|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razbita šipa - kaj bi se lahko...
19.2.2006 8:52:08   
lelaval
Včeraj je prišla kolegica s tamalima na kavo. Moram povedat, da je njen večji 9letnik ful živ user posted image  in, ko ga mojadva (8,7 letnika) samo vidita, že dobesedno ponorita.
Pa so se igrali v otroških sobah (beri noreli), user posted image   ko zaslišiva, da se je razbilo steklo. Z mojim stečeva pogledat, kaj se je zgodilo. Zlomili so šipo na hčerinih vratih v sobo. Dva sta držala vrata, en pa se je zaletaval v vrata, pa je šipa počla. Še dobro, da so vsi trije odskočili vstran, ko je počla (tako so vsaj povedali), tako, da ko je steklo padalo dol, ni nobenega zadelo. Še danes nisem prišla k sebi, ko se spomnim, kaj bi se lahko zgodilo. user posted image user posted image

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razbita šipa - kaj bi se lahko...
19.2.2006 9:03:47   
Anonimen
Ojej, srečo so imeli. Hvala bogu, da so vsaj že toliko stari, da jim refleksi fino delajo. Ma teli mulci mali veliki, res nikoli ne veš. So se pa spet nečesa naučili, zdaj bodo okoli stekla bolj previdni.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: razbita šipa - kaj bi se lahko...
19.2.2006 12:53:49   
Anonimen
Ojej, to pa je grozno. Sploh, ker vem, kaj se lahko pripeti ob čem takem. Moj bratranec je bil tisti, ki je potegnil ta kratko, ko so se fantje znoreli ob vhodnih vratih v blok. Šipa je padla nanj in mu dobesedno prerezala roko na mestu, kjer je žila. Kri je kar brizgala okoli in samo prisebnost soseda je bila tista, da je moji teti, ki je bila tako panična, da ni vedela, kje se je glava drži, rekel, naj pritisne na žilo, da se kri ustavi in ju je odpeljal v bolnišnico. Si znate predstavljati, kaj je doživel moj stric, ko je prihitel domov iz službe in našel cel hodnik v mlakah krvi, nato pa je moral še do bolnišnice. Rešili so ga, ima pa še danes zelo vidno brazgotino po roki. Groza! Pazite svoje otroke, nesreča nikoli ne počiva!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: razbita šipa - kaj bi se lahko...
19.2.2006 14:50:27   
lelaval
Upam, da jim bo to res zadostovalo, da bodo previdni pri steklu.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: razbita šipa - kaj bi se lahko...
19.2.2006 19:05:15   
Lunca1
Šipe so zelo nevarne. Mamin bratranec je tako umrl. Mislim da je bil star ene 16 let in je zdrsnil na mokrih ploščicah in udaril z glavo v šipo. Zaradi tega jaz nisem hotela imet šipe v kopalničnih vratih, pa v ostale bova dala zelo močne šipe, po možnosti kaljene.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: razbita šipa - kaj bi se lahko...
19.2.2006 23:48:06   
KODA
Nesreča nikoli ne počiva.Hvala bogu,da se jim ni nič zgodilo.


_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: razbita šipa - kaj bi se lahko...
20.2.2006 10:14:10   
Anonimen
Tole je pa bilo nevarnouser posted image Ja pri otrocih marsikaj doživiš in preživiš,
nesreča nikoli ne počiva,pa četudi še tako paziš,so trenutki,ko se kaj
zgodi.Špičla sem jih jaz moji mami,pa je vedno rekla:čak,čak.sej
boš tudi ti imela otroke,boš že še videla!Pa sem toliko strhu
doživela,pa ko odrastejo,še ni konec,Ob polnoletnosti in ne še
pametni glavi,ko dobijo v roke avto,tam te je spet strah.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?