Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
), a malo manj pogost..predvsem pa me moti ena stvar, ki je ne razumem popolnoma, čeprav sva se že nekajkrat pogovarjala, pa me ni čisto prepričal... zame vedno zelo dobro 'poskrbi', sam pa noče vedno doseči orgazma... pravi, da mu vzame preveč energije
meni je pa najlepše, ko nama pride hkrati!!!!!!!!!!!! nisva ravno rosno mlada, jaz čez 30, on 40... je pa res deloholik, veliko dela doma in na terenu... mislim, da ni problem, da si me ne bi želel, saj je dovolj, da se stisneva, pa je že 'pripravljen'... hm, včasih imam celo občutek, da bi rad sexal, pa se zadrži
...meni se zdi večina stvari verjetnih
, jaz sem se pa ravno spet ogrela (več ko je sxa, bolj mi paše
... aja, pa pravi, da jaz tud rabim energijo za otroka (imava enega njastnika in enega malčka) mene pa občasno kar razganja, saj je prvi (in edini) s katerim doživim orgazem na vse načine!!! za