Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

- sem imela laparo in histero. Držim pesti za Emo, da čimbolje odpravi
!!
. Ampak se tolažim, da bom sam še 4 mesece delala. Pol pa arivederci draga moja služba.
.
. Komaj spravim zjutraj skup tist kilogram energije, da mal sprot pospravim in skuham... Pa še viroza me je zagrabla
. In zdej sem na bolniški in čakam na punkcijo. Tok se mi nič ne da, da tud o bolečinah pri punkciji ne morem več razmišljat... Šalo na stran, želim ti, da bi tiste težko pričakovane papirje dobila ekspresno in da bi že letos spomladi začela rasti zate najlepša
za Emo. Pa da bi čimprej presedlala iz seznama bodočih nosečk na seznam srečk
.
. In zato je zima čas, ko se rada usedem v fotelj in se posvetim kakšni dobri knjigi (kadar le najdem mal časa).
.
in knjiga pa sta itak dva različna pojma!!! Lahk ti pove kdo je včeraj, pa lani ..pa leta 1963 zabil gol...kej več pa
.
!
. Hm, da ne bo fantek
. Jutri potuje nazaj na Švedsko in sva komaj našle čas za
.
Mislim,da sem včeraj imela ovulacijo in to tako zelo bolečo, da tud hodit nism mogla, kaj šele, da bi z mojim