|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet je bil jok :-(((((
28.2.2006 7:41:23   
anadejka
Ja učer je bil spet en tistih dni ko se ti poruši cel svetuser posted image user posted image
Sva šla z možem k dr.Drobniču,jest sem si prpravla en listek z vprašanji,da ja ne bom kej pozabla vprašat.Ampak ga nisem imela časa niti ven potegnit.Drobnič je takoj ko je pogledal najino mapco rekel da manjka histološki izvid od biopsije ki so jo naredili mojemu možu.Brez tega pa ni mogel nič rečt in je bilo kar vse končano.Rekel je tudi da tisti aprilski spermiogram ki ga je naredil mož,verjetno sploh ni bil njegov,ampak je edina logična razlaga,da so v labaratoriju zamešaluser posted image user posted image user posted image !?!?!?!Kako hudiča se jim lahko kej tazga zgodi?!?!?!Sej štekam,kdor dela se tut zmoti.Ampak user posted image MATRuser posted image ,ne pri taki stvari,to bi mogl met 100x nekak zaščiten,en sistem da se ne morjo zmotit!!!Si lahko predstavljate,da se potem tako zmotijo v laborotoriju na oploditvah in vas ponesreči oplodijo s tujo spermo?!?!Z moževo pa eno drugo žensko?!?!?A se to pol tut lahko zgodi???Kako si GK.Lj.sploh lahko kej takega dovoli????
Uglavnem včeraj spet nisva izvedela nič.Za pogovor ki je trajal manj kot 1 min.in kjer nama je zdravnik rekel samo to da so izgubili histološki izvid in da so verjetno zamešali spermiogram in da brez izvida ne more nič rečt,sva plačala 4.400?!?!?!user posted image user posted image user posted image Pa to ne morš verjet!!!!
Ko sva se peljala domov mi je počl,sm jokalauser posted image user posted image user posted image celo pot.Čeprav nism hotla,so solze same tekleuser posted image user posted image user posted image .Še dobr da je bil tokrat mož močen in me je lahko potolažu.
Sej ne vem kaj me je tok zlomil,full sm bla jezna ker sva spet odšla praznih rok.Zdravnik je napisal da mož prišel danes zjutraj na spermiogram,da še enkrat preverimo,ker se mu zdi nelogično da ima 3x čisto 0,enkrat pa 6mio.celic.Ampak sestra zunaj je full zakomplicirala,ko je vidla da je možu napotnica za eno leto že potekla.Vrata k zdravniku so bila pa že zaprta.Ko sem jo vprašala,kaj pa zdaj,je hladnokrvno rekla,gospa jest imam zvezane roke,vi pa tut!Full je bla nesramna,komaj sem jo izprosila za tel.št.kjer jo lahko pokličem in uprašam če so našli histeloški izvid ki so ga oni zgubil.
A vas pa ne bi pogrel???Ko si brez moči in nič ne morš?!?!user posted image user posted image user posted image Ko te na hitro odslovijo praznih rok in čakaš eno leto pa še vedno nič nimaš in nič ne veš!?!?!user posted image user posted image user posted image
Pojma nimam kaj naj zdaj nardim???Sm še od učeri čist čudna in zabuhla.Povrh vsega sem zvečer gledala Armagedon in sm se spet cmerila user posted image user posted image user posted image ,pa kot da še ni zadosti je danes mlaj!Pa komu sm se jest tok zamerla????user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet je bil jok :-(((((
28.2.2006 7:57:54   
muha1
Pa to je grozno! Kako user posted image  si sploh lahko to dovolijo! Sem brez komentarja!!
Anadejka, tebi in dragemu pa držim pesti, da se le vse srečno konča user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spet je bil jok :-(((((
28.2.2006 9:28:39   
anadejka
Ja anedeuser posted image
Sem ravnokar klicala,da sem ga naročila na nov spermiogram,pa sem kr uprašala sestro v labaratoriju,če je možno da se zameša.Pa je rekla da v 30-ih letih dela tam kaj takega še ni doživela.Rekla pa je da so že doživel,da so imeli moški zelo porazne spermiograme,čez par let je bilo pa vse uredu.To nihanje se dogaja in je možno.
Komu zdej verjet???Če je to res zakaj naju Drobnič tako vneto pha v podarjeno celico?No da ne bom krivična,sej je reku učeri,da brez histeološkega izvida z biopsije testisov ne more nič rečt,ker tam bi šele videl,če je možno da ima mož svoje celice.Ampak tako vneto je razlagal in hvalil,da zdaj že imajo celo zbirko celic na voljo.
Kaj naju čaka bova zdaj spet izvedela šele čez dva meseca.No in tako za vsak drek na Gk.čakaš 2 meseca in pol je kr naenkrat leto okoli in ti še vedno nič nimaš in nič ne veš.....mi gre spet na jok.......brezveze........

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spet je bil jok :-(((((
28.2.2006 9:28:41   
Špelka
Jao, Anadejka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa res jokam s tabo! user posted image user posted image user posted image  Mislim... kako si to sploh lahko dovolijo???? To je pa že primer za tožbo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Res, zgrožena sem, sploh zato, ker sem tud sama že kar nekajkrat pomislila na to, kako bom  lahko sigurna na IVF, da so mija jajčka oplodil ravno z partnerjevimi semeni. In - ali so sploh moja jajčka, ali še celo cel zarodek najin????? user posted image user posted image user posted image  Groza!

Samo - NE OBUPAJ!!!!! Nej tvoj lepo papa zdej neki časa vse vitaminčke, ki si mu jih priskrbela v zadnjem času, potem naj gre pa ponovno na spermiogram. VZTRAJAJTA in VERJAMITA V USPEH! če vidva ne bosta, ne bo nihč drug namesto vaju!!!!! user posted image user posted image user posted image  Borita se z vsemi močmi!

Saj veš - noč je tik pred jutrom najtemnejša! Vedi, da mislim nate in  user posted image user posted image user posted image user posted image  in še: user posted image user posted image user posted image user posted image za možev spermiogram!

Lp, Špelka

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spet je bil jok :-(((((
28.2.2006 9:32:58   
anadejka
Vidim da sem mogoče zdej naredila napako in odprla eno tako temo.....vsi tisti ki vas postopki še čakajo na GK.ne preveč resno vzet vsega kar sem pisala,nočem da ste v kakršnemkoli strahu,da bi prišlo do zamnjave.Verjamem da se to ne dogaja  in imajo za to poskrbljeno da je sploh nemogoče da do tega pride.Ne znam razložiti kaj se je pri nama zgodilo,lahko da se zdravnik moti.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spet je bil jok :-(((((
28.2.2006 9:34:28   
anadejka
Hvala Špelkauser posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: spet je bil jok :-(((((
28.2.2006 9:56:16   
vampirka
Joj, Anadejka - groza, brez besed sem ostala po prebranem postu zgoraj user posted image !

Dr. Reša ne poznam (sama hodim v MB, kjer so vsi extra prijazni - ampak verjetno bi se pa katera zdaj našla in imela celo prgišče dokazov proti moji izjavi...) in mu ne bom delala krvice, ampak verjetno je imel včeraj bolj slab dan (tudi user posted image  se to zgodi) user posted image ... Da bi zamešali spermiogram pa jaz osebno ne verjamem - je toliko vse pod nadzorom (v končni fazi gre za bodoča človeška življenja)...........ali ne??? 

Mogoče je po aprilskem spermiogramu prišlo do kakega imunskega padca pri tvojem možu, pa se to na zunaj ni opazilo...? Razlogov in vzrokov je lahko miljon, pa jih sodobna medicina pač ne zna pojasnit user posted image ...

user posted image user posted image user posted image  in user posted image  se s teboj, obenem pa vama želim, da se čimprej vse uredi in bosta v bližnji prihodnosti ponosna starša user posted image ...takrat bodo vse solze in tečni zdravniki pozabljeni!!! user posted image user posted image   

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: spet je bil jok :-(((((
28.2.2006 10:13:46   
tinkamiška
joooooooooooj, pa to ni res!!!user posted image user posted image user posted image

sploh ne morem verjet, da so pri taki stvari tolk neresni?! kot, da prideš kruh kupovat, ne pa k enmu specialistu, porkaduš!

anadejka, meni je tako hudo, da se vama dogajajo take stvari, pa kaj še nista dovolj kazala kako močna sta? a vaju je še kr treba s takimi dogodki zalagat?!

jst vama želim, želim, želim lepe novičke na naslednjem pregledu in posvetuuser posted image user posted image user posted image

držita se in ne obupajta! poljubčke vama pošiljava!!!

tinka in iza


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: spet je bil jok :-(((((
28.2.2006 10:38:17   
anadejka
Vampirka najin zdravnik je dr.Drobnič,prosim ne zdej mešat.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: spet je bil jok :-(((((
28.2.2006 10:48:20   
MarijaPo
Sej ne bo nobena nic zamesala, ce pa bo, bo pa tok bols, ker ti na GK LJ si res zasluzijo, da jih en ornk nazja!

Anadejka, ves, moja sestra je tam delala neki casa, ko je bila se stazistka in je pravila ful enih grozljivih zgodb, tko da moras bit pripravljena na vse zivo. Vazno je predvsem, da ne odnehata.
Le pogumno naprej in enkrat, ko bos mimo GK LJ vozila samo se vozicka s srckanim otrocickom, bos vedela, da ni bilo zaman.

Pa nikar ne jokaj, da ne bo se moz cisto nesrecen. :)

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: spet je bil jok :-(((((
28.2.2006 10:51:51   
Sulfinija
Pa to je nezaslišano,jaz bi jih kar tožila in to pošteno.Ma ne morem verjeti no kaj se tole dogaja.

Vidva pa kar strajta pri svojem bosta videla na koncu se vama bo še kako zelo lepo obrestovalo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: spet je bil jok :-(((((
28.2.2006 10:55:27   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: anadejka
Ampak tako vneto je razlagal in hvalil,da zdaj že imajo celo zbirko celic na voljo.

To je to. Tudi naju so tako porivali v donacijo, da ti je kar slabo, ko prideš domov. In to vsi. Tudi med.sestra, ki prejema vzorce. Vsi. Kot da so mal usekani. Tako, da previdno. Se mi zdi, da se jim gre zelo za svoje medicinske uspehe. In sigurno je tu zadaj na koncu tudi denar (ZZZS).


< Sporočilo je popravil tehnofil -- 28.2.2006 11:00:14 >

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: spet je bil jok :-(((((
28.2.2006 11:52:54   
anadejka
Vem ja.Sej bi še kej pripisala,ampak bom raj tih,da ne bom kej splazila.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: spet je bil jok :-(((((
28.2.2006 13:49:02   
Skorpija
anadejka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem brez besed in ne vem kako te potolažiti... To kar se vama je zgodilo, je res grozno in najhuje je, ko sploh ne veš na čem si in kako zdaj naprej. Edino kar bi lahko pomagalo je, da gresta kar čimprej spet v akcijo - mož naj gre hitro po novo napotnico, na nov spermiogram in v nove boje, drugega zdravila za tole žalost ni...

Sva bila pa tudi midva včeraj pri Drobniču - mogoče sva se pa videli... Kdaj si bila - napiši na privat.

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: spet je bil jok :-(((((
28.2.2006 14:40:56   
Andy29
Ne morem verjet! Saj ne veš al naj boš user posted image user posted image user posted image  al naj boš user posted image !!!
Ko takole čakaš in se pripraviš, kaj vse boš vprašala, sprejmeš odločitev, potem pa se nikamor ne premakne!!!!
Ej anadejka, jaz sem tudi mnenja, da niso zamenjali, vztrajajta na svojem in naj tvoj gre na sprmeiograme, če pa bodo le-ti salbi, še vedno ostaja biopsija, kjer pa skoraj ziher najdejo vsaj enega zdravega. ne se pustit, da bi "stržili" darovane celice!
Verjamem pa ti, kako grozno se sedaj spet počutiš - nič napredka, spet dva meseca dvomov, kaj bo iz tega....spet na začetku! Se mi zdi, da se sploh ne zavedajo, kako nam je, koliko nam pomeni ta čas in kakšna so naša življenja, ko nas uščajo v negotovosti!

Držim ti pesti (predvsem za spremiograme) in ti pošiljam en velik user posted image

Aja, pa še to, kot zanimivost: že 14 dni in še malo več imam probleme s tekočim blatom in črevesjem, pa sem bila danes pri specialistki za črevesje, ki mi je naredila ultrazvok (tudi jajčnikov in maternice), nato sem ji povedala tudi za težave z neplodnostjo in za porazne spermiograme, ugotovila sem tudi, da ve več kot moj G o vseh teh težavah, pa mi je svetovala kot "ženska ženski" naj po spolnem odnosu ležim na hrbtu (podložena pod ritjo) in naj izbirava takšne položaje, kje spermiji ne iztečejo takoj ven. Rekla je, da ne glede na to, da je potreben samo eden, in da pravijo, da tisti že najde pot prej, ampak je   pri nama malo živih in zato naj omogočim vsem, da se vsaj na začetku borijo, ne pa da iztečejo ven. Tole pišem samo za v informacijo - mogoče pa ni slabo poskusit, se mi zdi, da iščemo že vsako malenkost, ki jo lahko naredimo, samo, da bi se prijelo user posted image user posted image !

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: spet je bil jok :-(((((
28.2.2006 18:31:32   
emaa
anadejka boga. V darovanje se pa ne pustita prisilit, razen če res ni druge možnosti.

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: spet je bil jok :-(((((
28.2.2006 18:58:42   
GoYa
Sej ne morem verjeti! KATASTROFA user posted image !

Svetujem pa še drugo mnenje. Če bodo sili z donatorstvom, pojdita še do dr. Reša.


Tudi tebi bo posijal sonček, boš vidla. user posted image


(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: spet je bil jok :-(((((
1.3.2006 8:29:23   
anadejka
Hvala vsem user posted image user posted image user posted image user posted image
Še danes pa bom probala poklicat dr.Reša.Hočem še drugo mnenje.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: spet je bil jok :-(((((
2.3.2006 13:15:49   
pika79
Zdravo,
Tvoja zgodba je pa res grozna, jaz bi na tvojem mestu zamenjala ginekologa, takole obnašanje pa ne pelje nikamor, pa kaj se on iz celega sveta norca dela, če bi bila na tvojem mestu bi mi ravno tako popustili živci in bi verjetno jokala,...:)
Midva sva pri Rešu in je ok, vse hitro poteka vse hitro zveš, edino kar je je verjetno še bolj prijazen če si pripravljen plačati samoplačniško prvi postopek oploditve, drugače so pa zares hitri, s spermiogrami in pregledi krvi,...in vse skupaj hitro zveš kje si,..
probaj še pri njem,... lp pika

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: spet je bil jok :-(((((
2.3.2006 15:08:11   
buškica
Jao kaj jest berem, za znoret. pol pa zaupaj našemu zdravstvu. A da imajo darovanega semena dovolj, jim bom že dala vetra. A zato jest že eno leto čakam na darovano seme!!!!!!!!! Jih bom poklicala in jih nekam poslala. Obup.

Že tako smo pod stresom kar naprej zaradi takih ali drugačnih postopkov, pol te pa s takimi besedam odpravjo. Ja čist mogoče je da so kej zamešal. Mi je hudo da se je ravno vama to zgodilo. Ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image . Ti pa kar po drugo mnenje. Pogumno naprej.

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?