|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   med željami in realnostjo
24.2.2006 17:11:46   
vitae
Vsem skupaj lep pozdrav,

moj problem je podoben vašim, a jaz nimam več odgovorov zanj. Če napišem lepo po vrsti. Po poroki (julij 2004) sem prenehala jemati kontracepijske tabletke in začele so se sanje o user posted image . Ko bo morala dobiti menstruacijo le te ni bilo - ne prvi, ne drugi mesec in sledil je obisk pri ginekologu. Po ultrazvoku (vse v redu z jajčniki in maternico) mi je predpisal tabletke za uravnavanje menstruacije. In imela sem ponovno lep ciklus na 28 dni. Po treh mesecih, mi je predpisal tablete še za nadaljnih 6 mesecev, kar se mi je zdela malce dolga doba. Poleti sem šla na samoplačniški pregled, in ginekologinja mi je svetovala naj takoj prekinem s tableti, ker je doba predolga. In glej user posted image  menstruacije znova ni bilo. Po večkratnih ultrazvokih in zamenjavi ginekologa sem novembra končno dočakala tisto stvar, ki me sedaj vsak mesec razžalosti. Od takrat dalje imam menstruacijo na 4o dni. Vmes je šel mož tudi na pregled, rezultate je že dobil, čaka le še na posvet, nato pa je ginekologinja predlagala, da sem znova na vrsti jaz. user posted image  Ne vem več, kako in kaj? Res je, da sva bila lansko leto obremenjena z gradnjo hiše, v kateri sedaj uživava, a do popolnosti manjka user posted image . A mi lahko razložite kakšen je postopek, če je slab rezultat pri moškem (ter naslednja dejanja) in kako pri meni. Kajti meni se čisto nič več ne sanja.

user posted image user posted image user posted image  Hvala za ta forum, ki sem ga danes pobliže spoznala. Občudujem vašo voljouser posted image . Tudi mene prežema optimizem, le kadar pride naokoli user posted image user posted image  sledi jok. A bo bolje, kajne? Lep vikend in hvala za vsak odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: med željami in realnostjo
24.2.2006 18:05:46   
*Karmen*
Vita, mogoče niti ni toliko problem to, da imaš ciklus na 40 dni. Mogoče so res nekoliko krivi živci. Ampak, če po enoletnem trudu za user posted image  ni uspeha, greš brez problema lahko k svoji G in ji razložiš, da pač ne rata. Vidim, da si to že storila. Glede tabletk pa ne vem katere si imela. Vem, da lahko Klomifen jemlješ le 6 ciklusov v življenju. Tako je meni povedala moja G. Vse kar je več je pretiravanje in vse kar je več je agresivno za žensko telo. Tvoj je torej tudi že naredil spermiogram. Ja, bo pač treba počakat na posvet, da bo izvedel kako in kaj je z njim. Če so njegovi plavalci bolj slabi ali pa jih je malo bosta šla verjetno v ICSI postopek. In glede na to, da je pri tebi vse bp, je verjetno res nekaj na tem.

V primeru, da pa bo tudi s plavalci vse ok, pa da še vedno ne bo user posted image , se pa pri svoji G kar pozanimaj za IVF postopek. Saj ni to nobena sramota. Hudo je le to, da čakaš v nedogled, da se bo nekoč zgodilo po naravni poti, pa se ne zgodi. Potem dojameš, da ti že malo tiktaka biološka ura... In je polom na celi fronti. Vidva kar lepo redno user posted image , da ne bo potem kakšnega obžalovanja zaradi zamujenih priložnosti, hkrati pa si malce pripravita teren pri svoji G tudi za IVF postopek. Tudi, če bosta pristala na čakalni listi za IVF bosta lahko v tem dolgem čakalnem času vseeno poskušala priti do svojega otročka po naravni poti. Nič ni brezupno. Danes se da vse rešit. O IVF in ICSI pa si lahko prebereš na vsaki drugi temi tega foruma.

LP in veliko sreče!!! Pa še kaj se javi z rezultati!!!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: med željami in realnostjo
24.2.2006 22:45:07   
Andy29
Ojla vitae,
mislim, da se postopki preiskav kar razlikujejo od G do G. Meni je npr moj (ko sem prišla k njemu po dobrem letu poskušanja) prvi mesec z ultrazvokom preverjal ovulacije, ki so bile, nato je preverjal plavalce in ugotovil, da so počasni, in tako sem mojega kar poslala po napotnico, da je šel na spermiogram (in je bil slab in so ga kar takoj naročili na nasledjega, ki je januarja bil še slabši). Vmes me je moj G poslal dec. še na HSG (preverjajo prehodnost jajcevodov) in ker je bilo vse ok, mi je dal napotnico na nepl. ambulanto. No in tako sva sedaj naročena v mb marca, pripravlejna nato, da bova najverjetneje v postopku ICSI (ker ni hitrih plavalcev). V tem času ima moj še en spermiogram v lj.....
Torej punca, kar v akcijo......vmes pa pridno doma poskušat!

pa javi kako vama gre....
lp, andy

aja, pa tudi jaz imam M na 33-40 dni, včasih celo 45 dni. Ampak baje ni panike, imam pač daljši ciklus in tudi kasneje O.


(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: med željami in realnostjo
25.2.2006 2:02:05   
Olivija
Želim te samo potolažiti glede ciklusov, moji so dolgi od 60-90 dni, pa imava še vseeno 2 user posted image . Za ta prvo sva pa rabila dolgih 22 mesecev, ker je verjetno težko zadeti pravi dan, če je ovulacija samo 4 x na leto. Ta druga bejba naja je pa presenetila, ker je nastala pri prvem poizkusu user posted image .

srečno in lep vikend!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?