Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...no, smo bli na enem rojstnem dnevu)+rebro čokolade(60%)

Ko sem začela, sploh nisem mogla nehat. Matr, če bi bil kateri koli drug dan, ne bi grešila, ker je bil pa OH se mi je pa zdelo kao 'saj lahko'.
Sem šla v mesto in pojedla en košček jogurtove tortice. Problem je bil, ker je bila zelo lahka, zato sem doma pojedla še košček lešnikove napolitanke in košček krhke pite.
. Moj izgovor: Saj druge tudi kdaj grešijo.
. Potem pa sadje.
. Zvečer na beljakovinski dan pa se sploh komaj prepričam, da grem dvigat pulz.
Saj to ni res! OH dan je zato, da psiho malo tolažimo s sladkarijami, ampak poudarek je na MALO in ne dosti. Zato velja le EN kos tortice in ENO rebro čokolade, ne pa trije kosi torte ali pa 5 kosov kokosovih kock ali pa še lešnikovh napolitank itd. itd. itd. Tako ne bomo nikamo prišle in tista grda baba, ki jo tako pridno redimo, bo začela rediti nas nazaj, sama pa hujšat!
, potem pa priznaš svoj greh. Jao, jao! Grozne smo!
Jaz sem včeraj grešila na kubik in si res zaslužim eno brco v rit! Sem imela tako slabo vest da se niti javit nisem upala. Najprej sem malo grešila, potem še malo in nato veliko. Začela sem normalno s sadjem in za kosilo so bili makarončki. Potem pa nisem imela več meje. Zmazala sem par muffinov za večerjo pa pico z vsem.
In sedaj vsa pokorna čakam da mi naložite pokoro.