|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 11:15:55   
Anonimen
Al bina, v Šparu jih imajo. Tam bolj ob kitajski hrani, se mi zdi. So pa taki beli, bolj prozorno beli, pa malo krajši od vrečke z navadnimi špageti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 11:16:41   
tiktak
Jaz vas pa berem, pa razmišljam: pa zakaj ni nobena napisala koliko kg je ( če je) šla dol, saj je ja torek in vaganje.user posted image . Sem čist zmedena.
Jaz bom danes verjetno kar pečen krompir v pečici in zelenjavo, pa seveda tudi solato. Čeprav, lelaval, si mi take lušte naredila z gobovo rižoto, pa je žal moja zaloga gob že pošla.

No, da se pohvalim: včeraj sem šla na PACE ( če katera ne ve, pa jo zanima: to je vodena vadba, nekaj med aerobiko in fitnesom). Sem kupila mesečno karto in se s prijateljico zmenila, da hodimo 3x tedensko. Danes gremo tudi. Imam namreč še samo kakšno kilo, 2, največ 3 za zgubit in bi si mogla malo "oblikovat" postavo. Bomo vidli, če bo kaj efekta. sem pa prou vesela.user posted image .

Aja še en "grehek" imam za priznat, namreč to sta bili 2 čokoladni napolitanki včeraj po kosilu. Pa mi ni žal, ker so se mi res zelo luštale in to celo uro in se mi je zdelo brezveze, da se nekaj mučim. Važno je le, da mi to ne bo prišlo v navado in da so količine zmerne. No, vsaj tako jaz razmišljam.

Muki, upam da si boljše volje kot včeraj. Saj bo, boš videla.user posted image . Lelaval, ti si tudi grešila, ampak vsaj imaš izgovor ( pa vse najboljše za rojstni dan, malo pozno, pa vseeno, nisem najbolj ažurna). No volje za naprej ti ne manjka, zato veselo v nove zmage.

No, zdaj bo pa res dost. Bogve če je katero tole prebrala do konca, ker že res pretiravam.user posted image user posted image . Pridne bodte!


(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 11:18:37   
Anonimen
user posted image , si pa res zmedena, ker danes je ponedeljek. Se zgodi.user posted image

(odgovor članu tiktak)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 11:20:17   
tiktak
Ja, tudi najboljšim se zgodi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 11:23:01   
lelaval
Hanta, do koliko kg pa si uspela prit? Saj si že pisala, da je celo tvoj dragi opazil, da si shujšala. Meni se na kilah tudi ne pozna dosti, pozna pa se mi na hlačah. user posted image
Jaz se ne vagam več vsak dan (prej sem se parkrat na dan), ker te to samo nervira, ko ti grejo deke dol, potem pa cela kila gor. Pa se sekiraš, sekiranje in stres pa redita - tudi če ne ješ. Kaj pa telovadiš kaj?

Jaz ne bom obupala, saj sem za vikend grešila in mešala hrano, pa se počutim cela napihnjena. user posted image

Moj user posted image zdaj dela rižoto z gobicami, solato pa bom še videla, katero.

Hanita, jaz sem odločna - do konca. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 11:25:44   
lelaval
Tiktak - hvala za čestitke. Seveda grem naprej, saj sem odločna.
Pa Muki tudi.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 11:26:44   
muki1
Tiktak, boljše,hvala. Sicer pa, da ponedeljek zamenjaš s torkom, se ti lahko zgodi edino če ne greš v službo,jaz za vsak ponedeljek še prekleto dobro vem, da je ponedeljek user posted image .


_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 11:28:29   
Anonimen
Aha, hvala. Jaz sem pa na Oh dan ponavadi špagete jedla, mogoče samo dvakrat, trikrat pico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 12:29:53   
Anonimen
objavljam spremembo načrta.. ne bo zelje in matevž za kosilo, ampak spet pomfri.. je moj moral odpeketati, sam za mene, se mi pa ne ljubi delat pa mazat cele kuhinje..

torej pomfri, že ene 3x zapored.. no, pa saj nič hudega-user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 13:28:59   
Teni_



Tudi pri meni sprememba načrta. Krompirjev golaž se je spremenil v riž z zelenjavo.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 13:50:37   
hanita
Leleval,na minus 3 mi stoji že 3 tedne????user posted image user posted image user posted image Ne morem več čakat, kaj pa če sploh ne bo šlo več, bom samo zgubila 2 meseca,shujšala pa ne bom.

Telovadim bolj malo, 1x grem na taibo in mogoče 1 na orbitrek. vem, da bi šlo hitreje ,če bi malo več migala. Sekiram pa se ne kaj dosti, sej se nimam kaj, mi prav nič ne manjka, razen ti kili mi ostajajo in grenijo življenje.

Zdej bom probala tako, če ne bo šlo bom,.... ne vem, kaj bom , popi...user posted image

Kaj tebi je šlo še kaj dol?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 14:15:18   
Pi-kica 1
Pozdravček še od mene.

Tudi meni kile stojijo, kar sem izgubila na vodni dan, sem dobila nazaj! Pa nič ne grešim. Telovadit sem tudi začela vsak dan, sicer imam pa dvakrat na teden mojo rekreacijo, pa enkrat še s tamalim. Ne vem kaj bi blo, če bi normalno jedla?
Danes pa bom kar na sadju in študentski hrani, ker me ves dan ne bo doma. Vsaj nimam težav z jedilnikom

LP

pi-kica


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 15:18:15   
Moyca_
jaz sem naredila rižoto z zelenjavo in solato, za večerjo pa pomfriuser posted image

_____________________________

Lp, Mojca
*****************************************
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
*****************************************
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 15:50:35   
taška30
Živjo!
Jaz sem si pa za kosilo spekla krompir v pečici, pesa, za večerjo bom pa kuhan krompir z malo zeliščnega masla in zeleno solato.

Imam pa hudo slab občutek za jutrišnje tehtanje. Sicer nisem grešila, sem si pa malo po svoje prikrojila pravila in se mi zdi, da ne bo šlo nič dol, kvečjemu gor. Bomo videli.

lp

P.S. Hanita, Lelaval, tole je ful zanimivo res, kako enim ne gre skoraj nič dol. Sem govorila z eno kolegico (približno isti kaliber kot jaz, se pravi želela je shujšati okoli 8kg), pa je rekla, da ni grešila čisto NIČ, pa je v 90 dneh izgubila samo 5-6kil.user posted image  Res čudno!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 16:04:47   
Suzi*
Se včeraj nisem nič javila. Se mi ni dalo za računalnikom sedet. Še vedno sem malo bolna, grlo boli, tako da se s čaji nalivam. Včeraj smo bili za K pri tašči, sem jedla meso, zelenjavo in solato, samo nisem hotla komplicirat, ker je bila v solati koruza in sem jo pojedla. Njami. Za večerjo pa meso (ga je tašča za domov zavila) user posted image  in velika skleda solate. So pa ostali jedli štrudel, pa sem se ga odpovedala...pa ni panike. Sem ga dobila za domov in me čaka jutri za večerjo. user posted image

Danes sem jedla pa kuhan krompir in korenček in solato s koruzo. Za večerjo pa še ne vem ali bo solata s krompirjem in koruzo ali pa pečen krompir in solata. Odvisno od trenutnega navdiha, v vsakem primeru pa bo to krompir v eni obliki.

Hja, babuške, sem vas na hitro prebrala za nazaj.....kaj je zdaj to, ful vas greši! Sram naj vas bo. Ti-ti. No, zdaj se pa res spravite k sebi in po dieti naprej pa brez grehov, ok?  ....mal sem vas mogla skregat. user posted image user posted image


Se pa jaz zdaj že pol tedna nisem vagala, ker so mi tudi kile stale in sem se potem samo sekirala. Se pustim jutri presenetit.

Aja, še to. Meni gre ful na živce, kaj se je začelo dogajat. Imam samo še par kil po planu za zgubit. Opazno sem shujšala. In zdaj mi okoli ful težijo (sploh tast, stara mama in občasno tašča), da naj kaj pojem, da naj neham z dieto, da sem ko en ploh. user posted image user posted image  Za njih je itak suh bit - bit bolan. user posted image  Matr, včerej sem bla tako jezna, sam kaj ko jih ne morem nazaj zabit in potem prijazno nazaj odgovarjam in se branim. user posted image  Uh!  A se to tudi še kateri dogaja? Meni gre ful na jetra. Naj se ukvarjajo sami s sabo, mene pa pustijo pri miru.  ....mal sem se spovedala, mi je že boljše. user posted image  



_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 16:23:20   
t_t_y
Jaz sem si pa danes privoščila pasulj brez mesa namesto običajne rižote oz. krompirjeve solate.
Meni kg sicer grejo spet dol, ampak tko po 10 dag, sicer bom pa jutri vidla kako bo kaj vzpodbuden rezultat.
Sicer pa tiste, ki imate male otroke - kaj se vam tud zdi, da niso samo kile tiste, ki so se po tamalem spremenile, men se namreč zdi, da mam tud sicer postavo mal drugačnouser posted image . Trenutno sem na kilaži, ki sem jo imela večkrat pred nosečnostjo, pa se mi zdi, da mi cunje, ki so mi ble takrat prav, zdej niso - oz. niso prav na pravih mestih, kljub temu da jih lahko oblečem.
pozdravček

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 16:25:28   
t_t_y
Btw Splišni, mislim, da sva midve zdele na enaki kilaži, če sem prav prebrala tvoj post izpred nekaj dni.

lp

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 16:44:57   
lelaval
Taška, to ni bilo ravno vzpodbudno- sploh ne za Hanito, jaz sem si v glavi razčistila, da MORAM shujšat teh nekaj kil in JIH TUDI BOM.

Hanita, mogoče pa se premalo gibaš. Jaz vsak dan naredim 100 trebušnjakov (+ vsaj 60 z rotacijo), vaje za zg. del in boke, 100 x dvignem rito. Pa sobno kolo najmanj 2-3x na teden za 1 uro (včasih po obrokih po 15 min, a se nabere)user posted image . Pa vsakodnevni sprehodi z vozičkom. Jaz na sprehodu hodim ful hitro, sprehod pa traja 1 - 1,5 ure (intenzivne hoje).
Kaj pa tehtnico - imaš elektronsko ali *na cajger)?* Elektronska je bolj realna, saj pri navadni ne vidiš, da ti je šlo pol kile dol.
Jaz sem prvi teden šla dol 1 kg (štartala sem z 59 in ne  58 kg, kot sem si domišljala)user posted image , a štejem od 10.1. naprej - ko sem si kupila novo tehtnico in je takrat kazala 58,5 kg. Po vodnem dnevu sem imela še dobro kilo manj, jutri pa se sploh ne upam vagat. user posted image  Ti povem jutri, koliko mi je uspelo dol spravit.user posted image

Sicer pa niso važne kile, pač pa centimetri.
Ne smeš bit dobesedno obsedena s tem, da MORAŠ shujšat. Jaz se s takšnim načinom hranjenja počutim 'lažja', nenapihnjena,...user posted image

Držim pesti, da ti vaga jutri pokaže manj. Sicer pa - zdaj se tudi ostalim kile ne premikajo. user posted image

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 16:52:51   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: t_t_y

Sicer pa tiste, ki imate male otroke - kaj se vam tud zdi, da niso samo kile tiste, ki so se po tamalem spremenile, men se namreč zdi, da mam tud sicer postavo mal drugačnouser posted image . Trenutno sem na kilaži, ki sem jo imela večkrat pred nosečnostjo, pa se mi zdi, da mi cunje, ki so mi ble takrat prav, zdej niso - oz. niso prav na pravih mestih, kljub temu da jih lahko oblečem.


Hja, jaz imam tudi še kar ta po-nosečniški trebušček. user posted image  Na žalost. Drugače se pa v bokih nisem nič razširila. Je šlo vse nazaj. user posted image  Tako da pri meni je bila panika z oblačili predvsem zaradi trebuha. Ko sem zapela hlače, ki sem jih normalno (no, samo malo težje) dobila čez boke, je vse ven viselo. Bljak. user posted image   In zaradi tega sem se zdaj kar nekaj časa švercala v širokih brezobličnih majicah in puloverjih. user posted image  No, sedaj, po dobrem mesecu diete, pa spet oblačim stare ozke majčke. user posted image  Jupiiii! Malo še manjka, ampak občutek je pa že boljši.

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 19:50:23   
Anonimen
jaz sem pa danes kupila polnozrnati toast in sir.. to se lahko je na B dan, kajne?? sam količine ne vem.. če lahko poješ samo en kos kruha na dan, a potem naj pojem samo pol toasta?!?! sem tko razmišljala, da bi npr. 2 sendviča pojedla za kosilo in 1 za večerjo.. sam to je pol že 6 kosov kruha!!!!!! pa jutri bom tud enega pojedla za večerjo.. se mi tok lušta toplega sendviča (sam jutri bo tud salama not!!!!!!!!!!!!!)user posted image


drugače sem pa jaz tko razmišljala zarad kilogramov.. če še kakšne 14 dni ne bo šlo nič dol, bom prekinila, počakala 2 meseca in začela znova.. (ker mi je prvi mesec šlo dol 5 kg, zdaj pa nič).. torej, kaj mislite?!?!?


(odgovor članu Suzi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 22:20:19   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Taška, to ni bilo ravno vzpodbudno- sploh ne za Hanito, jaz sem si v glavi razčistila, da MORAM shujšat teh nekaj kil in JIH TUDI BOM.


Ja, saj vem, da ni bilo.user posted image Se posipam s pepelom. Ampak pač nisem pomislila, ko sem  napisala. Sicer pa vate sploh ne dvomim, ker vem, da imaš konjsko voljouser posted image , Hanita pa, če sem prav razumela, je itak nepreklicno odstopila, a ne?

Sicer pa, kot si že sama napisala:

Sicer pa niso važne kile, pač pa centimetri.


Točno tako, pri meni je problem mal drugačen. Kile so šle ful dol, ok tudi centimetri, ampak še vedno se ne počutim 'suho'. Tako kot je rekla Suzi*, hlače sicer zapneš, ampak špeh visi čez pas - meni še vedno, pa dvomim, da mi ne bo več, ko bom prišla po kilah do cilja. Ah, bo že.

Biba12, sama se odloči, jaz bi na tvojem mestu še vztrajala, ampak BREZ GREHOV!

Suzi*, a niste vi v toplicah?user posted image

Lp, Taška (ki se boji jutrišnjega tehtanja, ker preveeeč poje)user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: ODLOČNE 35. DAN
6.2.2006 23:45:51   
Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Suzi*, a niste vi v toplicah?user posted image



user posted image  Ne, ne, šele ta petek gremo. Pa do ponedeljka.
Sem pa prejle probala kopalke. Tiste od lanskega poletja. Sem si kupila bikinke (zg. del), samo na trakce. Takrat sem še polno dojila in temu primerno so bile kopalke zeloo polne. user posted image  No, prej jih pa dam nase, pa me je skor kap trofla. user posted image   Od starih joškov ne duha ne sluha. Sploh nimam kaj noter dat, da bi ok izgledalo. user posted image user posted image   No, sej toplice bom nekak preživela, za poletje bo treba pa spet nove kopalke kupit, tokrat spet podložen zg. del. user posted image

_____________________________

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?