|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: VESELO POROČILO O PUNKCIJI
13.2.2006 18:58:35   
*Karmen*
Ja, včasih je hudo. Sicer s koleni še nisem imela problemov ampak zna bit verjetno kar precej neprijetno. Ampak se vse preživi, a ne user posted image ? Sisy, če te bodo na kolenu samo punktiral bo še v redu. Sam, da ti ne bojo tam še transferja naredil user posted image ! Je pa prav, da se pohvališ, ko preživiš kaj hudega. Jaz še danes ne dojemam, da je na teh straneh tok punc, ki držijo s tabo, pa te osebno sploh ne poznajo. Velikokrat ti tisti najbližji prijatelji z besedami ne znajo pomagat tako, kot tele naše punce, a ne? Super ste user posted image !!!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: VESELO POROČILO O PUNKCIJI
13.2.2006 19:56:28   
ona78
Karmen čestitam za tvoj pogum user posted image  user posted image  user posted image !!! Naslednjih 14 dni uživaj in seveda poročaj o user posted image  user posted image .
Aja, kaj mi lahko poveš, kakšne stranske učinke imaš po Prometriumu, jaz namreč danes zvečer začnem!

pa, pa user posted image user posted image

_____________________________

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: VESELO POROČILO O PUNKCIJI
13.2.2006 20:22:20   
*Karmen*
Ona78!

Prometrium jemljem šele tretji dan. Zaenkrat ni nobenih slabih učinkov user posted image . Menda pa to zdravilo malce gosti kri, zato ti G priporoča, da vsak dan vzameš tudi en otroški aspirin, ki kri malce redči. Tako, da zaenkrat ni nič posebnega. Ti pa lahko povem eno svojo pustolovščino o Prometriumu.

Najbrž veš, da so to svečke za vaginalno uporabo. Vstaviš jih nekako tako kot tampon. Jaz jih jemljem na 12 ur. Ob 10 zjutraj in ob 10 zvečer. Ravno včeraj sem mojega spraševala, kako to, da ta svečka ne spolzi ven user posted image . No pa sem danes dobila odgovor. Sem šla na transfer (ob 9h) in sem Prometrium vzela s sabo, da bi ga vzela po posegu. In grem jaz v Postojni v bolnišnici na WC. Vstavim svečko, ampak se mi je mudil in sem mal "kiksnla". Svečka je ostala zunaj glih med (oprosti izrazu) "žnabli". In tam se je tok prilepla, da sem ful zapaničila, ker je nisem mogla odlepit. Po nekaj mučnih poskusih pa sem jo le zgrabila in jo dala tja kamor paše... No tko, vidiš! Tud če nimaš stranskih učinkov, maš pa fizične motnje...

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: VESELO POROČILO O PUNKCIJI
14.2.2006 8:34:08   
andreja 07
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image čestitam karmen jaz mam v soboto prvi uz kda naj bi pol imela punkcijo? tole spikanje ni nič problematično sam reakcija? tu k se špikam boleči redeči fleki,napihnjena pa ko balon,zaspana pa tok ko da 5 let neb nč spala pa popolnoma dekoncentrirana raztrešena vse si moram pisat da ne pozabimuser posted image user posted image user posted image noro no pa saj bo sam da bo kaj celic.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: VESELO POROČILO O PUNKCIJI
14.2.2006 8:56:01   
Sisy
hahahahaha kakšne dogodivščine user posted image  sem se tok nasmejala...... to je dokaz da je tudi špikanje,jemanje tabletk tako al drugače lahko pravzaprav tudi zelo zelo komično user posted image  kok ste lušne user posted image  

Karmen,kako pa je s tvojima dvojčkoma,sta se že zmenila okrog tega kdo se bo na katero stran maternice usidru? user posted image

Aja sem vas mislila še tole povprašat-kdaj se začne jemat Prometrium in kakšna je v bistvu njegova funkcija?user posted image

Andreja zanima me si ti daješ injekcije sama al ti jih daje dragi?

Nč bejbike,se morm mal odtrgat od računalnika,hitr do konca user posted image  spit pol pa veselo na delo...


si še tipkamo!user posted image

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: VESELO POROČILO O PUNKCIJI
14.2.2006 10:34:39   
andreja 07
pozdravljena sisi jaz si jih dajem sama mož mi sam ampule odpre ker jih jaz ne morem ker imam mavec na desnici zato gre bolj počas injeciram si pa sama z levo roko in je popolnoma neboleče le na mestu kjer sem se zsabodla potem nastane flekec k je na otip vroč in rdeče bsarve.tko da to je najmanjši problem držim pesti za vse nas. a pa še neki me zanimaKARMEN kaj je reku dr. Reš kolko časa nista smela sexat pred punkcijo mislim abstinenco zaradi semena ker za sperminogram je vedno povedal zdaj pa ni nič omenil.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: VESELO POROČILO O PUNKCIJI
14.2.2006 10:48:29   
Sisy
dr.Reš priporoča abstinenco tam od 3-5 dni pred punkcijouser posted image ...tako sem jaz slišala....

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: VESELO POROČILO O PUNKCIJI
14.2.2006 12:39:19   
*Karmen*
Andreja07!

Jaz sem jemala Menogon injekcije 10 dni. 10. dan zvečer sem že dobila stop injekcijo. Jaz sem jo dobila tisti dan, ko sem šla na tretji UZ. Ni pa nikjer zapisano, da bo pri tebi ravno tako. Ko so folikli veliki med 18 in 20 mm dobiš stop injekcijo. Prej pa ne.

Ja, tudi jaz sem bila do petega dneva ful zaspana in raztresena. Sem pa malo več spala in počivala user posted image . Izkoristi priložnost še ti.  Po petem dnevu se je pa zaspanost nekako unesla. Kakšne injekcije pa dobivaš, da imaš rdeče fleke tam, kjer se špikaš? Jaz sem imela Menogon in sem si ga dajala v tazadno. In še to z lasersko brušenimi iglami, ki do dolge samo centimerer in pol. Ko te dragi pikne čutiš ravno toliko, kot bi se te nekdo dotaknil z navadnim svinčnikom.

Tale reč s pozabljivostjo pa po moje nima nič z injekcijami. Tud mene je dajala skleroza ampak mislim, da je to bolj zaradi napetosti, živčnosti, pričakovanja, strahu user posted image ...

Sedaj vidiš, da nisi nič posebnega. Tud jaz sem imela iste težave in verjetno še tisoč drugih punc, ki so dale skoz tole špikanje.

Andreja, ti pojdi kar pogumno naprej v nove zmage! user posted image  

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: VESELO POROČILO O PUNKCIJI
14.2.2006 12:48:14   
*Karmen*
Sisy, pojma nimam kaj počneta tisti dve pikici tam notri! Po mojem se nista še nič zmenili. Če sta v dejanjih bolj počasni, v jeziku pa bolj hitri, tako kot jaz... Potem verjetno že dva dni pijeta kavo in čvekata user posted image ... Prometrium sem jaz začela jemat tisti dan ko sem imela punkcijo. In sicer zvečer.

Andreja, glede abstinence ti je pa Sisy čist prav povedala. Ja user posted image , kakšne injekcije maš pa ti, da si jih moraš v roko dajat? A se ne dajejo v trebuh al pa v tazadno user posted image ?

LP pa še kej pište!

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: VESELO POROČILO O PUNKCIJI
14.2.2006 12:53:41   
andreja 07
men dr. predlagal naj si jih dajem v nogo k mi bo najlažje glede na to da je desna v defektu je z levo res najlažje v nogo zravila so tko kot tvoja menagonin ko se pičim ni nič boleče boli sedaj na otip,sicer pa ne.mi je pa tko zlo dolgčas da groza.kako pa tvoje počutje sedaj karmen?

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: VESELO POROČILO O PUNKCIJI
14.2.2006 13:02:28   
*Karmen*
Andreja, moje počutje je čist normalno. No ja, še malo boljše, saj sem naslednjih 14 dni na bolniški in sem ful vesela, ker mi ni treba zgodaj vstajat pa v službi živcev izgubljat user posted image ... Mi je pa tud dolgčas. Moj je bil tistih 10 dni, ko sem jemala injekcije skoz doma, da me je pazil, zdaj pa že hodi delat in me je kar groza, ko sem po 10 dneh sama v hiši. Nihče mi ne nagaja, ko kuham, nihče mi ne tipka po tipkovnici, ko vam pišem, kavo pijem sama... Groza, ti povem user posted image !  Je prišlo že tok daleč, da sem si kupila modelirno maso in kiparim... Aja, ti maš pa tud roko v mavcu in tud uživaš doma, a? Ja pol pa kr piš, če maš čas.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: VESELO POROČILO O PUNKCIJI
14.2.2006 13:11:44   
ona78
IZVIRNO SPOROČILO: zigkar

Ona78!

Prometrium jemljem šele tretji dan. Zaenkrat ni nobenih slabih učinkov user posted image . Menda pa to zdravilo malce gosti kri, zato ti G priporoča, da vsak dan vzameš tudi en otroški aspirin, ki kri malce redči. Tako, da zaenkrat ni nič posebnega. Ti pa lahko povem eno svojo pustolovščino o Prometriumu.

Vstavim svečko, ampak se mi je mudil in sem mal "kiksnla". Svečka je ostala zunaj glih med (oprosti izrazu) "žnabli". In tam se je tok prilepla, da sem ful zapaničila, ker je nisem mogla odlepit. Po nekaj mučnih poskusih pa sem jo le zgrabila in jo dala tja kamor paše...


Karmen,
lepo od tebe, da si me obvestila o vseh možnih 'stranskih' učinkih user posted image . Upam, da je nisem danes zjutraj po poti kje zgubilauser posted image .
Glede aspirina pa meni G ni nič omenil user posted image , kateri pa so otroški aspirini??

lp, in čuvaj pikice!! user posted image


_____________________________

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: VESELO POROČILO O PUNKCIJI
14.2.2006 13:25:01   
*Karmen*
Ona78, jaz jemljem Prometrium po punkciji. Sem pa zasledila nekaj sporočil v katerih punce pišejo, da jemljejo to zdravilo tudi po Klomifenu... Al kako user posted image . Verjetno se doza pri puncah tudi zelo razlikuje. Jaz imam 200 mg svečke, obstajajo pa tudi 100 mg. Tako, da je mogoče vzemanje aspirina kaj povezano s tem kolikšno dozo Prometriuma dobivaš...

Otroški aspirin je (vsaj men se zdi) 100 mg. Jaz vzamem kar polovičko običajne šumeče tablete Aspirin +C, ki jo raztopim v vodi. Sej škodovat ti ne more, tud če bi vzela celega. Ampak dajmo raje naše doktorje ubogat, a ne? LP

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: VESELO POROČILO O PUNKCIJI
14.2.2006 13:39:18   
*Karmen*
Punce, kok vas je pa ta teden dopoldne doma? Kar veliko nas tukajle čveka v času, ko bi morale bit v službah user posted image . Dejte se javit tiste, ki imate jutri po prvih jutranjih opravilih mal časa. Si bomo vse hkrati skuhale kavo user posted image , si jo prinesle k računalniku in odprle tiskovno konferenco o vseh in o vsem user posted image .

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: VESELO POROČILO O PUNKCIJI
14.2.2006 13:53:05   
andreja 07
Pozdravljene
Jaz sem ena izmed tistih k sem doma ampak ravno jutri me pa žal ne bo ker imam kontrolo za roko in upam na odstranitev mavca čepra v je vse to še user posted image pojma nimam kako bo. Se vam pa z veseljem pridružim ko se vrnem.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: VESELO POROČILO O PUNKCIJI
14.2.2006 15:46:43   
ona78
Ojla Karmen,
ja tako je, po Klomifenu mi je spremljal ovulacijo, včeraj pa sem začela s Prometriumom 200 mg eno zjutraj in eno  zvečer.
No, jaz tuki gor čvekam kar med službenim časom (danes sem popoldan), jutri pa vas zjutraj pričakam s kavico in to spet v službi!!
Andreja fajn opravi jutri in se nam potem pridruži na tipkanju user posted image

_____________________________

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?