen
Hojla!

Naj te potolažim. Imam sina, aprila 2005 pa se mi je zgodilo isto kot tebiuser posted image . Bila sem čisto na tleh, se spraševala, zakaj meni, kako je to mogoče, saj je za mano že ena uspešna nosečnost. Bala sem se ponovno zanosti in naj ti povem, da bom kmalu drugič mamicauser posted image . Moja G. me je prepričala, ko mi je rekla, da se zelo, zelo malokdaj zgodi, da bi do tega prišlo dvakrat. No, v mojem primeru je imela prav.
Moja kolegica ima 2 hčeri, tretja nosečnost se je končala tako kot najina, pa ima zdaj še eno punčko.
Ne obupaj, glej pozitivno. Mene so tolažili s tem, da bo imel moj še nerojeni otročiček angelčka, ki ga bo čuval od zanositve naprej.
Misli pozitivno in kmalu boš user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: a ima še katera podobne občutke!
20.1.2006 9:44:27   
Anonimen
hvala vam punce za tolažbo. 
Taja24 - glede tvojega vprašanja ti ne bi znala odgovort. Upam da geni nimajo nič pri tem. Bom pa vprašala geni. drug teden k mam pregled in ti sporočim kaj bo rekla.

lepo se mejte.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: a ima še katera podobne občutke!
20.1.2006 12:30:18   
LUNA06
Pozdravljena!
Tudi sama se ubadam s podobnimi občutki.Sicer nisem imela splava, vendar se z zanostivijo ubadam že nekaj časa, pa ne gre in ne gre.Sedaj sem na čakalni listi za operacijo pregrade, čakalna doba je baje 3-4 mesece.Okoli mene same user posted image user posted image user posted image , jaz pa tako žalostnauser posted image .
Upam, da je to edina napaka, ki jo imam in bova čez par mesecev veselo delala na user posted image !Čeprav do takrat je še tako daleč....

Upam na najbolše, tudi zate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: a ima še katera podobne občutke!
23.1.2006 23:50:43   
pilotgirl
Joj sama nisem se izkusla tko grenke izkušnje zato ti verjetno ne morem kaj veliko povedat,ti pa lahko rečem da klub bolečini ki te razjeda dvigni glavo pokonci in si reci-tudi meni bo uspelo! samo dej času čas pa bo  boš vidla.
papa maja

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: a ima še katera podobne občutke!
24.1.2006 1:01:47   
KODA
Sama sem se tri leta trudila za prvegauser posted image .Vem kako se počutiš,ko imajo vsi okoli tebe user posted image ,tebi pa ne uspe in ne uspe.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?