|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Djerba
14.2.2006 17:51:41   
Natas@
Pozdravljene,

mi se letos odločamo za dopust, in sicer bi šli na Djerbo. Zanima me ali je primerno za 1,5 letnika (kar se hrane tiče), ali je 14 dni preveč ali bi bilo dovolj 7 dni. Glede hotela se odločamo med Sidi slim in Djerba Sun. Zanima me pravzaprav vse kar se tiče te destinacije (plusi in minusi),...

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Djerba
14.2.2006 19:19:10   
ona78
Jaz vam priporočam Djerba Sun. Kar se pa hrane tiče ni nobene panike; imaš vse od juh, testenin, krompirja, sadja...itd
Če te karkoi še zanima piši, ker sem bila dol 2x
lpuser posted image

_____________________________

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Djerba
14.2.2006 19:45:45   
baguSka
Jst sm bla lani v Sidi Slimu in ta ga vse prej kot svetujem. Vsi, ki sem jih spoznala, vključno z nama, smo imeli hudo prebavne motnje. Driska, driska, driska in ogabna hrana na kubik. Bljak. Folk je sicer jedu, ker je bil lačen, ampak izbira je bla obupna, čeprav različna, vendar vsak dan ista. Brezveze. Plaže praktično ni oz. je, ampak se ne da kopat sploh, tko da se je treba vsest v taxi, da te odpelje drugam. V hotelu ti torej preostanejo edino bazeni, ki pa so tko prenatrpani, da si moraš že večer prej rezervirat ležalnike in na njih položit brisače. Če maš srečo, da so naslednje jutre še vedno tam, potem je OK, vsekakor pa priporočam, da jih pustite na ležalnikih kar cel teden, ali kolikor časa pač boste tam. All inclusive je sicer nekaj pijače, vendar spet ne kaj dosti izbire: pivo, vino, coca-cola in sprite. Voda v plastenki je za doplačat, v steklinici pa upam, da veš, da je ni pametno pit. Z vsem kar smo bli res zadovoljni v tem hotelu, so bli bungalovi, pa še to moraš met baje srečo, da naletiš na dobrega. No, midva sva to srečo mela, medtem ko je nekateri niso bli deležni (ni delala klima ipd). Sama Djerba, pa je drugače odlična destinacija in vredna ogleda. Mene spet mika, da bi šla, ampak s prvim in verjetno edinim pogojem, v drug hotel. Še eno priporočilo: raje dajte tolar več, kot manj in si privoščite boljši hotel. Sidi Slim, vsekakor ni hotel, ki bi bil vreden ponovnega obiska.

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Djerba
14.2.2006 20:04:56   
Anonimen
Ne in še enkrat ne. Ne nori in ne hodi z 1,5 letnikom na Đerbo. Niso vse slike in lepi hoteli.

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Djerba
14.2.2006 20:14:25   
AR
Jo kaj nekatere paničarite (to mislim na anonimno). Mislim, da imaš otroka dovolj starega, sa s hrano zagotovo ne bo težav. po celem svetu že imajo po hotelih in tudi po restavracijah evropsko kuhinjo. Veliko potujem, tudi po bolj vzhodnih državah in vedno srečam mlade družine. Tudi še z dojenčki.
Če bi samo na slabo n težave mislil potem si lahko samo doma med štirimi stenami, Pa še tam ti lahko kakpna slika na glavo pade.

Lepo se imejte in uživajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Djerba
14.2.2006 23:31:41   
kofetek2010
Sidi Slim sigurno ne, ta drug Htl pa ne vem kak je user posted image  glej, da bo imel vsaj 4*
se trenutno ne spomnim kako se je imenoval Htl v katerem smo mi bili user posted image  je bil pa OK, All Inclusive, z bazenom, blizu morja,...

drugače pa ti je Baguska lepo vse napisala user posted image

(odgovor članu AR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Djerba
14.2.2006 23:54:09   
Andra
Anonimna ti pojma nimaš!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Djerba
15.2.2006 8:56:38   
Sulfinija
Tudi jaz mislim,da tale anonimna nima pojma.Naši sosedje so bili lansko leto z 1,5 starim fantkom na Djerbi in meni se je kar srce topil,ko sem ga videla na tistih prelepih slikicah slikanaga na njihovem dopustu.So pa imeli srečo ker mali vse poje kar dobi.
Imeli so se rs super  samo moram vprašati v katerem hoteu so bivali tam.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Djerba
15.2.2006 9:18:16   
martita
Živ,

Jaz sem bila lani novembra na Djerbi in sicer v hoteru Vincci Resort. Hrana je bila ok (veliko izbire, razmeroma okusno), nobenih prebavnih motenj, žal je manjkalo kaj bolj tradicionalnega. Pašto in podobno jem itak doma. Hotel je bil kar v redu, le kakšno metlico bi ti svetovala vzeti s sabo, saj se sobarce ravno ne morejo pohvalit s "čistilnimi" vrlinami....Zadevo se sicer da preživeti, ampak glede na to, da boš mela otročka s sabo, ki bo verjetno nekontrolirano motovilil in stikal po sobi, se kar splača, da še ti mal počistiš.....
Teden dni imaš na Djerbi več kot dovolj. Razen hotelskega kompleksa itak ni kaj dosti videt. Vse je omejeno bolj na zidove hotelov, kot celota pa ne funkcionirajo ne vem kako dobro.....en hotel tu, drug tam, vmes pa kar nekaj....Če ti tak sistem dopusta (instant počitnice) ustreza, potem kar pejte, sicer pa tud če bi šla kam drugam ne bi nič zamudila. Mi smo šli vmes za dva dni v puščavo, kar je bila prav fajn izkušnja, ampak verjetno boste vi to letos spustili....

LP,
martita

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Djerba
15.2.2006 9:27:05   
ona78
Tudi jaz sem bila v Vincciju, meni se je zdel super, tudi Sidi Monsour je uredu!!

_____________________________

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Djerba
21.2.2006 15:08:39   
Anonimen
V Vincci Djerba Resort pa res ni treba z metlo strašit, pa sej prah imate tud doma - ovijte otroka v vato no - ene res pretiravate, sem bila dol pa v tem hotelu **** pa res ni problemov s čistočo, drugač pa sobarci par dinarjev pustite in bodo z veseljem zglancali, ko bi vi vedli za kak drobiž delajo, ne bi tako paničarli.

Vinnci je super, pa ostali *** (z izjemo Sidi Slima) tudi, da ne govorim o **** ali ***** zvezdicah!

(odgovor članu ona78)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Djerba
22.2.2006 14:48:36   
martita
Tassy,
Me veseli, da si imela take iskušnje v Vncciju. Tako bom rekla, ne padam na čistočo, doma nič ne razkužujem, vseeno pa rada spimv čistih rjuhah in nimam rada, da se mi po hotelski sobi ob stenah valjajo polmetrski črni lasje in sramne dlake (te so ble mal krajšeuser posted image ) neznane obiskovalke (in to cel teden). Kako zgleda njihovo čiščenje sem pa tudi vidla, ko sem vstopila v sobo in so bila tla še mokra. Z metlo malo levo desno, ogrog kovčka in vsakega para čevljev....Ne vem, če čovek z zavezanimi očmi sesa s sesalcem zgleda bolš...Moram pa pohvalit labodke in druge skulpture, ki so jih izvajale iz moje pižame....roko na srce, tud za to bi bila bolj vesela, da bi jo pustile v miru pod povštrom, kjer sem jo pustila.user posted image
Sicer pa ja, hotel zgleda super s fensi avlo in barčkom (po mojih informacijah je tud eden izmedboljših v tej kategoriji), ampak treba je vedet, da je Djerba le v Afriki.....in to se okuša na vsakem koraku....kar je tudi fajn, saj bi drgač lahko ostali kar doma!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih regijah v Sloveniji, na katerih boste uživali s svojimi otroci.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?