Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tiste,ki ste na tekočem... 7.2.2006 20:56:26
|
|
|
|
kepica
|
Je kje še kaj ostalo po razprodajah Vem,da sem pozna,ampak dobila sem novo službo zdej pa sem v zadregi,ker nimam nič pametnega za oblečt. Delo je pisarniško, med bolj finimi ženskami,pa ne bi rada ravno v nekih razvlečenih puloverjih tja hodila. Nočem kostimov,ker to ni zame,rada bi nekaj športno elegantnega. Drug teden bi skočila v Ljubljano v Orseya,New Yorkerja, H&M ali pa v BTC. So trgovci po razprodajah nabavili še kaj zimskih oblačil,ali bodo police prazne do pomladne kolekcije. Nisem na tekočem, zato prosim za kakšno informacijo,da ne bom zastonj v Ljubljano hodila. Hvala. lp kepica
|
|
|
|
RE: Tiste,ki ste na tekočem... 7.2.2006 22:34:38
|
|
|
|
pety78
|
Police definitivno niso prazne, vendar zimske garderobe trgovci ne nabavljajo več. Verjetno je še kaj ostalo, drugače pa imajo že pomladne kolekcije. Vsaj tako je bilo pri nas, ko sem še delala v štacuni.
|
|
|
|
RE: Tiste,ki ste na tekočem... 8.2.2006 1:21:10
|
|
|
|
KODA
|
V Sportini in Naf Nafu sem videla,da imajo še nekaj dodatno znižano.Prejšni teden.
|
|
RE: Tiste,ki ste na tekočem... 8.2.2006 7:19:26
|
|
|
|
lelaval
|
Navadno, če kaj ostane, še dodatno znižajo. Pojdi pogledat, a ne upaj ravno na ne vem kako izbiro. P.S. Pa čestitke za službo.
|
|
|
|
RE: Tiste,ki ste na tekočem... 8.2.2006 11:07:27
|
|
|
|
kepica
|
Hvala za informacije. Nekaj se bo že dalo dobit,saj ne iščem nič posebnega,samo nova bi bila rada. Res že komaj čakam,da začnem,ampak trema me pa mal grize. Imam pa še točno en teden časa,da tudi ta trema mine. Hvala za čestitke. lp kepica
|
|
|
|
RE: Tiste,ki ste na tekočem... 8.2.2006 12:26:26
|
|
|
|
Tiki
|
Čestitam za novo službo , pa veliko uspeha . Z zalogami oblačil v trgovinah, pa žal trenutno nisem na tekočem. Lp
|
|
|
|
RE: Tiste,ki ste na tekočem... 9.2.2006 8:50:30
|
|
|
|
kepica
|
Hvala Tiki za čestitke. Žal bo morala naslednja kepica zaradi nove službe mal počakat,ampak bomo že. lp kepica
|
|
|
|
RE: Tiste,ki ste na tekočem... 9.2.2006 8:54:36
|
|
|
|
Moyca_
|
še vedno imajo skoraj povsod staro zalogo znižano, ker imajo novo kolekcijo ki je nimajo kam dati
|
 | Stran: [1] |
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?