Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
? Še vedno po vsakem obroku? Kako delate ve? Jaz sem jo namreč mislila dojiti, če se ne bo prej sama odstavila, nekje do enega leta, pa ne vem kateri obrok naj bo dojenje? Kako ve prakticirate, ki dojite še dlje, kdaj dojite? Kadar otrok hoče? Kako potem vzpostaviš nek red (5 obrokov dnevno)
? Kaj pa če se otrok odstavi pred enim letom, potem verjetno moraš dajati adaptirano mleko do enega leta, nato pa kravje. Hvala za nasvete.

Jaz mu adaptiranega mleka ne bi dajala dokler se doji, zakaj le. Razen tisto mlečno kašico, ker se mi ne da stiskat mojega.
, star je 10,5m, dojim še zjutraj (ker potem še eno odspi) in pred nočnim spanjem. Ne vem, koliko se naje, verjetno se bolj pocarta.