|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobozdravnik
1.2.2006 18:01:55   
jože
Hojla vsem  sem novi uporabnik te strani in sicer za začetek lepo pozdravljeni vsi skupaj  takoj zatem pa bi vse povprašal v zvezi zobozdravnika. Hči se strašno boji zobozdravnika  stara 7 let, no res se tudi noče kaj prida rada umivati zobk aproblemi so ker ima že stalne načete z kariasom in včeraj je zdravnica na pol ko je zobek odprla morala pač prekinit z delom ker tak jok trma vauuuu  noro .Vprašanje predvsem ALI RES KJE MOŽNO POD NARKOZO DA POPRAVIJO ZOBKE PA VSE NAENKRAT PA GOTOVO!! PROSIM ZA NASVET OZ. INFORMACIJO  KER NE VEM ČE ZNAM PREGLEDOVAT PO FORUMU ZA ZAČETEK MOGOČE KAR NA MOJ MAIL.:    SEPL@SIOL.NET

hvala vsem in LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobozdravnik
1.2.2006 18:14:09   
tina100
user posted image user posted image DOBRO DOSLI MED NAMI.DOBEN ZOBOZDRAVNIK TVOJI HCERKI NEBO DELAV ZOBE POD NARKOZO CE JE Z OTROKOM VSE UREDU. POD NARKOZO SAMO DELAJO PRIZADETIM OTROKOM.

(odgovor članu jože)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zobozdravnik
1.2.2006 21:58:45   
Anonimen
Ja res je pod narkozo delajo samo prizadetim otrokom. Naj ti jaz opišem kako je bilo pri nas.
Otrok je bil star tudi okrog 6 let. Bolel ga je zob, torej smo šli k zobozdravniku. Bilo je na petek. Najprej k privatniku, nato v en ZD pa v drug ZD, pa na Metelkovo v Ljubljano k dežurnemu. NIČ!! Mulc ni odprl ust. Pol mi je pa ne vem kdo predlagal naj ga peljemo na Stomatološko kliniko v Ljubljani, da mu bojo tam popravili zobe pod narkozo. Dobili smo napotnico in v ponedeljek na vsezgodaj zjutraj odšli na stomatološko kliniko. Ko smo tam povedali zakaj smo prišli, so nas najprej pošteno okarali, češ kaj se pa mi gremo, da to se ne dela kar tako povprek. Povedali so nam tudi, da z narkozo popravljajo zobe samo prizadetim otrokom, pa še to je predhodno treba opraviti kup preiskav, ker narkoza ni nedolžna stvar. A pol pa nič smo rekli?? Ne to pa ne je rekel moj mož. Zrihtajte mu ta zob, ker tako ne gre naprej. Zdravnica mu je odgovorila, da na silo ne smejo popravljati zob, razen če to starši dovolijo. Kaj nam je preostalo! Držali so ga štirje, pa jih je še metal. Zobozdravnica si je čez naprstnik zavrtala v prst!! NORO!! No in ko je videl, da to ni tako hudo, da je bolečina zoba hujša od svedra se je umiril in do konca mu je brez problemov zobozdravnica popravila zob.
Tistega kričanja in pogleda na vijoličnega otroka ne bom nikoli pozabila. Od takrat naprej se ni nikoli več bal zobozdravnika.
Srečno in LP

(odgovor članu jože)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zobozdravnik
1.2.2006 23:05:41   
KODA
Tudi naš ni hotel odpreti ust,pa ga je zdravnica preko igre prepričala,da je dovolil čisto vse.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zobozdravnik
2.2.2006 7:45:43   
tejčica
Tudi naša pupa ima že kar nekaj časa težave z zobmi (mlečni). Lani spomladi smo opazili da ima karies in smo šli do zobozdravnice še preden smo dobili pri 3. letu vabilo na prvi pregled. Ni hotla ust odpret pa da si ji dal ali ustregel karkoli. Potem smo pa začeli hodit tja vsak teden. Sicer je bil jok, ampak usta smo ji odprli in ji je zobozdravnica samo popihala zobke ali malo pogledala ali pa jih namazala, toliko da se navadi. Sicer so bile vsakič težave ampak vedno manjše. In po 4 mesecih takega obiskovanja nam je uspelo dobit prvo zvezdico. Na začetk je seveda jokala, potem pa se je umirila in ji niti ni bilo treba več ust držat odprtih. Je začela sodelovat.To je bil dogodek. Potem pa je prišlo tako da je zbolela, so bili prazniki, zobozdravnica je imela dopust in je od zadnjega obiska minilo več kot mesec in pol in ko smo prišli tja, smo bili spet na začetku.user posted image  Spet jok, nesodelovanje... In sedaj spet vsak teden hodimo tja in moramo dibiti še dve zvezdice.

Se splača vztrajat, počasi tudi otrok popusti. Kako je bila ona važna, ko je dobila prvo zvezdico!!! Vsakemu ki ga je srečala je usta odprla da naj pogleda njeno zvezdico.

Tudi z umivanjem zob smo imeli težave. Ampak enostavno nisva popuščala. Ona je Usta tščala skupaj, jaz pa na vsak način krtačko notri. Je tudi tu kmalu popustila in se sedaj še sama spomni da so zobki za umiti.

Moram pa reči, da sem tudi jaz pomislila na narkozo da bi uredili težave z njenimi zobki, pa ni bilo možno.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?